В три различни стаи: Съветите на семейство Анини в кризата

Алън, Селения и Фредерико не са напускали дома си над 3 седмици
Обновена: 4 апр 2020 23:14 | 4 апр 2020 21:30, Нели Христова
38
В три различни стаи: Съветите на семейство Анини в кризата
Снимка: БГНЕС

Вече повече от три седмици семейство Анини е затворено в дома си в Рим. Алън, Селения и Фредерико не са напускали апартамента си, откакто строгите мерки за карантина бяха въведени в Италия. Заради пандемията от коронавирус, това е или ще бъде съдбата и на много други семейства в Европа.

За това семейство Анини дават няколко съвета, члез които да преминем през изолацията и стоенето вкъщи по-лесно.

"Аз съм смелият", казва главата на семейството, Алън, който е напускал дома си два пъти, за да отиде до магазина.

"Трябва добре да планирате дните си. Да се държите, все едно сте в офиса. Единствената разлика е, че сме всички тук, заедно, по 24 часа на ден", съветва Алън. Той твърди, че за да не се изнервят взаимно, той, съпругата му и синът му стоят в три различни стаи.

Алън работи от домашния си офис вече 18 дни. Работното място на Селения пък е всекидневната. А синът му, Фредерико, си стои в неговата стая, където играе видео игри или е на онлайн училище.

"През цялото това време научих, че синът ми яде много", шегува се Алън. Той обича да тича и участва в много маратони. По думите му, най-болезненото нещо е, че не може да бяга.

"Спрях да тичам на 7 март. Тренирам всеки ден, колкото се може повече. Следващата неделя трябваше да има маратон в Рим. Така че с моят отбор ще бягаме, но вкъщи. Ще си разделим 42 км и всеки един от нас ще бяга по километър и нещо. Нарекохме го MAR-AT-HOME", разказва Алън. Един от най-важните му съвети, чрез които да се справим със стоенето вкъщи, е да тренираме поне веднъж на ден.

Семейство Анини решават да са толкова стриктни в спазването на мерките, тъй като са убедени, че само така Италия ще се справи със ситуацията.

"Виждаме колко хора са заразени и колко умират и как числата се увеличават с всеки ден. Така че това е единственият начин", казва Алън. За да избягат от депресията, която ги обзема понякога, семейство Анини гледат заедно телевизия или филми, а понякога четат и книги и играят игри.

"Прекарваме повече време заедно, като семейсво и това е позитивно нещо, ако от тази ситуация може да има нещо позитивно", споделя Алън пред BBC.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да са живи и здрави и след като мине този ужасА и всички ние да издържим.Характер се иска.
14
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не напишете нещо за Стокхолм и нощния живот там.Ресторанти, барове, фитнес зали, всичко си работи нормално.Който ще мре да мре.Живота продължава за останалите.Какво има да го мислим толкова.Живота ни не струва пукната пари освен за близките ни които са зависими от нас.
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както е казал класикът: Не може народ, който се напива с бира да дава акъл на народ, който изтрезнява с бира.
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11аз изкуках в 220кв къща, прав си. не зная тези какво правят в апартамент. сигурно ще се самоизяждат след 10-на дни.
11
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опитват се да ви кажат авторите на материала че може да живеете едва ли не нормално в една стая?!?!?!ХА-ХА-ХАВие имате ли грам мозък в тези кухарки???Дори в къща ще изкукуригаш за 3 седмици а в апартамент не ми се мисли.Спортувал всеки ден???Къде бееее???
10
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма смелост, ходил 2 пъти до магазина. Олицетворение на западния лигав хомобандит. Такива ли искате да бъдете? Ние сме българи и превъзхождаме всички нации във всичко. Изхвърлете страха, коронабоклука не съществува.
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бумеранга ще се завърне към създателите си.Да се готвят САЩ и дано супермен ги спаси.Няма не наказано зло!
8
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе какво ни интересуват тия бе. Защо не напишете къде са ония Прокажените дето ги пуснаха през летищата и границите. Някой Контролирали ги или и те ходят да пият и пазаруват. А за капак ни докараха Тиролци от Карантинна територия. А ние дето не сме ходили и до границата стоим затворени заради Предатели които изоставиха Родината си вместо да останат и да изметат бок, лука от къщата си. Докога заради Предатели ние ще стоим по Оборите и децата ни ще гладуват.
7
0
 
25
 
! Отговори
Йорго преди 4 години
Отде 3 стаи бре, Анини, в гарсониера.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заглавието ви е объркано. Трябваше да е нещо от рода на "Съвети за бедняци" Амин !
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние Шараните
4
8
 
32
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Поредната безсъдържателна статия тип шашкъния от *** Христова...
3
10
 
19
 
! Отговори
Психария преди 4 години
Тези няма да умрат от Ковид 19.Ще умрът от паник атаки.
2
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми събирайте се още клошари и алкохолици да си кихате и кашляте един на друг и после ама какво стана?В Ухан им казали да ме се събират заедно на групички и тр на сшедващият ден излезли 40 000 човека на някакъв фестивал да кихат и да кашлят заедно.
1
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-голяма Селения от тази в БГ няма.

Спонсорирани публикации