Бой на борда на самолет заради пияни британци без маски

Те са задържани от полицията в Испания
3 авг 2020 11:55, Нели Христова
105
Бой на борда на самолет заради пияни британци без маски

Поне до 31 август авиокомпанията KLM задължава своите пътници да носят маски заради пандемията от коронавирус. Но по време на полета от Амстердам до Ибиса преди дни избухва бой между пътуващите. Двама от тях отказват да носят маски, а останалите хора в самолета настояват те да спазват нарежданията.

Няколко мъже се сбиват с двамата британци, които отказват да сложат маските си, малко след като самолетът излита. Един от пасажерите заснема сблъсъка на видео, на което може да се чуе как другите пътници молят мъжете да спрат, защото "на борда има деца". В края на клипа се вижда как един от провокаторите лежи на пътеката, с ръце зад гърба. Той продължава да не носи маска.

Двамата мъже са задържани с помощта на няколко други пасажери и са арестувани от испанската полиция в момента, в който самолетът е кацнал в Ибиса, пишат от Independent.

"Двама непокорни пътници отказаха да носят маските си и притесняваха физически и вербално останалите пасажери. Пилотът уведоми властите и, след като самолета кацна, двамата бяха арестувани", казва говорител на KLM. По думите му безопасността на полета не е била компрометирана.

Според потребителя Michighclub, който публикува видео на боя в Instagram, британците не просто отказали да носят маските си, но и пиели водка през цялото време.


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално е за англичаните. И тук цирганияка не иска да носи маски, защото смята, че вирус няма и се кланят на Мангъров. А англичаните са тежко обременени от миналото си (секс в семейството между роднини, както и бракове дори между братя и сестри). Това е довело до израждането им.
92
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Лично познавам момиче, което беше тествано положително. Изкара го много леко, но за няколко седмици си загуби обонянието."

Обонянието или обаянието? :D
91
6
 
7
 
! Отговори
ХФ преди 1 месец
Хората без това са били имунизирани, вече са били на промил-два и са продължили да си правят дезинфекция по време на полета. Маската няма способностите на алкохола. Жалко че не са били разбрани от останалите пътници, които са проявили агресия към тези отговорни мъже.
90
11
 
12
 
! Отговори
Леле преди 1 месец
От сега нататък неносенето на мска ще се счита за тероризъм...
Егати и скапания свят, в който вече живеем !!!
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полет от Амстердам до Ибиза лол. При наркотест преди полета самолета ще излети празен, защо се учудвате.
Веднъж на полет Манчестър-Ибиза двойка правили секс баш в салона....
88
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Племето на Унугундурите го потърчиха и маскираха за отрицателно време.Вече и без закон само с разпоредба някакви чуждоверижни ги поробиха и изискват маскираното унугондур да ходи маскирано навсякъде с инфекциозния лигавник от които текат и капят лигинавсякъде и мирише на умряло направо Чест е некой с лигавник да ти подаде ръка да здрависаш за да обереш лигите му от непраният 6м в кафяво лигавнарник. А ПитъРутрепан от рода кучешки на Безбрейнис Кардиналис тръгнал за маски да зове.
87
6
 
18
 
! Отговори
До 70 преди 1 месец
,,Маската предпазва колкото гащите пръднята,,
Нещо такова е, доколкото не си сигурен дали само ще пpъднeш или ще се нaakaш.
86
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е как да я пият тая водка с маска?
85
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега е лято маските носете за да натрупате водичка в дробовете. Ще дойде зима скоро не тъжете.Студени бури клоните ще свият изгрява месеца и става хладно струдени буби в гробове ще вият. И месецът с топлинки от коприна в небето свие своя отпечатък.Че всяка буба е маскирана калинка и във маска крие своят отпечатък.
84
9
 
21
 
! Отговори
Питър преди 1 месец
До Анонимен 54

Интересно е обаче, че умните в случая като цяло са с доста "непрестижни" професии, имат нисък интелект, в училище са ходили само заради междучасията и все им се струва, че някой по-учил иска да ги прецака... Аз затова съм измислил и израз "Тия, дето най-викат срещу чипирането, отдавна са програмирани"... Като цяло интелигентните хора спазват правилата, защото те са основно за да пазиш другите. Малоумниците не искат да носят маски, защото са тъпи и егоисти. Толкова е просто
83
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който носи маска
тя към гроба го повежда
Но добро не вижда също
който вируси отглежда
82
3
 
7
 
! Отговори
Ковача преди 1 месец
Аре по-спокойно бе какво сте се почнали тука отдолу. Не ме нервирай ти че ще извадя *** и почвам наред. Гледах част от клипа те половината носят маски под брадите да арестуват и тях а? Пародия! С маски без маски с тая ама англията с двата крака вътре.
81
1
 
15
 
! Отговори
x ae преди 1 месец
Пияни свине :))))
80
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Едни истински 81
Британци, сър... !.......Български трътльовци, хабиби! :))))))))
79
0
 
13
 
! Отговори
Едни истински преди 1 месец
Британци, сър... !
78
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 74
Британците са едно пропаднало и объркано но богато племе.............А защо повечето българите в държавата БКП_Лайнярияяяя са бедни? Трябва да е заради българсктата "духовност"! Няма друго обяснение!
77
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 74
Като човек живял 14 години в Лондон мога да ти кажа, че духовно и ментално сме светлинни годи по-напред.Британците са едно пропаднало и объркано но богато племе.....Всеки български аналогичен по съдба *** като теб говори за истинска държава като Англия защото му липсва канализацията България за да си се чувства на мястото! :)))))))))))))))))
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До One 75
Ми те англичаните по-принцип са си противни и са си за бой. Малко са ги били....Българските хронични лайнювеее са били винаги за бой и си го получават най-вече кармично.
75
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 74
Като човек живял 14 години в Лондон мога да ти кажа, че духовно и ментално сме светлинни годи по-напред.Британците са едно пропаднало и объркано но богато племе....Като човек живял над 40 години в Германия, Франция, Англия и Испания гарантирам че по-просташка нация от масовия българин няма никъде даже и в Сумалия! Личи ни по манталитета, злобата, плиткоумието, фалшивото самочувствие, лицемерието, общото лице на държавата България и националното тесногръдие минаващо за "традиция".
74
6
 
3
 
! Отговори
До 54 преди 1 месец
Господин бавно развиващ се. Ще се радвам да умреш в ръцете ми. Смърта е бавна и мъчителна. Все едно имаш плик на главата и той се стяга във времето. Започваш да се напикаваш, насираш, белият дроб напрактика липсва. В ръцете ми умряха 19 души, за жалост, не гупаци като теб. Най-опасни са глупаците, а в България са много.