Според зодията: Какво да очаквате тази седмица?

Вижте хороскоп за периода 20 – 26 март
20 мар 2023 19:20, Иванка Гъркова
2
Според зодията: Какво да очаквате тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 20 – 26 март. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
Овен
 
Две събития със съществена важност предстоят във вашия знак – навлизането на Слънцето и Новолунието на следващия ден. Задълженията ви изведнъж рязко ще се увеличат, но не очаквайте незабавни резултати. Част от фактите, които са ви нужни за известно време ще останат скрити. Независимо от това ще разполагате с подходящи условия за стартиране на по-лесните за изпълнение и по-краткотрайни проекти. Ще се наложи да се откажете от други, които първоначално са ви изглеждали обещаващи, но не са отговорили на предположенията ви.
 
Телец
 
Не се заемайте с нищо ново, докато не „разчистите“ натрупаните към момента и отлагани задачи. Окуражаващо е, че след като се справите с тях, вероятно ще получите и допълнително заплащане за старанието и положените усилия. Заделете възнаграждението за резерв. Ще ви е необходим съвсем скоро, за да си осигурите ресурси за осъществяване на дейности, плод на личната ви инициатива. Въведете ред в документацията и финансите си. Ще сте много по-ефективни, ако всичко ви е подръка, сочи вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Паричните ви постъпления ще са постоянни и удовлетворителни като количество, но колкото бързо ги получавате, точно толкова бързо ще успявате и да ги изхарчите. Във ваш интерес е да ги управлявате разумно, да не прекалявате с ежедневните разходи и да си оставите запаси за „аварийни случаи“, но като се знае колко много обичате да се забавлявате, е малко съмнително, че ще го направите. Сложен проблем, с който се занимавате от месец или няколко месеца и е свързан с имот, с недвижимост, с промяна на жилище или друга подобна тема най-после ще напредне с реализацията. Едва ли ще го довършите през тази седмица, но ще е ясно, че малко остава до финалната права.

Зодиакалните знаци, които често разполагат с твърде малко приятели

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия

Рак
 
Раци, Марс ще навлезе във вашия знак, където ще остане почти два месеца. Задълженията ви ще са доста, но с типичното си старание и акуратност ще се справите по най-добрия начин. Независимо от заетостта, обстановката ще е спокойна, напрежението осезаемо ще спада и ще можете да изгладите някои недоразумения от личен характер. Може да отнеме известно време, докато се стигне до примирие, но дори и така, ще е повече от нищо. Не е препоръчително да правите дългосрочни планове, обстановката ще е динамична. Новите ви контакти също ще са неустойчиви, така че не им се предоверявайте.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
От която и зодия да сте, така или иначе очаквате тръгването си от работата и почивните дни в края на седмицата...

Спонсорирани публикации