Бебе от Велико Търново се прочу със снимките си

Ванеса е на 1 г., но вече е на няколко корици на списания
10 фев 2019 21:00, Иванка Гъркова
37
Бебе от Велико Търново се прочу със снимките си
Instagram
Появата на детето в семейството е вълнуващ момент. Наред с безсънните нощи, кърменето и носенето на ръце, идва времето, в което двамата родители най-сетне си стъпват на краката, свикват с ревящото човече и стигат до решението да си направят първата фотосесия. Започва едно суетене, търсене на еднакви дрехи, фотографи.
 
Най-често майките са по-претенциозни за снимките на своето отроче. Вместо да трепери дали детето ѝ ще застане на едно място или ще заплаче в студиото, една жена решава да си спести цялото главоболие и разходите, като заснеме момиченцето си в домашни условия, при това по много по-оригинален начин.
 
Разглеждайки кадри от чужбина, Диана Петрова от Велико Търново копира някои идеи и създава различни „декори“, на фона на които фотографира своята 1-годишна дъщеричка. Получават се страхотни снимки и тя решава да продължи, като качва всичко в специално направения личен профил на детето в Instagram.
 
„Ванеса е много чакано и желано дете, първа рожба ни е, и още с появяването си започнах да си я снимам денонощно. Но някак си исках снимките да са по-специални, по-оригинални, приказни, с настроение. Всяка майка желае това, защото за всяка майка детенцето е целият ѝ свят“, разказва майката.
 
Малката Ванеса Георгиева е заснета като русалка на морския бряг, плава с рибарска лодка, лети с балони над зелени поля, опрашва цветята като пеперудка, носи високи токчета, готви понички, язди розов еднорог...
 
Снимането с различни декори става хоби на младата майка, която преди години е била модел. „Таткото в началото много ни се смя и се чудеше защо я снимам така, но след това като последваха и модните ѝ изяви, започна да се радва на всичките ѝ успехи... Сега само пита кога ще я снимам пак и какво съм намислила този път“, разказва още Диана Петрова.
 
Само за няколко месеца снимките на момиченцето обиколиха интернет пространството и неговите родители вече получават покани за фотосесии за различни списания. По думите на неговата майка, първоначалната ѝ идея е била не само да направи хубави спомени на Ванеса, но и да даде идеи на повече българки как да избегнат стандартните снимки в студио, които се предлагат. Сега обаче вече от няколко места я питат дали момиченцето ще стане модел като порасне.
 
Още снимки на едногодишното сладурче, което определено обича обектива, вижте в галерията на Tialoto.bg
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
39
 
! Отговори
мнение преди 5 години
Тия огромни обувки и грозни очила развалят снимката на детето. Майката отсега иска,то да стане кифла. Добре,че не му е закачила и един огромен сутиен,намек като порасне да си слага силикон. Дори не мога да видя лицето на малкото от толкова комплексарщина. Сякаш и то е една вещ,която мама ще набута в чантата Диор.
11
3
 
26
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
То снимки, добре, но детство, покрай тая мания на майка й, - ще има ли...
10
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази копира идеята от други майки. Виждал съм и други подобни "креативни фотосесии" по цялата дължина на интернета. Различното е, че го е снимала със предмети и дрехи на разни скъпи марки, което за мен е много пошло в случая с дете, което е на една годинка. Или го използва да се похвали майката с тия скъпотии, или иска да и плащат за реклама от разни списания и инстаграм. Да меркантализираш детето си което е на 1 годинка и не разбира нищо от живота, това е позорно слаб родител.
9
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
горкото
8
34
 
10
 
! Отговори
Лина преди 5 години
Хубави и оригинални снимки
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом е хванала бутилката отсега (снимка 20 от галерията на новата знаменитост), далече ще стигне.
6
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не е закичено с Диор и Армани от 1-годишна възраст, няма да го бива горкото!
5
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дете-кукла и дете-касичка за тъй-наречената мама.
4
2
 
29
 
! Отговори
вижда се преди 5 години
Ванеса със сигурност ще е шведка !!!!
3
18
 
34
 
! Отговори
сигурно преди 5 години
А аз си мисля ,че в бяла държава ,майката щеше да е в ареста за извращения !!!
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО 1Дааа... Някой хора имае време и за забавление ;)
1
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези хора май си нямат достатъчно работа като че ли.