Недоволен служител на Мерцедес унищожи десетки коли с багер

Той нахлул с него в предприятието
4 яну 2021 18:23, Нели Христова
51
Недоволен служител на Мерцедес унищожи десетки коли с багер

Недоволен бивш служител в завода на "Мерцедес-Бенц" във Витория, Испания, открадна багер от строителна площадка и нахлу с него в предприятието на 31 декември, унищожавайки десетки нови превозни средства, съобщават от Dir.bg

Според различна информация, циркулираща в испанските медии, мъжът е унищожил между 50 и 70 превозни средства, а пазачът е бил принуден да стреля във въздуха, преди да задържи нарушителя.

Отмъстителят бил задигнал багера от двора на строителна фирма и го е откарал на 21 километра до завода на "Мерцедес".

Испанското списание за автомобили Periodismo del Motor съобщава, че 38- годишният мъж е работил за кратко в завода преди няколко години. Изглежда обаче раздялата не завършва с добри отношения и той решава да си отмъсти, причинявайки щети на стойност шест милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
2
 
! Отговори
@ преди 3 години
Тоя пък ***, който е пазач, защо изобщо го е чакал да чупи толкова коли вместо да го гръмне веднага?
46
4
 
1
 
! Отговори
шопендар преди 3 години
До Анонимен,знаете ли защо погребваха собствениците на руски коли прави,защото лежеха цял живот под колите си
45
7
 
2
 
! Отговори
барел петрол 30$ преди 3 години
До Анонимен 41 А има ли Донбаска?Донецка? нация или Луганска нация - все дело на блестящия гений на кгб-ееца Путин.
44
2
 
1
 
! Отговори
Грамотвод преди 3 години
До Анонимен 45 Къв грамотвод бе брат?! Ти в изгорелото училище ли учи история и български?
43
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 43Да,бе да, за всичко Фердинанд виновен!Всички политици и военни против неговата политика ,но той видители си правел каквото иска!Стига сте го използвали като грамотвод!
42
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41Рассия ако беше завладяла и задържала Босфора,това щеше да стане само през трупа на България.През 19век единственият официален език в Рус.Имп. е руски.Да не говорим ,че като южна държава тук щяха да се заселят поне2-3милиона мужици.
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТова го кажи на глупавия *** Фердинанд и предателя преди него,не нашите политици са били виновни,пак западняците са забъркали кашата,както винаги!
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 39Западняците може и да не са водили правилна политика на Балканите ,може би защото не са ги познавали,но със сигурност нашите политици са водили още по-неправилна политика със западните ,източните,севрните и южни световни и балкански сили.Затова сега сме последни във всички еврокласации!
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГлупости,руснаците като освободиха гърците и им създадоха държава на пелопонес,да не би да ги накараха да пишат на руски?Или когато руснаците помогнаха на Турция,да не се разпадне и воюваха на тяхна страна,да не би да ги принудиха да говорят на руски?Да не би и ние да сме говорили руски,след Освобождението?Напротив,точно обратното,западните държави асилмилираха славяните и други народи от източна Европа и създаваха нови нации и новоизмислени езици!А Русия е Европа,Турция не е!
38
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовСАЩ са най-великата държава в историята на галактика,,Млечен път",а Рассия е пример за провалена държава в историята на Вселената.
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГлупости,просто американците и руснаците са се наговорили да отворят границите още през 70-те години и цели групи са работили за развала, ако си мислиш,че някой с някого се е борил ,се лъжешА що се отнася до Балканите,западноевропейците винаги са водили крайно тъ-пи политики на Балканите,поразяващо тъ-пи,личи си,че са си нямали понятие от Балканите и източна Европа изобщо и винаги са грешалиА САЩ не са били врагове с Русия изобщо,погледни историята,по-скоро Англия са били русофоби
36
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До35Ако руснаците бяха завзели Босфора ,щяхме сега да пишем на руски.
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 34Аз пък съм благодарен на американците ,че ни освободиха от миризливия ботуш на ушанките.
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГлупостиДа бяха го залвадели руснаците този Босфор,щеше да е по-добре за всички балкански народи и за Европа,щяхме да вдигнем банкет до небесата от радост,а не както сега Турция да върти номера на европейските държави и да превръща света София в джамия или да натрапва бежанци умишлено на Европа,с цел ислямизация на европейските държави и да ги командват в по-късен период!
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГлупостиГлупости дрънкаш ти,я виж картата на Сан Стефанска България,руснаците са освободили точно районите с българско население,не всички,но около 70-80% от тях,затова и местните българи се включват масово да помагат на руснаците през войната.
32
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 29Дори руснаците не твърдят че цар Александър 2Освободител си заплаща с живота си ,за нашето Освобождение.Какво ли още ще измислят нашите русофили?!
31
6
 
3
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
Точно руснаците нищо не са дали..ДОШЛИ СА ДА ЗАВЛАДЕЯТ БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ ЗА ИЗЛАЗ НА БЯЛО МОРЕ!САМО НАШИТЕ *** СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА ДОШЛИ У НАС, ЗА ЧЕРНИТЕ НИ ОЧИ И РОЗАВИТЕ НИ ДУПЕТА.... ХАХАХААА
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RАз имах Лада,ламарината корозира,но колата продължаваше да върви и след 30 години.Да не говоря и за хладилниците или електрическите прибори,също толкова издръжливи!
29
5
 
3
 
! Отговори
Лелееее.. преди 3 години
КОЙ КАРА ДНЕСКА РУСКИ ТРАЛЯСНИЦИ, БЕ...?!Я, СЕ ОГЛЕДАЙТЕ......ХАХАХААА! ....
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Хохохоооо...Десетки хиляди руснаци са дали живота си за свободата на България,включително и руския цар Александър 2 е заплатил с живота си, а през ВСВ ни освободиха от фашизма,който нанесе жестоки поражения на България - масови убийства,глад, черноборсаджийство и т.н., да се величае вечно славата им на нашите руски освободители и братя!