8 неща, които французойките не биха носили

Французойките обичат да избягват да носят това, което имат всички останали
25 фев 2024 09:15, Михаела Лазарова
25
8 неща, които французойките не биха носили
Снимка: Istock

Франция безспорно е страна, която е център на модата, а нейните жители често пъти са споменавани като едни от най-стилните хора на планетата. Затова в следващите редове ще почерпим малко вдъхновение и ще надникнем в гардероба на французойките. Какво няма да намерим там?

Дрехи с лого

Логоманията се възроди през 2022 г., но не очаквайте скоро тази тенденция да набере скорост в Париж. Французойките нямат нищо против да демонстрират катарама за колан или лесно разпознаваема чанта на известен дизайнер, но това е мястото, където откритото брандиране спира.

Носенето на пуловер и бижута от една и съща марка или пък изцяло брандирана чанта се счита за „прекалено много“. Ако искате да покажете класа, достатъчна е една малка емблема като катарама на колан, закопчалка за чанта или дори обеци. Това е напълно достатъчно, стига да е единственото лого, което включвате във външния си вид. За французойките модата трябва да се използва, за да се чувствате добре, а не да демонстрирате бюджета си за пазаруване пред света.

Спортно долнище

Това не трябва да е изненада, тъй като един от принципите на френската мода е да се обличаш добре дори и за най-ежедневните ангажименти. За разлика от дънките или огромния мек пуловер, спортните панталони винаги ще изглеждат като облекло за фитнес.

Ако наистина не искате да се откажете от удобните си спортни дрехи, опитайте вместо това да ги замените с матови черни клинове. Те са също толкова удобни и могат много по-лесно да се съчетаят с блейзър и ниски обувки или пуловер до бедрата и ботуши.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: модастилдрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
По принцип французойките най-вече не носят барети като девойката на снимката. Баретата крещи "турист". Продават ги навсякъде, но те не ги слагат. Другото, което не носят, е силен грим. Освен това внимават много какво ядат и не са лакоми. Има много какво да се взаимства от тях.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мише, а какво французойките не биха правили в секса?
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всичко наше е хубаво!
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бельо не носят и не се подмиват.. особено ''новите" французойки..
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Анцунг не носят ли френските селянки :)))
12
1
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 2 месеца
До Анонимен 11 В голяма грешка си. Има лъскави клинове, има и матови. Не правиш разлика, защото по нашите ширини се носят основно лъскажите; навярно това се продава в Димитровград или откъдето там идват грозните дрешки, които дефилират по улиците.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв е тоя матов черен клин? Черното си е черно, при него няма матово или ярко. Черното е или наситено черно, или избеляло черно. Едва ли французойките ще тръгнат с избеляло черно.
10
2
 
6
 
! Отговори
"Обичат да избя преди 2 месеца
Отлично постижение, като за полуграмотна Михаела, да я поздравим!
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 9.Разбирам те.Поне е спестила че назад в родата й има от мароко или тунис предци...Попитай я и ще се изненадаш,както и тя ако й задаваш въпроса и ще почне да се държи странно.От опит
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Имам такава приятелка. Страхотна е!
7
5
 
8
 
! Отговори
Ил дьо Франс преди 2 месеца
До Анонимен 8, Дали? Те ако те чуят че си от Източна Европа за тях си под нивото им,и стоиш между кучето и котката....Лицемерни до откат,колкото да им се пускаш няма да те погледнат,ще ти взимат подаръци но няма да ти звънне или ти пише нещо.Може ама ако е от емигрантско семейство или нещо друго свързано с работа със чужденци
6
9
 
15
 
! Отговори
Ил дьо Франс преди 2 месеца
Пълни глупости.Такива ще ги видите в 15-ти арондисман и 4-ти на някой чичко паричко. Всичко е превзето от црняци,все едно си в Северна Африка.А и да,жените им не си бръснат нито крака нито венерини хълмове...карат го все на конфлейкс сутрин, и в Карфур и Франприкс все броят калориите по кутийките.....Носят дрехи втора употреба с пришити фирмени лога и др.Бетер Бг в началото на 90-те когато беше модерно с щампованите снимки и лога на тениските....
5
7
 
25
 
! Отговори
: преди 2 месеца
Париж преди ковид съм бил , беше пълно с тарамбуки по анцузи , пък друго не знам.
4
11
 
14
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
От кадри от Франция се забелязва, че французойките избягват и боята за коса и елементарната грижа.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не биха носили дрехи, които не са помярка? Да, ама тази година са много модерни прекалено широките връхни дрехи.
2
3
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
Избягват (с 5 думи): - "модата" на американските негърски гета. - Поздравления!
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Франция безспорно е страна, която бе център на модата, но през последните години я напъплиха дървеници. Лондоският парламент /палатата на лордовете/ е нападнат от съсели.