Отвлича ви НЛО? Направете си застраховка за $10 млн.

Над 6000 американци вече са се възползвали
Обновена: 30 юли 2019 13:57 | 28 юли 2019 22:50, Нели Христова
46
Отвлича ви НЛО? Направете си застраховка за $10 млн.
Снимка: Pixabay

Какво ще стане ако извънземните ни отвлекат? Ако живеем в Америка и се застраховаме, връщайки се на Земята, ще получим обезщетение от 10 милиона долара.

Над 6000 американци вече са се възползвали от възможността да се подсигурят, в случай, че телата им отлетят към някоя далечна планета и се превърнат в лабораторни хамстери.

Компанията, която предлага странната застраховка, се нарича "Сейнт Лорънс" и е със седалище гр. Алтамор спрингс в щата Флорида. Защитата важи само за места, където има много "зелени човечета", като "Зона 51".

Разбира се, масовият скок в продажбата на тези странни застраховки идва, след като милиони решиха да щурмуват мистериозната зона, където, според стара легенда, американците крият заловените извънземни, държат НЛО и изследват всякакви паранормални явления.

Сбирката е предвидена за 20 септември, като на нея се очаква да се стекат 2 милиона фенове на космическите пришълци. Застрахователната компания предлага и полици срещу астероиди, срещу прераждане и срещу щети, претърпени в Зона 51.

Засега само двама души са поискали да им бъдат заплатени компенсации след отвличания, като единият от тях е представи полароидна снимка на извънземните извършители.

В застрахователната полица обаче има уловка. Жертвите на застрахователното събитие наистина ще получат обезщетение от 10 милиона долара, но то ще се изплаща по 1 долар на ден в продължение на 10 милиона години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реално обезщетението ще бъде изплатено след 27 397 години :)
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как се доказва отвличане от извънземни?
35
4
 
5
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Като стана въпрос за извънземни и НЛО тук в България имаме пряко доказателство за съществуването им. На връх Бузлуджа има отворен портал към "Бъдещето на светлия комунизъм", както и една катастрофирала летяща чиния, която за съжаление е успяла да изпусне и заразата си ... Червените бабички които всяка година пъплят натам трябва да бъдат застраховани и с/у всякакви зловредни влияния и сексуални посегателства от страна на палавите зелени човечета, които навярно продължават да бродят там ... !!!
34
0
 
0
 
! Отговори
Мац мац мац преди 4 години
Не мога да я спра докато не свърши каквото и е зададено като задача, така че релакс момчета няма къде да ходите, влезнахте толкова надълбоко, че чак се зачудих как тоя номер успяхте да го спретнете ...
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо с математиката сте супер зле - последното изречение на статията.
32
0
 
4
 
! Отговори
-|- преди 4 години
В Щатите закони срещу измамите няма ли...
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във всяка лудница е весело. Най-весело е в САЩ. (когато не се стрелят де, щото тогава е смешно за всички останали)
30
0
 
8
 
! Отговори
бай х преди 4 години
каква е разликата между финансова пирамида и застраховател ???
29
0
 
6
 
! Отговори
Американците... преди 4 години
...съвсем изтрещяха. Анте ***, ако имаше такава висша раса, отдавна да са ми направили роби! Човеците са най-примитивната рана ме във вселената, а и на нашата планета! Вместо да се дават пари и усилия в разработка на лекарства за май-масовите заболявания, вместо да се търсят възможности за населяване на другите ни съседки планети, вместо да се населят океаните, нашите властимащи мислят само как да задържат властта и откраднат колкото се може повече пари. Но то природата си знае работата и...
28
1
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Боко...задължително да си направи застраховка,защото няма начин,да не го...харесат извънземните(и те като...нас) и да го използват за...лабораторна мишка. (платена...обява)
27
2
 
10
 
! Отговори
Зона 4км. преди 4 години
Ако ви приберат насила в бяла летяща чиния със синя светлина отгоре и ви сложат облекло с прекалено дълги ръкави, които се завързват отзад на гърба, това не е отвличане от НЛО.
26
9
 
3
 
! Отговори
Анализатор преди 4 години
Защо НЛО не отвлича руснаци? Щото рашката *** и извънземните не я щат, прекалено е про тивна.....
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много непоследователни са вярващите в конспирации. Хем извънземните са с комбина с правителствата и военните, хем продължават да отвличат. Военните не могат ли да им осигурят материал, без да се налага самите извънземни да отвличат? Или и извънземните са първосигнални и като видят човек - отвличат, като рефлекс ...
24
5
 
5
 
! Отговори
Асана преди 4 години
И ,Исус като воскресе, пак си направете застраховка!
23
2
 
7
 
! Отговори
Уф преди 4 години
..Да правим разлика между Отвличане и Завличане :)
22
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по-добре да ме отвлече НЛО, откокото още един мандат на ГЕРБ
21
2
 
2
 
! Отговори
Уф преди 4 години
Стъклото е по...на видимо, проводимо, разтворимо...
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще почнат да си имплантират парчета метал под кожата, за да претендират, че са чипирани.Ще почнат да се излагат на радиация.Ще си слагат химикали по кожата, докато получат някакъв обрив... само и само да пробват да докопат парата.Истината е, че ако планетата е навестявана от друга раса, отдавна са ни научили генома, физиологията, биологията и т.н. И да са отвличали преди, надали им се налага в наши дни.Наркотици, изнасилвания, травми... тъ.пу.нгери се залъгват, че извънземни ги отвлекли...
19
1
 
3
 
! Отговори
Ххх преди 4 години
Много дьаволи
18
2
 
2
 
! Отговори
Светик преди 4 години
в продължение на 10 МИЛИОНА години исках да кажа