Британски богаташи решили да си починат на... Ривиерата

Те наели частен самолет и три хеликоптера
10 апр 2020 15:51, Нели Христова
36
Британски богаташи решили да си починат на... Ривиерата
Снимка: Flickr

Богатите често вярват, че правилата не са създадени за тях. В разгара на епидемията от коронавирус, когато пътуването с цел удоволствие е напълно забранено, група богаташи все пак решават, че ще си починат на Френската Ривиера.

Седем мъже между 40 и 50 години и три жени на около 20 кацнали с частен самолет на летището в Марсилия. Те пристигнали във Франция от Великобритания. Организаторът на всичко бил хърватин, който от години работи като банкер и брокер на недвижими имоти на Острова. .

"Те бяха решили да дойдат тук и да си прекарат добре на Риверата, въпреки епидемията от коронавирус", казва полицията пред BFM.

Именно хърватинът наел частния самолет, с който веселата група да стигне от другата страна на канала. Той също така наел и три хеликоптера, които да ги откарат от летището до вилата в Кан, без да бъдат излагани на опасност от заразата.

Почти всички пътнически полети са забранени, а властите се опитват да спрат и онези, които пътуват с частните си самолети. Самолетът не получил разрешение за кацане от операторите на летището в Марсилия, но въпреки това, пилотът приземил машината.

Полицията обаче не позволила на групата да слезе от него, тъй като нямат основателна причина за пътуването си.

Освен хърватина, на самолета имало француцин, украинец, германец и румънец. Те дълго спорили с полицията и се ядосали, когато хеликоптерите трябвало да излетят празни, а пилотите им били глобени за нарушаване на правилата.

Деветима души се въртали обратно във Великобритания, а десетият се прибрал в Германия.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Bulgar преди 4 години
Много са прости трябваше да си наемат хидроплан направо да ги приводни пред хотела
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До Анонимен 18това ли е демокрацията,нали беше равни права и свободи за всички,значи ,които са богати могат повече,за тях не важи равенството,те живеят в демокрацията но не са демократи,стават автократи,значи формулата не работи,или те трябва да влязат в рамките,или ние да излезем от тях
30
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Какво чакате от парвенюта и лигльовци? То не се знае какво ще ги тресне и тях......
29
2
 
2
 
! Отговори
До 29 Ииии, баси... преди 4 години
Много скъпо брато на ривиерата не на всеки по джеба 😂. Отвори гугал виж,прочети та поШле слагай на гърнето похлюпака.От кое село си бай х***
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как звучи само британски богаташи, а? А те били обикновени селяци от източна Европа.
27
2
 
3
 
! Отговори
Ииии, баси... преди 4 години
Това на снимката ли е френската Ривиера? Нищо чудно, че малко българи ходят там.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ричи рич, ти какво предлагаш? За всеки поотделно частен остров и по пет ***, самолет и къща на 3 етажа? Мии то света няма да ни стигне, бе каскет или предлагаш комунизъм?
25
0
 
4
 
! Отговори
Бравос! преди 4 години
Свършиха се именията и замъците във Великобритания, та ви трябваше на баир лоЖе.И най-умният си е малко ***.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скръндзи
23
0
 
4
 
! Отговори
Те ако бяха отишли преди 4 години
До Анонимен 15с 40-50 годишните си жени нямаше да е парти. Щеше да е набиване на канчето:"Аз казах ли ти 1983 г., че нищо не разбираш, мама беше права, нищо не става от теб! *** мултимилионер си остана, хората милиардери станаха! В нашето ЕПК има вече три милиардера, а ти? Тука с някакви самолети и хеликоптери се шматкаш. Пичовете совалките до Марс изкупиха за 20 години напред! Казваше ми татко да не се омъжвам за теб!"Сериозно. За старостта и това, че раждате-Господ е виновен, не мъжът ви
22
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 4 години
Богатите могат повече от другите хора. Те не се мислят за повече от другите хора и не са.А могат повече от другите хора, защото им се продавате, други хора. И ви купуват. Да им правите кефа. Ако не се продавате, няма да ви купуват. И няма да могат повече.
21
0
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
Аз от изброените участници в драмата британци не видях, освен в заглавието, но както и да е....
20
0
 
2
 
! Отговори
direct преди 4 години
до 19 Живея във Франция,разбрал си по-грешно .
19
0
 
6
 
! Отговори
Веднага глоба! преди 4 години
По 300 лв. на човек! Да запомнят те кога са нарушавали карантина.
18
3
 
0
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Било забранено но пристигнали със самолет от друга държава,било забранено за вертолети но ги чакали саму 3. Смешна раута.
17
6
 
2
 
! Отговори
до директния преди 4 години
*** това че ти си страхливец и подлагаш себе си и децата си на скотоумските прищявки на *** и онзи гъзоблизок черната смърт мундир годжю не означава че онези пичове не могат да си правят каквото решат. отишли са с частен самолет, организирали са си хеликоптери и са видели доста по малко народ лице в лице от тебе докато отидеш за лебец. ясно ли ти е. на децата си обясни че си един страхлив мекпишок, както и и съседите ти и сънародниците и ви е страх да излезнете на една разходка до министерски съвет и да провесите чучелото на ЦРУ с кафъта на доле да не би да разсърдите началниците. за тов
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Богатите се мислят за повече хора от другите
15
0
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
добре,ще ви подскажа:-Както се изрази "д-р Реджинал Бушруд",след като мина през мелачката:-"Право казваше мама:-Парите са в основата на всяко зло"...........Бъдете ЗДРАВИ и весели!
14
0
 
11
 
! Отговори
Ричи Рич преди 4 години
Трябва да има и такива новини, за да може плебса да мисли, че правилата важат за всички. Е, не е така.. Хванали са 7 от тях, другите няколко хиляди са по частните острови,огромните имения в Африка и Океания. Пийват си уискито, дърпат от пурите, пошляпват непослушниците, а вие се редите на опашка за 2 кила агнешко за Великден...
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мъже между 40 и 50 години и три жени на около 20 ...-------------------------------------------------------------Развалили са им секс партито.