Коя е Амира Ал Талил - принцесата, която не следва арабските закони

Тя има един развод зад гърба си и отказва да носи забрадка
20 юни 2020 22:13, Иванка Гъркова
22
Коя е Амира Ал Талил - принцесата, която не следва арабските закони
Снимка: iStock

Тя е истинска красавица и може да има всеки мъж, който поиска, но живее в страна, в която е прието многоженството. Тя отказва да носи забрадка и се облича в европейски стил, за разлика от много мюсюлманки. Жени се за далечния си братовчед, който е с 28 години по-стар от нея, но животът на саудитска принцеса не е за нея. Вместо да тъне в разкош, тя се противопоставя на мъжа си и иска развод. Сега, години след като вече е омъжена за друг, тя поддържа приятелски отношения с бившия си и неговото семейство, които все още я уважават. 

 
Коя е Амира Ал Талил? 
 
Амира бинт Айдан Найеф Ал Отайби е родена на 6 ноември 1983 г. в Риад, Саудитска Арабия. Завършила е специалност "Бизнес администрация" в частния университет в Ню Хевън, САЩ. 
 
Връщайки се в родната страна, тя става една от най-известните жени благодарение на своята работа. Освен със своята екзотична красота, тя пленява сърцата на хората с това, че защитава правата на жените в Саудитска Арабия и участва в различни хуманитарни дейности. 
 
"Исках да бъда доктор - кардиолог. И положих много усилия, за да го постигна, но животът ми се промени драстично", споделя тя говорейки за мечтите си като малка.
 
Още за историята на Амира Ал Талил четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледах и малко снимки на тая, ми то д-ъто и като на камила, а в лице е като боксьор. Да си стои с "таланта" си при камиларите.
6
3
 
8
 
! Отговори
Менто преди 3 години
Въх, каква поредна *** драма .!.
5
1
 
6
 
! Отговори
anonym преди 3 години
а на снимката защо е с хиджаб? xD
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо да си смени името, че като ги чета такива ал, Бин, талил, Хасан, Мубарак и т.н., се хващам за кобура
3
4
 
9
 
! Отговори
Зори преди 3 години
Тази да си наляга парцалите и да не се прави на много съвременна, да спазва мюсюлманските закони, защото ако и отнемат милиардите, които харчи на мъжа и и отиде да работи в някоя корпорация ще и се спре тока.
2
2
 
1
 
! Отговори
Разликата преди 3 години
между Ню Хевън и Ню Хейвън е доста тънка. А Университет на Ню Хейвън се намира в съседния град Уест Хейвън.
1
3
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Жената действително е много красива, говори много добре английски и е много умна (който знае английски да изгледа клипчето в YouTube, не се отнася за съветскоговорящите *** и другарете пенсионери, разбира се)

Спонсорирани публикации