Ангелите на Victoria's Secret няма да разперят крила през 2019 г.

Тази година няма да може да се насладим на модното шоу
5
Ангелите на Victoria's Secret няма да разперят крила през 2019 г.
Снимка: Reuters

След 23 великолепни години от излагането на бельо по модния подиум, 2019 е годината, в която моделите на Victoria's Secret няма да зарадват своите фенове. Новината идва от Шанина Шейк, която влиза в шоуто през 2011-а.

Пред вестник The Daily Telegraph, моделката споделя, че е разочарована от събитията. „Това е нещо, с което съм свикнала, защото всяка година по това време вече започвам да тренирам, за да вляза във форма за дефилето“.
 
Шоуто на Victoria's Secret е едно от най-очакваните модни събития по света. Подготовката му започва месеци преди да се излъчи по телевизията, а ангелите са подложени на постоянни тренировки и строги хранителни режими. Не всички модели на марката участват в дефилето. Всяка година има кастинг, който определя кои жени ще промотират новите продукти на Victoria's Secret.
 
Освен известни модели, шоуто предлагаше на зрителите и невероятни музикални изпълнения. На сцената с момичетата са излизали звезди като The Weeknd, Селена Гомес, Тейлър Суифт, Холзи, Ед Шийран, Ариана Гранде, Maroon 5 и много други.
 
През 2002-а шоуто започва да се излъчва по телевизията, а зрителите наброяват над 3 млн. души всяка година. Едно от най-впечатляващите неща са крилата, които обличат част от моделите. Идеята идва от т. нар. „ангелски сутиен“, който е промотиран от Тайра Банкс и представен през 1998-а.
 
Още новини за мода четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На срамните устни ли им викат крила?
4
1
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
УжасТ,направо ми идва,да си туря въжето!
3
7
 
4
 
! Отговори
Кукла преди 4 години
Решението май е умно. Предвид днешното състояние на изчезванее на християнската раса. На мъжете им омръзна да им навират дефилиращи порнографски красавици. Време е жените отново да се облекат, нещо като в бурки например. Или да дават дефилета на *** до втръсване. Че дано нормалните мъже след някоя година да могат отново да се възбудят от жени и да правят деца.
2
2
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
О вайа:) голем праз
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въй, гоуем шок. Има ли некой дето го интерва?