Iron Maiden на крилете на Flight 666

36 години след началото обикалят Земята със собствен самолет
Обновена: 26 май 2011 14:37 | 26 май 2011 14:36,
53
Iron Maiden на крилете на Flight 666
Брус Дикинсън. Снимка: Болкан Ентъртейнмънт

Iron Maiden отново са на турне със собствения си Боинг 757 под името Flight 666, пилотиран от самия фронтмен на бандата – Брус Дикинсън.

На борда е огромно количество озвучителна и осветителна техника, музикални инструменти, сценични декори, тонове кабели и всякaкви други джаджи, членовете на групата, мениджъри, асистенти, всякакъв антураж от екипа мило наречен Killer Krew, както и няколко доста симпатични стюардеси.

Ed Force One е превърнат от най-обикновен Боинг 757 в летящ хевиметъл цирк.

Необикновеният талант на фронтмена на Iron Maiden Брус Дикинсън да пилотира самолет вече дотолкова се е превърнал в част от митологията на Maiden и е станал емблематичен за групата, колкото и талисманът Eddie, привързаността на Стийв Харис към футболния клуб на West Ham и гръмовното им звучене.

В момента Брус превозва цялата банда със специално приспособения за тях Боинг 757, наречен още Ed Force One.

Още по темата

Те се придвижват така за някои локации по време на турнето, особено в Азиатската му част, преди завръщането на Maiden в Европа за участието в осем Sonisphere-фестивала по целия континент. Дикинсън постоянно открива приликите между това да насочваш мощна машина в небето или огромна разлюляна тълпа по време на концерт.

„Странно, но и двете изискват висока степен на прецизност и уравновесеност. Трябва да си много спокоен и да не допускаш ситуацията да вземе контрол над теб“, разкрива музикантът пред Sunday Times.

„Най-голямата разлика е, че когато си в Iron Maiden си насочен отвътре навън - носиш своята страст и емоция върху кожата си, така че всеки може да ги види. Когато си пилот е обратното – прибираш се отвън навътре, концентрираш се, притесняваш се за много неща. Да не пропускаме факта, че си завързан за най-опасния стол” - допълва Брус.

Квалифициран като пилот в гражданската авиация през 1998 година, той използва всеки миг, в който не изпълнява задълженията си на хевиметъл звезда, за да се рее в небето, превозвайки пътници за различни авиокомпании.

На път за своята ваканция например, можете напълно случайно да се озовете в пилотиран от него самолет.

След края на турнето това лято Ed Force One се връща отново в услуга на гражданската авиация в Исландия Експрес, но ще остане гордо изрисуван с емблемите на Iron Maiden, докато превозва пътници между Рейкявик и различни дестинации в Европа и САЩ.

А когато Брус престане да взривява различните сцени на Sonisphere в цяла Европа, той ще поеме отново командването на Ed Force One за да продължи обиколката си, но този път в небето като пилот...

Вижте още за Slipknot, Mastodon, Alice Cooper и Apocalyptica на Sonisphere Bulgaria 2011!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
az преди 12 години
No 1 sa ve4e nad 30 godini .
50
1
 
0
 
! Отговори
Мариян преди 12 години
KRIMENA !!!Извинете ме за грешката!!
49
2
 
0
 
! Отговори
Мариян преди 12 години
Този Радислав Дебиан да не е KRIMANA ST ZAG!!!
48
1
 
4
 
! Отговори
The Saint преди 12 години
Когато една чалгарка си купи Боинг 757 сама от пеене на живо (не на плейбек) и събере 280 000 души на концерт, тогава ще я призная.
47
5
 
1
 
! Отговори
Добре преди 12 години
Да, излагам се навсякъде. Но ти си остани сляп, *** и неграмотен. Мисли си, че в Б-я е прекрасно, че ти си най-готиният, че всичко е наред. И да, с удоволствие бих събрали целия български народ и бих пуснал една водородна бомба. За да прочистя цялата пасмина и *** в тая *** и глупава държава. И бих бил в центъра на неистовата ***, която се стича по улиците. С удоволствие бих заличил целия ни народ. За нищо не ставаме.За нищо.
46
1
 
4
 
! Отговори
Някога преди 12 години
@ 46Аз за разлика от теб не желая ничия смърт. Ти явно си с изключително разклатена психика, щом за някакви дребни неща започваш да желаеш смъртта на хората, а факта, че намесваш и България показва, че си много тежък случай. Не пожелавай смъртта на други хора защото обикновено пожелаващия търпи негативите. Остани си свръхграмотен и намери начин час по- скоро да излезеш от самотатата си и да се отърсиш от злобата и комплексите си, които тровят живота ти и те подтикват да се излагаш навсякъде.
45
5
 
1
 
! Отговори
Още по-грамотен преди 12 години
Факт е, че съм си намерил такава, друже. И не, не е наивно и самонадеяно. Когато е истина, не е. Но както и да е, очевидно е, че си жалък и незадоволен от живота человек. Дано има по-малко хора като теб. Трябва да умрете. Всички. Тогава България ще получи искрица шанс. Но надали.
44
4
 
5
 
! Отговори
Виктор преди 12 години
Костов е вин... oh wait.
43
3
 
5
 
! Отговори
Радислав Дебиан преди 12 години
до 43Наивно и самодеяно е да смяташ, че си "най- грамотен". Не виждам никаква причина да си толкова засегнат от нещата, които пиша, освен желанието да изпълниш сивото си ежедневие с негативни емоции, поведение типично за нискоителигентен, примитивен човек, чиито живот е изпразнен от съдържание. Ти не бери грижи за моя полов живот, а гледай да се запознаеш с девойки, които се възбуждат от грамотността ти, вместо да се правиш на интересен на неподходящи места ;-)
42
5
 
2
 
! Отговори
Най-грамотен преди 12 години
Ради, аз не съм онзи със свирката. Аз съм случаен читател на статията, както и на коментарите, които, по закон, са гениални. Особено на ***, които ти се връзват.Жалкото е, че ти също се имаш за оригинален, а още по-жалкото е, че се имаш и за грамотен. Е, да, по-грамотен си от масата, но за съжаление и на теб ти куца българският.Както и да е. Дано наистина някой път да напишеш цял пост без грешки, за да си получиш така належащата и нужна ***. Успех! :)
41
2
 
4
 
! Отговори
Нина преди 12 години
Велики!
40
1
 
3
 
! Отговори
Радислав Дебиан преди 12 години
до Evil TrinТука ли ръботиш?
39
6
 
3
 
! Отговори
Evil Trin преди 12 години
Завръщането на Радислав на форумната сцена може само да ме радва. Радко, липсваше ни ;)
38
2
 
7
 
! Отговори
Радислав Дебиан преди 12 години
Тази сутрин напуснах работа и си казах , че ще е завинаги . Държа главата си гордо изправена защото се нуждая от метал в моя живот точно както орелът трябва да лети . Така че излязох на улицата от една зала дочух грохот и крясъци влязох , за да мога да чувам и човека до мен ми подаде бира . Той държеше юмрука си вдигнат във въздуха и ми каза :"Братко ,прителите ми са ето там!" Наричат себе си безсмъртни, те са най-истенските сред истенското и точно в този момент аз се преродих като теб ! Братя ! Застанете до мен! Наближава битка !Знайте , че думите ми са истенски ! Битка истенски метъл!Те маршаруват , те маршаруват към мен и теб ! Десетхиляди силни войни са тук тази нощ. С двадесетхиляди юмрука във въздоха! Моща на истенския метал те зове! Тя е навсякъде !!!! -ДРЪЖ ГЛАВАТА СИ ГОРДО ИЗПРАВЕНА !ВДИГНИ ЮМРУК ВЪВ ВЪЗДУХА!ПУСНИ МЕТАЛ АДСКИ СИЛНО!НЕМОГАТ ДА НИ СПРАТ!НЕКА САМО СЕ ОПИТАТ! ЗА ХЕВИ МЕТАЛА БИХМЕ УМРЕЛИ !
37
17
 
1
 
! Отговори
bolo преди 12 години
POREDNITE NESHTASTNI SATANISTI.JALKO ZA TIA DETO GI SLUSHAT I GLEDAT.
36
0
 
0
 
! Отговори
Радислав Дебиан преди 12 години
до 29Приятелю, още от началото беше ясно, че не ти стиска и говориш наизуст. Важното в случая е, че показа доколко съвпадат думите с делата ти :-)
35
0
 
3
 
! Отговори
Kubadinski преди 12 години
"..Ed Force One е превърнат от най-обикновен Боинг 757 в летящ хевиметъл цирк....."Цирк може да нарече автора на темата 70% от статиите тук ....... и всички поп фолк изцепки...Цирк е да пишеш , че Ако ви нахапе пес 2 бона глоба.. а всъщност това е най-високата глоба .... кажете най-ниската...... с несветена вода кръщавате ...
34
5
 
3
 
! Отговори
Heavy forever преди 12 години
ако ги няма мейдън ще се самоубия.
33
3
 
11
 
! Отговори
EDI преди 12 години
другия месец ше ги видим! UP THE IRONS
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
номера на самолета им не мислете че е една случаиност...