Коледна украса: Няколко идеи за домашни декори

Какво ще бъде на мода тази година
5
Коледна украса: Няколко идеи за домашни декори
Снимка: iStock

Вълнението, което изпитвам, когато по магазините започнат да се появяват коледни артикули, е несравнимо. Определено съм от хората, които украсяват дома си още преди началото на декември, започват да слушат коледни песни много преди да бъдат пуснати по радиото и обмислят подаръците няколко седмици преди Черния петък. И тъй като винаги започвам да украсява от рано, мога да се запася с най-новите тенденции за коледен декор веднага щом се появяват в магазините.

У дома коледната украса е на почит. Няма място, на което да не поставяме фигурка, гирлянд или лампички. Много хора определят дома ми като "работилницата на Дядо Коледа". Декорът обаче постепенно започна да ми омръзва и да търся начин за малко повече разнообразие. Така реших всяка година да добавям нещо ново, да изхвърлям това, което не ми харесва или не мога да му намеря място. Получава се доста добра коледна картинка, която никога не е същата като миналата година.

Тазгодишните тенденции в празничния декор са особено уютни, тъй като обхващат гамата от носталгични декори, вдъхновени от джинджифилови сладки, богати кожени изделия и традиционни карирани шарки.

Коледна украса - красиви домашни декори

Джинджифилова фиеста
Ако сте фенове на естетиката на cottagecore, ще харесате тази тенденция за празничен декор, вдъхновена от меденки. Според експерти, джинджифиловите човечета са основата за създаване на радост преди и по време на Коледа. Те комбинират простото щастие от прясно изпечените бисквити с топли неутрални тонове и някакъв винтидж чар.

Вижте идеите за коледна украса в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: коледна украса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Светещи ленти по рамката на прозореца е връх!