Празнично облекло според фигурата

За красива визия
13 дек 2023 22:15, Михаела Лазарова
1
Празнично облекло според фигурата
Снимка: Istock

 Без значение дали сте били на шопинг скоро или пък не сте били отдавна, в сезона на празниците е много вероятно да се сблъскате с класическата ситуация „Гардеробът ми е пълен, но нямам какво да облека“. Не бързайте да изпадате в паника! В следващите редове ще ви предложим няколко идеи за празнични тоалети, които биха стояли добре на вашият тип фигура. Ето ги и тях:

Вие сте високи и слаби

Ако сте високи на ръст, вероятно избягвате да носите обувки на ток и по всякакъв начин се опитвате да „прикриете“ височината си. Е, може би е време да сложите край на тези стереотипи! Покажете качествата си на амазонска богиня и изтъкнете това, което ви прави уникални! Вместо да се срамувате от дължината на краката си – подчертайте я. За да се превърнете в истински топмодел можете да изберете скини панталон или такъв от изкуствена кожа. Можете да ги съчетаете със весел официален топ с пайети, като завършите тоалета си с обувки на ток или ботуши над коляното.

Имате по-широк ханш

В ерата на Ким Кардашян големината на дупето отдавна има значение, но само ако е голямо! Ако това е вашият случай, не мислете за големия ханш като за недостатък, а по-скоро за преимущество. Не се опитвайте да го прикриете с дълги дрехи, тъй като това може да има обратен ефект. За празничното тържество изберете тоалет, който е в един цвят, вместо такъв с щампи. Помислете за класически панталон, който обаче е изработен от леко еластична материя. Така ще имате усещането, че всичко е „на мястото си“. Можете да комбинирате тъмен панталон със светъл топ, за да отвлечете вниманието от долната част на тялото.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: модаоблеклодрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари