20-годишно момиче се влюби в 77-годишен пенсионер

Тя си търсила богаташ в сайтове за запознаства
12 дек 2021 21:40, Нели Христова
73
20-годишно момиче се влюби в 77-годишен пенсионер
Снимка: БГНЕС

Студентка от Мианмар търсила богаташ в интернет, а се влюби в обикновен пенсионер, който е с 57 години по-възрастен от нея, но тя смята да се омъжи за него. Историята на двойката бе публикувана от Daily Star.

20-годишната студентка Джо се запознала със 77-годишния британски музикален продуцент Дейвид в сайт за запознанства. Момичето каза, че търсило заможен мъж, за да може той да я издържа финансово по време на следването. За да привлече по-богати кандидати, Джо посочи местоположението си в Обединеното кралство.

Новите познати започнали да общуват всеки ден и връзката им продължи да се развива. Въпреки факта, че Дейвид не могъл финансово да осигури момичето, той стана съветник и ментор за нея. В продължение на година и половина двамата си кореспондирали и се чували по телефона всеки ден.

Дейвид обясни, че е много млад по душа и не може да представи себе си с жена на неговата възраст. Според него Джо е идеална за него. Той бе запленен от нейната нежност и доброта.

Влюбените се надяват да се срещнат във Великобритания и да обсъдят съвместни планове за живота. „Бих искал да се оженя за нея също, защото това ще й даде известна сигурност. Що се отнася до децата, никога не съм ги искал, но ако Джо иска, кой знае?" - отбеляза британецът.

По-рано беше съобщено, че 55-годишен жител на щата Мисури, САЩ, се е оженил за любовницата си, която е по-млада от него с 28 години. Вече почти година американците са женени и бракът им системно е критикуван в интернет. По-специално жената бе окачествена като ловджийка на пари, а съпругът й беше наречен перверзник.   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано дядката да успее издържи до сватбата, че иначе горкото мианмарче трябва да си търси друг начин да си издейства английско жителство
28
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами тя докато пристигне до него той ще е гушнал букета
27
9
 
46
 
! Отговори
до Додо преди 2 години
Посочи кой е този Божи закон, според който 77-годишен мъж няма право да се ожени за 20-годишна жена, и то по взаимно съгласие ! А към някои други - ако според вас щом му харесва жена на 20 години, е педофил, то какви сте в такъв случай вие самите, бащите и дядовците ви, и т.н., вземайки предвид, че много хора създават семейство и деца даже по-млади ? Единственото необичайно в случая е разликата, но това съвсем не е педофилство, така че бъдете коректни, животът си е техен !
26
26
 
12
 
! Отговори
Додо преди 2 години
В днешен Вавилон 2.0 (Западния Свят), педофилията не само е приета за нормална, но е и поощрявана и окуражавана от Децата на Дявола. 77 годишен да блудства с 20(?) годишно дете (което вероятно е 16 годишно реално) е чисто богохулство и за това богохулникът трябва да бъде наказан. Но, тъй като по законите на Вавилон 2.0 перверзникът-педофил няма да бъде наказан, възмездието му е писано да дойде по Божиите закони. Анатема, анатема, анатема!
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
къде сте е ауто транслейт
24
0
 
18
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Да сме живи и здрави младите по душа и все така да си намираме млади мацки
23
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пикасо (един художник) на 72 години среща втората си жена (26 годишна). Това е положението. Въпросът не е, защо младата отива при възрастен! Въпросът е, защо младите мъже не могат да привлекат една жена! И се хващам на бас, че дядката е прочел бая книги!
22
12
 
13
 
! Отговори
Православен преди 2 години
Православната църква не благославя със Светото Тайнство бракосъчетание такъв ненормален брак, поради голямата разлика в годините между мъжа и жената. Хора опомнете се! Всичко си има граници! Мислите, че православната християнска вяра не поставя никакви морални принципи, начин на живот, живот без никакви Божии заповеди - много се лъжете. Много хора се мислят, че са православни християни, но нямат нищо общо с истинската православна вяра.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом е по любов, let it be! Пред любовта не може да има прегради.
20
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В портфейла е влюбена не в човека
19
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време когато учих английски език в учебниците пишеше, че въпроса "Как си" на английски е чисто формален и трябва да се отговори "Добре съм, а ти как си". В комунистическите учебници пишеше, че да се интересуваш от личния живот, имотно състояние и заплата на събеседника ти англичанин е признак на много лоша култура, при което ще бъдеш отрязан и разговора ще свърши. Сега виждам, че англичани и американци коментират личния живот на хората като ОФ организация през комунизма у нас.
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами пробвай, ако си момиче на 20, за да разбереш как е.
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре е когато си на 77 да клатиш 20 годишно ама дали момичето се кефи от това ? По вероятно би се изкефила ако оствиш някоя пачка !
16
2
 
31
 
! Отговори
Мъж преди 2 години
Не виждам нищо необичайно. И на мен ми налитат момичета по-млади от мен с много години - 20, 30,че и повече години. Само дето ги отязвам. Жал ми е за тях и времето, което ще загубят с мен. Предварително да кажа, че не става дума за пари.
15
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жената за пари е готова на всякакви чудеса и излагации!
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
заврения зет сле тази новина ще е в пред инфарктно състояние, заврян в чужда къща и налаган за всяко действие
13
5
 
22
 
! Отговори
Suppy and demand преди 2 години
Търсене и предлагане. Ако нямаше нужда от финансиране, едва ли 20-годишна щеше да се захване с дъртак на 77.
12
3
 
13
 
! Отговори
не знам преди 2 години
Господ решава кой ще превари.
11
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И това събитие е новина и достойно за днес.бг?
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За любовта към парите старостта на жениха не е недостатък