Прически за лято 2022 - какво да изберете?

Ето няколко свежи предложения
1
Прически за лято 2022 - какво да изберете?
IStockphoto

Тъй като времето се затопля, може ви вече се е прокраднало желанието да подстрижете косата си в подходяща дължина за лятото. Но да изберете правилната прическа за сезона, може да бъде трудна задача. Трябва да разберете дали сте достатъчно смели, за да направите радикална промяна, да запазите ли кичурите си дълги и обемни, или просто да добавите няколко слоя.

Не се притеснявайте, ако попадате в списъка с объркани хора относно летните прически. Фризьорите Черил Бергами и Чиран Хаясака говорят пред InStyle, за да разкрият кои подстригвания са им любими и защо са идеални за това лято.
 
Ето нашите идеи за лятна прическа:
 
Асиметрично подстригване
 
Асиметричната прическа придава мистичен, секси и шикозен вид, независимо дали говорим за боб или лоб. Този стил е неостаряващ и пасва идеално на всяка възрастова група. Падането на дължината точно върху раменете осигурява идеално мек вид и рамкира линията на челюстта, позволявайки да покажете най-добрите си черти от лицето.
 
Бергами добавя, че премахването на по-голяма дължина на косата също така подчертава структурата на лицето и шията ви, които през лятото са напълно показани.
 
Бебешки слоеве
 
Независимо дали косата ви е къса, дълга, гъста, тънка, къдрава или права, Хаясака казва, че наслояването на предната част е чудесен начин да оформите лицето и да добавите текстура.

Още идеи за прически четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще кажа на мама.