Златиста брюнетка – модният цвят в косата за есента

Тенденцията комбинира леки и бляскави нюанси, които са лесни за поддържане
5
Златиста брюнетка – модният цвят в косата за есента
Джей Ло е с коса в актуалния нюанс; Снимка: iStock

Нали знаете колко меко и красиво изглежда всичко под светлината на трептяща свещ? Слабото осветление и златното сияние предлагат мигновено усещане за уютна топлина и повишена изтънченост.

Това усещане се пренася и в света на красотата, започвайки от косата. Прическата с цвят, сякаш поставен под светлината на свещ, включва стратегическо поставяне на микроакценти със златист оттенък върху косата ви. Най-доброто от всичко е, че стилът е много ласкателен за всякакви цветове и текстури на кичурите и изисква по-малко поддръжка от традиционните акценти.

Какво е златиста брюнетка
Златистата брюнетка съчетава фини, вплетени кичури с топъл, блестящ нюанс. Вече видяхме стила във визиите на Кая Гербер, Ашли Парк, Сиара, Кара Делевин, Кели Роуланд и много други. Тенденцията се фокусира върху създаването на завършен вид, който изглежда сякаш е осветен от свещ. Той е мек и топъл, като може да озари дори най-скучните и сиви дни. Това е начин да подобрите тоновете на брюнетката, без да изглеждате прекалено изсветлени или твърде обикновени.
 

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: брюнетка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Косъмът е жива структура. Когато се третира с химикали, се прониква в дълбочина, т.е. структурата се променя. По-точн0 се нарушава, убива се. С каквото и да мажете, това е истината.
1
3
 
2
 
! Отговори
пришълецът преди 7 месеца
Хубав цвят и хубави чупки:)))