Сватбата през 2020 г. - романтична, ефирна, еко

Изложение в София ще представи всички аспекти от сватбения ден
15 яну 2020 14:46, Анисия Иванова
8

Новата 2020 година се очаква да продължи тенденцията от миналата година и рекорден брой двойки да минат под венчилото заради знаците, които влюбените виждат в цифрата 2. През изминалата година 28 961 двойки са сключили официално брак.

"Двойките виждат символика в 2020 година и бъдещите младоженци търсят по-специални дати, в които да има повторение на цифри. 20 февруари, 22 февруари 2020 и т.н. със сигурност ще бъдат най-силните дни тази година", каза Анета Пени в студиото на "България сутрин". Тя е организатор на най-голямото сватбено изложение у нас.

Декораторът Мария Велизарова обясни, че като тема за декорации на първо място е романтиката - някъде по-опушено, някъде - по-интензивни цветове.

От думите ѝ стана ясно, че в момента акварелният ефект също е много модерен.

"Наблягаме индивидуално на вкуса на самата двойка - персонализирани знаци към тортите, малките пасти, десертите. Вече почти всичко е насочено към природата. Вече ги няма тежките, огромни сватби, които бяха преди", допълни Мария Велизарова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тази събота и неделя в София предстои изложение за всички сватбени детайли и подробности за бъдещите младоженци, обясниха гости.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Женище преди 4 години
До българинВярно е мухахахаааа!Употребяваме ви еднократно или неколкократно, изцеждаме от вас и мъжката ви сила, и спестяванията ви, а после ви комплексираме с унищожителна критика, че за нищо не ставате, не сте добри любовници, не печелите достатъчно и сме били с вас само от съжаление. После, махай се от очите ми!И хоп, при следващата любов.Ти *** се жалвай на майка си и на отец Саркисян колко лоши и разтурени са жените!И да не пропуснеш да си помислиш, че ти си победителят, ха ха ха!
7
0
 
2
 
! Отговори
Хаххах! преди 4 години
"Не е интересно да се ходи на едни и същи сватби". Че нормалните хора ходят на една-две сватби през годината, бе!И не знам коя е телевизията, от която е клипа, ама махнете я тая лелка със синята блузка. Телевизята я мъчите нея да става рано, тя мъчи зрителите и гостите в предаването. Дайте и покой и я уволнете.
6
2
 
1
 
! Отговори
Хай преди 4 години
И на някоя друга хубава година ще се разведът
5
0
 
2
 
! Отговори
Тая, Анета Пени? преди 4 години
И тя ли е успяла да се омъжи? Нормална държава не би го позволила. То е за въдворяване, вие искате акъл да ни дава? За пола му сигурни ли сте?Мария Велизарова също не изглежда като човек, който да дава акъл по меджуполови въпроси като сватбата и брака. Доста е наляла на кило... акъл жената и сигурно има рога до Луната.Айде съберете се малко! Сватбата е едно от Божествените тайнства, наистина голям празник!
4
0
 
2
 
! Отговори
То и да умират през преди 4 години
До Анонимен 2високосна година също не е хубава - ***, на! Умират - не ви слушат вас номеролозите.
3
3
 
2
 
! Отговори
българин преди 4 години
кои глу паци още се женят, кога безплатен кекс колкото искаш, това да не е преди 1 поколение, кога булката ти е първа употреба и без сватба кекс няма да видиш?! кексуалната революция е в най-голяма полза на мъжете, а феминистките се мислят, че е тяхна победа - муахаха, това е накараш врага да си мисли, че печели, кога губи и то честоко - бива употребен еднократно или няколкократно и захвърлен!!
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво, но през високосните години като тази никак не е добре да се женят хората.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и 20 бона и нагоре и вс е 6 :))