Ако не е зелено... ощипи ме!

Laura Vane и The Vipertones пристигат за Св. Патрик
Обновена: 11 мар 2011 12:34 | 11 мар 2011 12:30,
5
Ако не е зелено... ощипи ме!
Снимка: Jameson

На 17 март в София ще посрещнем най-големия ирландски празник – Деня на Св. Патрик, с концерт на новоизгряващата англичанка Laura Vane с музикантите от The Vipertones.

Laura Vane започва кариерата си преди 8 години с авторски парчета в разнообразни стилове като соул и фънк, R&B, електроника и поп.

Партнира си с имена като Gnarls Barkley, MJ Cole и The Streets.

Определят гласа на Laura като среща на вокалите на Etta James и Janis Joplin.

Laura Vane & The Vipertones са сравнително нова, но вече добре позната на меломаните група музиканти, които обединяват своя креативен потенциал за създаването на автентично, традиционно фънк и соул звучене.

Преследването на тази мисия събира артистите от двете страни на Северно море, а уникалният англо-холандски бленд дава неповторимия облик на музикалния проект.

Излизането на първия им албум Steam и дебютния сингъл Am I dreaming през 2009 година взривява европейската фънк и соул сцена.

Концертът ще се състои във Военния клуб, началото е 22,00 ч. и специалната подправка на партито ще бъдат екрани, на които ще можем да наблюдаваме как отбелязват празника в още 19 столици на 5 континента.

След едночасовото изпълнение на гост-музикантите партито ще продължи с англичанина Smoove – класик във фънки сетовете и брейкбийта. Под неговия ритъм ще танцуват момчетата, които не познават гравитацията – Electric Force Crew.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Laura VaneThe VipertonesJameson
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
yep преди 13 години
Аман от псевдо-национализъм, ей!
3
0
 
4
 
! Отговори
Марк преди 13 години
До автора на горния текст - въпрос:От кога посрещаме ирландския празник "Св.Патрик"!Смятате ли, че българите са дълбоко развълнувани от празника , та се налага да се показва посрещането му в 19 столици?
2
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 13 години
10 BGN :)
1
0
 
0
 
! Отговори
yep преди 13 години
яко :-) само не пише какви парички ще е входа...