Меркурий влиза в Скорпион - какво да очаквате?

Бъдете по-сериозни, съветват астролози
5 окт 2019 18:27, Иванка Гъркова
4
Меркурий влиза в Скорпион - какво да очаквате?
Снимка: Pixabay

След като свърши ретроградната фаза на Плутон, идва ред на навлизането на Меркурий в Скорпион. В рамките на един месец – от 3 октомври до 3 ноември, планетата ще бъде директна в знака. И тъй като той се свързва с властта, не са изключени притеснения и негативни мисли, свързани с работата и личните отношения. 

Голяма част от представителите на зодиака ще могат да манипулират останалите също както понякога прави Скорпионът с жертвите си. Тези, притежаващи силен усет, ще стигнат до дълбоко пазени тайни.
 
До началото на следващия месец може спокойно да планирате по-сериозни начинания, стига да бъдете внимателни. Ако работите усилено и по-отговорно, резултатите няма да закъснеят. Дори и да претърпите загуби, не се ядосвайте, а помислете трезво над грешките си, за да не ги повторите отново.
 
Тъй като Меркурий ще бъде много близо до Уран в понеделник, 7 октомври, не планирайте дълги пътувания, не подписвайте договори и не рискувайте със вземането на заеми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Ааах, душици мили, преди 4 години
Ама то само с отрицателни лайкове не става Меркурий да се премести до Уран точно в понеделник. Дори и Луната - най- бързо движещата се планета в понеделник не е там, а във Водолей (астрономически все още Козирог, заради изместването от над 25в продъление на хилядолетията, което не обезличава, обаче, и астрологията). Поне като пишете, пишете направо изводите си, без "обосновка". Всеки, който отвори ефемеридите или дневната позиция на планетите, ще се убеди сам.Притова несъм ви астрол.- конкурент
3
3
 
3
 
! Отговори
... но, моля ви !... преди 4 години
ВИЖТЕ КАРТАТА ( небето):Меркурий не е близо до Уран, а е точно отсреща, защото Уран е в Телец, а Меркурий - в Скорпион, т.е. опозиция. Съответно и в тълкуванията по зодиакални знаци преди всичко трябва да се изхожда не от стихиите им (въздух, земя, огън, вода), въпреки че и това има значение, а от аспектите им спрямо двете планети. Не съм астролг, а само грамотен човек.
2
0
 
6
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Аз си го местя от лявото на дясното рамо. При ретроградна луна го увивам два пъти около кръста да ми е топло.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това няма никаква значимост в астрономията... Виж астрологията за наивни момиченца е друга тема.