Според зодията: Кое е късметлийското ви число?

Всяка цифра носи определена символика
9 окт 2019 22:44, Иванка Гъркова
3
Според зодията: Кое е късметлийското ви число?
Pixabay

Може би за вас числата не значат нищо, но за нумеролозите те носят определен смисъл и енергия. Има хора, които предпочитат да не пътуват на датата 13 или харесват да сядат точно на втората седалка на автобуса. И за това си има основателна причина - те са по-суеверни и вярват в символиката на цифрите. 

Според астрологията и нумерологията, всеки от нас има щастливо число, което трябва да знае и използва в определени случаи. За да откриете кое е вашето, трябва да съберете цифрите от датата си на раждане. 

Например, ако сте родени на 10. 05. 1987, събирате последователно цифрите 1+5+1+9+8+7 и се получава 31. Продължавате събирането - 3+1=4 и така намирате късметлийското ви число - 4

Ето кое е щастливото число на всяка зодия: 

1 - Лъв 

Според нумерологията, единицата е символ на лидерство и воля. Представителите на тази зодия обичат да бъдат на челните места и държат контрола в ръцете си. Трябва само да внимават с числото две, което може да попречи на успеха им. 

2 - Рак 

Двойката носи спокойствие и безопасност на хората, родени с този знак. Цифрата се свързва с активността и носи любов. Подобно на Лъвовете, Раците трябва да избягват числото 1, което ще им носи лош късмет. 

3 - Овен и Скорпион

И двата знака се ръководят от Марс. Препоръчително е да вземат важни решения на дати, в които присъства тройката. За да предпазят дома си, трябва да използват триъгълник като талисман. В него също присъства закодирано числото 3. 

Останалите щастливи числа за всяка зодия четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
0 преди 4 години
Ако имате кредити и мизерни доходи, и да делите, и да умножавате, винаги сте вътре. Търкайте лотарийни билети!
1
0
 
8
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Годината се разделя на месеца, от резултата се деня, добавя се деня от седмицата в който си се родил според еврейският начин тоест неделята е 1 а съботата е 7. Ако получите четно число си го местите в десният крачол, ако е нечетно в левият. Нулата не е четно число, тогава печели банката, тоест аз си го местя от лявото на дясното рамо.

Спонсорирани публикации