Зодии и лош късмет - какво се случва при всяка?

Раците се чувстват изолирани, Овните - разочаровани
18 фев 2019 22:20, Теодора Драгоева
5
Зодии и лош късмет - какво се случва при всяка?
Снимка: Pixabay

Всеки човек си има лоши дни, в които нещата не вървят по план или пък съвсем се объркват. В такива дни човек се чувства зле и често не е на себе си. Начините, по които различните хора се справят в такива безрадостни дни са разнообразни. Те до голяма степен се различават и от това какъв зодиакален знак е личността.

Някои зодии са с по-склонни да изпитват тревожност и несигурност в по-трудни моменти, а други трансформират негативната си енергия в ярост и гняв.
 
Ето и как всеки от зодиакалните знаци реагира, когато минава през наистина лош ден.
 
Овен - чувства се супер разочарован
 
Когато нещата на един Овен не му се получават, той е склонен просто да избухне от чувството на безсилие по отношение на цялата ситуация. В такъв момент представителят на тази зодия трябва да се отпусне и да приеме поражението поне за ден. Само така той ще може да си възвърне своето хладнокръвие бързо и да помисли трезво как да се справи с проблема.
 
Телец - чувства се несигурен в себе си
 
Когато има хубав ден Телецът се чувства така, сякаш целият свят е в краката му, но когато минава през тежък момент, той всъщност се чувства доста несигурен в себе си, но и не желае да приема съветите на близките си. Телецът започва да анализира ситуацията свръх подробно и понякога му е доста трудно да се измъкне от коловоза на негативизма.
 
Близнаци - чувстват се напълно изгубени
 
В лоши дни Близнаците се объркват до такава степен,  че не знаят какви действия да предприемат. Те стават изключително нерешителни и вместо да се борят да се измъкнат от дупката, те сякаш приемат, че всички шансове са срещу тях. Те трябва да се опитат да останат по-спокойни и равнодушни, за да не губят целия контрол над ситуацията.
 
 

5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Ъ преди 1 месец
Плагиатство
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая на снимката не беше ли някаква турска артистка ? Много е ,,чок гюзел'', гюле-гюле.
2
1
 
6
 
! Отговори
плъх преди 1 месец
Какво ще се случи с плъховете през годината на cвинята?
1
0
 
9
 
! Отговори
Аз от моята зодия преди 1 месец
След неуспешен ден бързам да взема душ, да си хапна нещо вкусно още около 18.00-18.30 ч. (за да не ми е тежко през нощта), после си мисля за хубавите неща, които са ми се случили в други дни или вярвам, че ще ми се случат занапред. Разговарям с най-близките си точно за тези хубави неща и само в много краен случай споделям за неприятностите, не само за да не ги тревожа, но и за да ги забравя или превъзмогна по-лесно. И сядам да погледам телевизия.
Ако е лято, по-добре е да се излезе по живот.