Отвлича ви НЛО? Направете си застраховка за $10 млн.

Над 6000 американци вече са се възползвали
Обновена: 30 юли 2019 13:57 | 28 юли 2019 22:50, Нели Христова
46
Отвлича ви НЛО? Направете си застраховка за $10 млн.
Снимка: Pixabay

Какво ще стане ако извънземните ни отвлекат? Ако живеем в Америка и се застраховаме, връщайки се на Земята, ще получим обезщетение от 10 милиона долара.

Над 6000 американци вече са се възползвали от възможността да се подсигурят, в случай, че телата им отлетят към някоя далечна планета и се превърнат в лабораторни хамстери.

Компанията, която предлага странната застраховка, се нарича "Сейнт Лорънс" и е със седалище гр. Алтамор спрингс в щата Флорида. Защитата важи само за места, където има много "зелени човечета", като "Зона 51".

Разбира се, масовият скок в продажбата на тези странни застраховки идва, след като милиони решиха да щурмуват мистериозната зона, където, според стара легенда, американците крият заловените извънземни, държат НЛО и изследват всякакви паранормални явления.

Сбирката е предвидена за 20 септември, като на нея се очаква да се стекат 2 милиона фенове на космическите пришълци. Застрахователната компания предлага и полици срещу астероиди, срещу прераждане и срещу щети, претърпени в Зона 51.

Засега само двама души са поискали да им бъдат заплатени компенсации след отвличания, като единият от тях е представи полароидна снимка на извънземните извършители.

В застрахователната полица обаче има уловка. Жертвите на застрахователното събитие наистина ще получат обезщетение от 10 милиона долара, но то ще се изплаща по 1 долар на ден в продължение на 10 милиона години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
14
 
! Отговори
Светик преди 4 години
1 долар на ден в продължение на 10 години съвсем не са 10 милиона долара, хайде научете се да смятате
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е тайна програма на НАСА, където разни хора полакомени от 10 млн щe се опитат да докажат нещо.. После НАСА ще направи изявление, че са установили контакт и ще покажат една летяща чиния направена в Зона - 51 Туй е нещо като Америка търси талнт за доказване на извънземните... Милиони туристи от цял свят ще посетят САЩ... а вие се правете на умни.
15
2
 
24
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Абе лани, зимъска, са тропа на вратата посред нощ и ставам та отварям и гледам двама дребни, качулати с очила като ония дето заваряват и единя вика: -Какво са пулиш толкоз бе, не си ли виждал извънземни, хайде давай 100 кила злато да ти е мирна къщата. -Бреее, викам, ами 100 кила нямам, не може ли 105 бе? На оня му са изпотиха очилата и вика: -Айде от нас да мине-давай! Женоо, златцее-викнах, за тебе са дошли ***! Ама като я видяха и хукнаха, та не можах ги стигна да им са извиня бе
14
1
 
5
 
! Отговори
GG преди 4 години
До Цоци нещо сиЗакривай брачед !
13
2
 
4
 
! Отговори
Уф преди 4 години
До 1..както доказаха, че са били на Луната, ще докажат и , че не си похищаван ;)
12
2
 
2
 
! Отговори
Уф преди 4 години
Ако беше преди 8 годино и бех в Америка и..щях да получа 20-ка на разсрочено плащане ;)
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да гледали сме холивудските помий извънземните само в Америка кацат другаде им е забранено
10
3
 
5
 
! Отговори
Цоциал преди 4 години
ПРОСТОлюдието ми треска яко минуси. Показател за "високо ниво " на интелЕгентност и "начетеност". ВЕрвайте си У извънземните, Язе ке си живеем нормално. Тъй и тъй нема да ги дочакаме, освен проекта "Син лъч" може би. Плиткодъбилници.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дори да те отвлекат и върнат , как ще докажеш това ми е много чудно
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Парите си ги получаваш в летящата чиния или носиш копито от извънземно на застрахователя и той изплаща кинтите, но първо ти правят клизма да видят дали не си болен от свински грип.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простолюдието та простолюдието. А ти като какъв се определяш бе?
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще е жалко да си направиш застраховка и да не те отвлекат..
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е по-глyпав - който вярва в извънземни, или който гласува за Светльо Витков и организираната му анти-българска банда "глас анти-народен" ?
4
3
 
10
 
! Отговори
аз преди 4 години
Правя застраховка срещу комунисти да литнат с чиния на бузлуджа! ако литнат връщам парите на цялото КТБ и по 1 млн на калпак! :)Няма да нужда да си давате данните, вече ги и имат всички...
3
7
 
6
 
! Отговори
Цоциал преди 4 години
Еййй колко промиха кратуните на ПРОСТОлюдието. Някой от вас да е видял НЛО, освен в ционистките холивудски бози? Не си спомням и в хрониките на Ватикана да са писали за НЛО последните хилядолетия. Ноооо ПРОСТОлюдието вярва в галактики, извънземни и прочее, а никой не е видял дори Земята как изглежда отгоре, освен по снимките на НАСА (братчедите на Холивуд). Хахаха.
2
7
 
9
 
! Отговори
Цоциал преди 4 години
Идиотията в САЩ явно вече е взела връх. Който вярва в НЛО е жертва на ционистката пропаганда.
1
1
 
23
 
! Отговори
Хахахахахахаха преди 4 години
Кефят ме американците, честно! Представяте ли си КАК ЩЕ ДОКАЖАТ пострадалите, че наистина са били отвлечени от извънземните, за да си получат обезщетението???