Забраниха Цеца по телевизията на Лепа Брена

Скандалната сръбска турбо фолк певица се забъркала в поръчка за отвличане, спират я по най-голямата музикална телевизия на съседите
2 фев 2007 15:15,
Забраниха Цеца по телевизията на Лепа Брена
Цеца отново се забърка със закона и си навлече отмъщението на една от мощните сръбски медии. Снимка: Булфото
Най-голямата сръбска музикална телевизия Пинк забрани излъчването на клиповете така наречената, царица на турбо фолка, Цеца Величкович.

Новината, че “Пинк” е забранила излъчването на клиповете на Цеца Величкович, както и тя да гостува в тази телевизия, беше потвърдена и от Таня Войтеховски, PR мениджър на медиата, пред БГНЕС.

„Вярно е, че е забранено тя да се появява по “Пинк”, каза Войтеховски. Това нареди лично Желко Митрович, собственик на телевизията. Собствеността на медиата обаче се свързва и с друга гранд дама на сръбския фолк – Лепа Брена. Факт е обаче, че Лепа Брена е най-излъчваната певица по канала.

„На всеки разумен човек, който чете вестници и следи какво се случва тези дни, е ясно защо е направено това. Всеки коментар е излишен“, допълни още PR мениджърът.

До тази забрана се стигна, след като свидетелят-сътрудник Деян Миленкович-Багзи даде показания пред Специалния съд за организираната престъпност, че лидерът на Земунския клан Душан Спасоевич е стигнал до идеята за отвличане на Желко Митрович след разговор с Цеца Величкович.

Цеца Величкович в момента е в къщата си в Кипър. Очаква се фолкпевицата да се върне в неделя и тогава да направи изявление. Журналист от “Вечерне новости” обаче разговаря с нея във вторник, веднага след като Багзи даде показания. “Никога не съм разговаряла със Спасоевич за Желко Митрович или за каквото и да е отвличане. И това е единствената истина”, заяви фолкпевицата.

БГНЕС припомня, че защитеният свидетел Деян Миленкович-Багзи разкри в показанията си, че Цеца Величкович или Светлана Ражнятович е била инициаторът за неуспешния опит за отвличане на собственика на "Пинк" Желко Митрович.

Миленкович каза, че Душан Спасоевич е дал назаем на Цеца Величкович 1 милион евро без лихва, а Багзи пък дал на нейната кума 250 000 евро с лихва от 3 %. "Имаше среща на Шилерова улица, на който Спасоевич каза, че е разговарял със Светлана – Цеца Ражнятович за отвличането на Желко Митрович. Тя му казала, че Митрович не знае какво да прави с парите си, изнася ги в чували и не знае вече как да ги пере и да направим това отвличане", каза Багзи. Той допълни, че са се отказали от този план, защото собственикът на телевизия "Пинк" си взел охрана.

Цеца Величкович дойде у нас през септември миналата година за концерт на стадион Васил Левски. Събитието се превърна в пълно фиаско, тъй като се събраха шепа зрители. На концерта на лютата й конкурентка Лепа Брена у нас през 1990 г. Националния стадион се пръсна по шевовете. Шоуто на Лепа в България е поставен на челно място в страницата на певица с гръмкото определение „Легендарния концерт в България“ (вижте тук кадри от концерта).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание