Зимна мода 2022: Капитониран панталон

Идеален за снежните дни
20 ное 2022 21:04, Иванка Гъркова
1
Зимна мода 2022: Капитониран панталон
Снимка: iStock

Панталон - кой би бил най-удобния за зима 2022? С идването на пандемията всички ние заложихме на по-комфортното облекло. Оттогава досега спортните и джогинг панталони са номер едно за ежедневието. Карго моделите също все още са на почит. Но дали всички те са подходящи за по-студените дни, в които излизаме насред снега? Според модни експерти, преди настъпването на декември е време да се ориентираме към популярната тенденция, свързана с капитонираните модели.

Тази есен капитонираните якета - дълги, къси или със средна дължина, са истински хит. Затова не се учудвайте, ако за зимата видите те да участват в комплект с един топъл и същевременно удобен панталон.

Много дизайнери показаха по време на различните Седмици на модата, че капитонът не е само за връхни дрехи, а става и за панталони. И те не са само за снежните писти, попадайки в графата ски екипировка. С тях ще се разхождаме в  студа, комбинирайки ги с други актуални парчета за сезона.  Например обемното пуфер яке.

Miu Miu, например, е една от първите марки, предлагащи капитонирани панталони за зима 2022. Те приличат много на шушляковите спални чували, които ползваме, когато сме на палатка. Други луксозни марки, ориентирали се към модела, са Telfar, Eckhaus Latta и Jil Sander, The Arrivals+, Lenki Ienki.

Цялата статия и други модни съвети можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: капитониран пантаялон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Ти си мега зле преди 1 година
Какви е тая пoмия бре иванке? У да те .....в .. ......