»стини за живота, които никой не ви казва

ќбщувайте с умни, талантливи и вдъхнов€ващи хора
13 апр 2024 22:30, ћихаела Ћазарова
5
»стини за живота, които никой не ви казва
—нимка: Istock

¬ живота има истини, които е по-добре да научим колкото е възможно по-рано, за да предотвратим грешки и разочаровани€. ¬ следващите редове ще ви споделим 10 от т€х.

1. Ќикой н€ма да ви разреши проблемите, освен вие и само вие. ћоже да разчитате на подкрепа от близки и при€тели, но отговорността за живота ви си е само ваша.

2. —емейството, което създавате е по-важно от това, в което сте израснали.

3. ¬ъзпитайте себе си да не приемате отношението на хората и света към вас като лично отношение. “ова не е лично, просто светът така е устроен.  олкото по-бързо променим мисленето си, толкова по-лесно ще приемаме всичко, което ни се случва.

4. Ќикой не се фокусира върху вас толкова силно, колкото вие си мислите.  олкото по-скоро го разберете, толкова по-бързо ще спрете да мислите за чуждото мнение и ще се освободите от много предразсъдъци и спирачки в живота ви.

ќще по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


5
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
5
0
 
1
 
! ќтговори
Ќаписаното е в€рно преди 1 месец
“р€бва обаче да се добави още нещо - възможно е твоите проблеми да не ги решава никой друг освен теб, но ц€л живот ще бъдеш в конкуренци€ с хора, чиито проблеми ги решава н€кой друг, при това силен.
4
3
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќе ни казват защото това значи да призна€т вина и че са били подведени. » вече са част от клубът на прегрешилите и ще го защитават до край. ѕримерно ако д€дото беше си затра€л и жив€л мирно и тихо вместо да създава семейство с бабата сега всички тези хора произлезли от т€х н€маше да бъдат подложени на този нон сенс да съществуват като биологични единици и да умират. “е искат те да са важни, и се обиждат когато разбират че не са. ѕроблема на давещите се си е т€хен, а защо създавате давещи се.
3
1
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќ€ма как да ги научим, ако не ги преживеем!
2
0
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќикой не ви казва тези истини за живота, но “ќ„Ќќ “ќ«» сайт ще ви светне, с пр€сна информаци€ директно от √ал€.
1
0
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 лишета....—емейството в което съм израснал и това, което съм създал, не е нужно да се сравн€ват по важност. ¬ едното са майка ми и баща ми, хората, благодарение на които съм на то€ св€т, брат и сестра. “ова, което създавам е за жената на живота ми и моите деца. » двете са еднакво важни, не е нужно едното да се неглижира. “е и останалите "съвети" все в то€ дух.