Дженифър Лопес и Малума в любовна драма

Двамата ще играят във филма "Marry Me"
Обновена: 11 окт 2019 17:47 | 11 окт 2019 17:37, Дарена Найденова
1
Дженифър Лопес и Малума в любовна драма
Снимка: Getty

Колумбийската звезда Малума може да се похвали, че работи с едно от най-големите имена в музикалната индустрия. Изпълнителят ще участва заедно с Дженифър Лопес в нов филм, който ще носи заглавието "Marry Me".

Историята ще разказва за героинята на Лопес, която отказва да се омъжи за своя годеник минути преди сватбата заради изневяра. Малума влиза в ролята на неверния бъдещ съпруг, а в лентата ще участват още и актьорът Оуен Уилсън, който се оказва случаен човек, за когото Лопес решава да се омъжи. Това е първа екранна роля за колумбийския изпълнител и той е повече от развълнуван за новото си приключение.
 
Малума сподели снимка от снимачната площадка, на която са двамата с Лопес и очевидно се забавляват. Певицата също не пропусна да се похвали със своя нов колега и също публикува няколко фотоса от първия снимачен ден.
 
"Много е забавно, когато различни артисти се събират, за да помогнат в създаването на нещо специално и истинско", пише Лопес в социалните мрежи.
 
Това обаче не е единственият подарък за феновете. В последния концерт на Малума в Медисън Скуеър Гардън, освен колумбийската звезда, на сцената се качи и самата Лопес. За радост на публиката, певицата се появи със златна рокля и заедно с Малума изпълниха песента "No me Ames". 
 
Изненадата за феновете беше пълна, когато Малума се обърнал към тях и ги попитал дали нямат нищо против да играят във филм. Оказва се, че изпълнението му с Лопес също е част от лентата "Marry Me", а феновете нямаха нищо против да служат като статисти. 
 
Засега няма официална дата за излизането на филма, но със сигурност ще чакаме с нетърпение всяка новина около него. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
9
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Малоума....