Тайното кръщене на Арчи вбеси британците

Критици твърдят, че Меган и Хари прекаляват с предпазването на бебето
Обновена: 6 юли 2019 18:23 | 6 юли 2019 17:00, Нели Христова
20
Тайното кръщене на Арчи вбеси британците
Снимка: Reuters

Принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган са родители само от два месеца, но британците вече ги обвиняват в това, че бдят прекомерно много над бебето Арчи. Тайната церемония за кръщенето му не просто вбеси феновете на кралското семейство, но и наля допълнително масло в огъня на тези твърдения.

Още по темата

Критиката, че двойката държи детето си извън светлината на прожекторите, започна още преди месеци - малко след раждането на Арчи. И докато кръщенетата в кралското семейство винаги да са били извършвани далеч от камерите и любопитните погеди, в последните години монарсите позволиха на своите фенове поне да видят пристигащите гости, както и семейството с бебе на ръце. Поне такава бе процедурата по кръщаването на Джордж, Шарлот и Луи-  децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Но Хари и Меган не искат никой да види пристигането им, нито да разбере кои ще са гостите им. Дворецът няма да публикува списък с поканените, но според източници, едва 25 души ще присъстват на церемонията. 

След като медиите няма да имат достъп до родителите и тяхното бебе, всички ще очакват кадрите, направени от личния фотограф на кралското семейство, които ще се появят след кръщенето.

"Меган не може да иска уединение за бебето Арчи, след като обществото финансира луксозния й начин на живот",  оплакват се журналистите от Daily Telegraph. Техните колеги от The Sunday Times пък цитират кралския биограф, който заявява: "Не могат да са част и от двата свята - ако искат лично пространство, то трябва да платят за всичко със собствените си пари и напълно да изчезнат от медийната среда или трябва да играят играта по правилата."

Дори политиците са недоволни. Лука Полард, член на парламента, е категоричен, че държанието на Хари и Меган предизвиква въпроси.

"Когато все още взимаш обществени средства от милиони лири - пари, които биха могли да бъдат похарчени за училища и болници - за да надстроиш и обновиш луксозните си дворци, трябва да се запиташ: какво обществеността получава в замяна? Хари и Меган взимат обществените пари, но отказват да извършват задълженията, които вървят заедно с това."

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия ако продължават да се правят на недосегаеми ще бъдат шътнати в някоя африканска държава (както се пишеше напоследък). Не става и *** до края и душата в рая. Като са се хванали на хорото ще го играят. Като вземаш парите на данъкоплатеца нямаш право на личен живот. Ако искаш личен живот се хващаш да работиш в магазин на щанд по 12 часови смени и ще си имаш личния живот и никой няма да иска да гледа снимки на бебето ти във фейсбук!
13
0
 
2
 
! Отговори
анон преди 4 години
Тя трябва да му е направила ВУДУ магия, за да го ожени за нея си. Щом се хранят на кралска ясла и им плащат масрафите, да играят хорото правилата
12
0
 
1
 
! Отговори
анон преди 4 години
Тя трябва да му е направила ВУДУ магия, за да го ожени за нея си. Щом се хранят на кралска ясла и им плащат масрафите, да играят хорото правилата
11
0
 
7
 
! Отговори
Shark до 10 преди 4 години
Е ми тогава и аз искам живота на всички политици в Бг да е обществен, защото ги храня с моите данъци. Същото важи за всички чиновници и полицаи.
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Shark Хората са си казали - поучават обществени средства, следователно разни събития от живота им са обществени. Ако искат лично пространство и личен живот - спират да доят данъкоплатците, толкоз.
9
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз да съм няма да го покажа. В България не се казва, че си бременна поне до 3 месец, и детето не се показва преди 40 ден. Като изключим лудите които живеят в Facebook, и нон стоп качват снимки на децата си да ги гледат всякакви педофили. Никога не бих качила снимки на моите деца да ги гледа цял свят.
8
1
 
5
 
! Отговори
дедо преди 4 години
*** нация
7
22
 
8
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Ами не са длъжни да показват детето си, все едно е мечка на панаир. За какво са бесни британците, защото им взеха клюката ли, те други занимания нямат ли си и това ли им е най-важното
6
2
 
20
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Дали не го крият защото е ПО-ЧЕРНО от обикновенно . Едно е да затвориш устата на лекар , 2 мед.сестри и няколко души прислуга а друго е да се опитваш да накараш 10-15 журналиста и 30-50 гости да не го коментират и да манипулираш стотина снимки .Раждането мина с 2 снимки. После имаше едно краче.... Докато брат му и Кейт не спират да споделят снимки , тоя рижавия само излезе с някакво неуверено : "Щастлив баща съм... " и до там.Има нещо мътно/тъмно в Албиона ....
5
0
 
25
 
! Отговори
мак преди 4 години
Според мен тя мъти водата от самото начало. Иска да покаже, че традициите на семейството, към което се присламчи не я интересуват.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Британците въобще не се интересуват от тях, а просто има медийни среди, които поддържат някакво шоу. На нормалните хора им е писнало да ги занимават с жълтини. Единственото, което ги интересува е да не харчат много от техните данъци.
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пак като не е спретнала някоя ВУДУ церемония от Африканските и родни пясъци добре...
2
0
 
16
 
! Отговори
Ястреб Манафлията преди 4 години
Топ новина! Страшна сензация!
1
21
 
10
 
! Отговори
те решават преди 4 години
Бебето си е тяхно,квото искат това ще правят!