35 години след Бой Джордж! Мъж отново на корицата на Cosmopolitan

Това е Джонатан Ван Нес, груминг експерт, заразен със СПИН
3 дек 2019 10:40, Екип на Tialoto.bg
76
35 години след Бой Джордж! Мъж отново на корицата на Cosmopolitan
Снимка: Cosmopolitan

Груминг експертът Джонатан Ван Нес, който е на 32 години, направи истинска революция в историята на британския Cosmopolitan. Той е вторият мъж след Бой Джордж през 1984 г., който се сдоби със самостоятелна корица в популярното женско списание. 

 Звездата от риалити шоуто Queer Eye на Netflix се похвали сам в Instagram с култовата януарска корица, на която позира по ефирна женска рокля и маратонки. 
 
"Тялото ми е готово", коментира в медията звездата, който е болен от СПИН. 
 
"Това е само началото. Бързо осъзнавам, че има толкова предразсъдъци и неразбиране на хората, които живеят със СПИН. Стигмата и трудностите около лечението на болестта помагат за това. Моята работа тепърва започва", коментира Ван Нес. 
 
Носенето на рокли не е нещо ново за джендър-звездата. През септември той се появи с розова рокля на афтърпартито на Netflix след наградите "Еми". И изглежда феновете му също одобряват този негов стайлинг.

Постът с корицата спечели овациите на голяма част от неговите 4.8 млн. последователи в Instagram.

 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: мъжCosmopolitanкорица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
2
 
! Отговори
Девушка-гейка преди 4 години
Чувствам, че една нарочила се за "градска" "муха" нещо е минала в обяснителен режим...ама де да видим;-)
54
2
 
1
 
! Отговори
До Девушка-гейка преди 4 години
Точно така, мухите не пречат дорде са на ***. И на мен селяните въобще не биха ми пречили ако си седяха по селата и си работеха земята, както са го правели техните предци от незапомнени времена. Но не! Тези решиха да нападнат градовете и да ги опорочат. Превърнаха ги в селско купище.
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега кой от вас мaлоyмници ще извика, че *** от Норвегия ще ви вземат децата... Хайде, време е някой *** с IQ доста под 100 да се изока. И по-добре наистина да ви ги взимат за да не сееете семето на глупостта, селянията и деградацията в България. Ако може и вас да ви вземат на планетата на маймyните, най-добре.По-страшно от глупавия човек НЯМА, а вие сте плачевно глупави. И който ви плаща и стотинка над минималната заплата също е глупец.
52
2
 
3
 
! Отговори
Девушка-гейка преди 4 години
То и на мен мухите ми не пречат, дорде са на купището! Но почнат ли да ми се врат и да ми жужат колко са "дискриминирани", щото само по купището трябвало да кацат - набарвам нещо подходящо за целта и почвам да пердаша! Който стоплил - стоплил! Хай със здраве!
51
4
 
4
 
! Отговори
До 45 преди 4 години
Много си прав. Както пееше Тодор Колев :По-страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказва простака.С този аз нямам никакви пресечени точки, но с дивaците от селата, които превърнаха града в кoчина, за съжаление имам.
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност колкото и абсурдно да звучи коментар 49 на Хххх, наистина има/имаше мода в това да си ХИВ позитивен. Имаше публикации за това как преди години в гей суб-културата в Берлин хора са искали някой да ги зарази. Звучи абсурдно защото никой нормален човек не би искал доброволно да бъде заразен с ХИВ, но подобни случаи са наистина документирани.
49
4
 
5
 
! Отговори
До 49 преди 4 години
Ти имаш ли мозък или си ***?
48
4
 
5
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
Сега е модерно да си болен от СПИН.....
47
6
 
7
 
! Отговори
Оня преди 4 години
Чааак пък да ги афишират пред децата... айде сега. Не си водете децата в гей-барове и никой няма да ги афишира споко
46
4
 
2
 
! Отговори
До 45 преди 4 години
Аз не харесвам мъже с прашки и рокли, вие чалгарите харесвате Азис.
45
1
 
8
 
! Отговори
до 47 преди 4 години
тия жендрите не моа ги гледам!
44
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя не ми пречи защото е чак в Англия. Пречат ми тукашните селяни-***, които си довлякоха миризливите тела от селата в София. Пречат ми защото са смръдливи (не се къпят), хвърлят отпадъци навсякъде, пушат, плюят, мйечат, паркират някакви таратайки където им падне, правят дъмпинг на заплатите... въобще са нецивилизовани.А тоя на снимката не ме интересува, нито съм гей, нито ми е в града...
43
1
 
9
 
! Отговори
До анонимен 41 преди 4 години
Типичната джендърска "толерантност", който не харесва мъж /или там, каквото е / с рокля, с брада и космати крака значи според същия е мазен чалгар.... От двайсетина години ги гледаме такива и по света, и у нас вече какво да измислят, защото вече и това не е интересно.
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бой Джордж е симпатяга,пее сладки песнички,но джентърството в България няма да подкрепим!Да е ясно.
41
1
 
5
 
! Отговори
245 преди 4 години
На нас ни ли нарушават правата и чувството за естетика, натрапвайки тлъсти жени- боди незнам си какви инфлуенсъри, този пък бил "грумър с брада и космати крака и рокля. Всякакви тъпизми се измислят само и само да не работят, особено тези, които се правят, че ги защитават
40
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А азис да не е по-различен? Ама като се напиете чалгарите и си го пускате нали. Отвратителни селяни сте и смърдите-къпете се!
39
1
 
5
 
! Отговори
245 преди 4 години
Груминг експерт означавало да бъдеш експерт по зоо прическли и....., човек се учи докато е жив..Гей, травестит, та и болен от спин, нещо липсва, а да, защо не е афроамериканец или от арабски или индийски произход? Чудесен повод купищата избирателно правозащитни организации да ревнат вкупом
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***, силикони, голи прашки в едър план вместо снимка на глава и лице, дж уки като *** й му нски за дни части - масовата култура нагмо к ра ци ята. Тлъсти портфейли с безотчетен произход.Ч алга като цунами.Такава е базата, такъв е фонът. Хоризонтът?
37
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 32Но ги афишират дори и сред децата което е наистина гнусно и долно.
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 30 за Ленин. Ленин бе пратен в Русия от Германия за да направи революция заради която в настъпилите вътрешни проблеми Русия да капитулира и Германия да спечели войната. От тази немска глупост тръгна червеното зло. България е сред най-потърпевшите. Веднага след ПСВ Ленин подкрепи Турция(изненада - бившите врагове на Царска Русия и съюзниците на Германия) във войната с Гърция и заради това съветско вмешателство имаме за съседка Турция.