Весна и Драгана – сръбско по две

Двете изпълнителки ще пеят над 2 часа на концерта си в София
30 май 2011 14:00,
17
Весна и Драгана – сръбско по две
Драгана Миркович. Снимка: Арт Бг

Драгана Миркович и Весна Змиянац, които очакваме за голям съвместен концерт на 16 юни в зала 1 на НДК, ще пеят над два часа и половина, съобщиха организаторите.

Двете грандами на балканската музика стигнали до тази договорка, имайки предвид, че българските им почитатели са едни от най-многобройните и най-верните на Балканите.

Очаква се над 3500 човека да припяват наизуст с пълно гърло всяко едно парче от богатия репертоар на двете сръбски диви.

„От години очаквам първия си голям концерт в България и изключително много се вълнувам, защото публиката във вашата страна е страшно емоционална и истински се раздава“, сподели Драгана Миркович по повод гостуването си в София на 16 юни.

Изпълнителката на Placi zemljo и Sve bih dala da si tu обещава да изпее на живо в НДК още много мегахитове, които българските й фенове очакват с нетърпение.

Още по темата

Звездата ще бъде подкрепена на сцената от голям бенд, а за нейната част от програмата и сценичния й облик ще се погрижи професионален сценарен екип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
syrceto преди 12 години
Хорица, ей хорица.Пак някъква злоба,комплекс и скръб се промъкват тук.Те Звездите на живо ще пеят и забавления правят страхотни, ама не- трябва да си покажем иНТЕЛЕКТА/ чалгари били ,комунисти други..../. То като на 2 лева неможеш да се израдваш , и на 2000 няма да ти е ок.Има си ги просто такива дребни душици които и със шампанско да им миеш краката пак ще им е проблем в ягодите.Дайте по-весело , че купони невиждани световни се правят от такива добри хора.Здраве и спокойствие на всички ВИ.
16
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И да слагате и да не слагате минуси си оставате *** които слушат ***-сръПска чалгия ! А дано се преебе тъпия концетр ! В НДК Кълтура трябва не *** *** и фолкаджиики! СКАПАНЯЦИ! Който е гей-чалгар да натисне минус
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пичове, тези двете, оня другата и третата нямат нищо общо с чалгата. Разликата с нашите чалгарки е че тези пеят на живо с оркестър. Драгана има телевизия, а Весна проблеми с алкохола. Кемиш я заряза заради онази дъртата кокошка Зорица Брунцлик. Драгана я кърши мъж австриец- чиста раса!
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак бива ,ама преди 20г. щеше още -повече да бива....
13
1
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Не си ходил в ''Механата'' там свиреха и сръбско но общо взето бившите комунисти де долюбваха сръбското...по понятни причини....
12
1
 
3
 
! Отговори
Хм преди 12 години
чиче, Драгана нема да я вариме, *** все пак бихме я врътнали на шиш, а? :))))
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
8:Говоря за 70-те, поне в Габрово не съм чувал сръбско нито от заведение, нито от прозорец някой.
10
0
 
3
 
! Отговори
Чичо Мичо преди 12 години
Не се пеним - просто констатирам. Рокаджиите пеят у Букурещ и Белград догде са известни, като турят памперсите и дойдат в БГ.Но няма как да отрека твърдението ти, че Драгана и Лепа (за Весна мааалко са замислям) винаги са били на върха. Ама много одъртеха бре. Не че мислим да ги варим, ама ...
9
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната селска проява...
8
0
 
8
 
! Отговори
Хм преди 12 години
до ано 6 Не е вярно - и по великотърновско слушаха сръбско!
7
1
 
6
 
! Отговори
Хм преди 12 години
бай Мичо, тия двете, заедно с Лепотицата никога не са слизали от върха! Като искаш, ходи да слушаш и младите - ама там гаранция за качество няма! За разлика от тези двете дами!И кво се пениш - все едно пък ще отидеш на млади и неизвестни рокаджии на концерт...
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно време на изток от шоплъка не само нямаше чалга, но не се слушаше даже и сръбско. Беше ми много странно че точно в столицата всички слушат някаква селска музика.
5
5
 
6
 
! Отговори
Чичо Мичо преди 12 години
Одъртеят, турят памепрса, па дойдат да ни "попеят" на плейбек у бугарско ... Що не дойдоха едно време, кога беха млади и беха на върха???Същата работа и с дедовците от рока ... На старчески дом го обърнахте тука.... Голямо страмота!
4
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 12 години
И ДА ИМАМ СТОООО ЖИВОТАААААААААААААААААА. А?;)
3
0
 
9
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Алелейййййй..... Опустеха села и паланки на 16-ти......
2
0
 
16
 
! Отговори
браво преди 12 години
Тези две дами имат уникални гласове.С голямо удоволствие ще отида на концерта им....браво....
1
0
 
17
 
! Отговори
Хм преди 12 години
Ибреееееееее :-)Само за сведение за следващите коментиращи: Не, двете дами не са чалгаджийки и нямат нищо общо с нашенската чалгия!