Armin Van Buuren идва на Solar Summer Festival

Диджей № 1 в света се завръща в България
Обновена: 1 юни 2011 14:30 | 1 юни 2011 14:30,
18
Armin Van Buuren идва на Solar Summer Festival
Снимка: Yalta

Десетото юбилейно издание на Solar Summer Festival ще доведе за поредно парти у нас диджей № 1 в света Armin Van Buuren.

Четири мегапартита ще се състоят на Слънчев бряг в периода 30 юли – 11 август и по традиция звездната компания ще е подкрепена от резидентите на Yalta и Solar Juan Alvarez и Liubo Ursiny, без които няма да започва и да завършва нито едно събитие.

На 30 юли грандиозното начало ще постави обявеният наскоро за „най-велик диджей на всички времена” – Tiеsto. Той се завръща на Solar, след като през 2009 г. направи невиждано дотогава у нас мултимедийно шоу.

На 5 август за първи път родните фенове ще видят на една сцена двете най-актуални техно величия – Loco Dice и Dubfire. Желани гости на най-големите в света фестивали за електронна музика, те съгласуваха програмите си, за да дойдат заедно на Solar.

На следващата вечер, 6 август, парти щафетата ще поемат трима безспорни любимци на българската публика. На 3 пулта един до друг на сцената на Solar ще се развихрят Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand.

Финалът на Solar Summer Festival е запазен за рекордьора по титли диджей № 1 за последните четири години – големия Armin Van Buuren.

Още по темата

Няма друг диджей, който може да се сравни с успехите и с милионите фенове, които има холандската мегазвезда.

След спектакъла му у нас миналата година той обяви българското си парти за най-якото на 2010 – годината, в която взе поредната си титла в престижната класация на DJ Mag за най-добър диджей в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Solar Summer FestivalArmin Van BuurenTisto
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
pavel преди 12 години
Ima ima drug dj koito moje dase pohvali s dale4 po golemi uspehi ot tezi na Armin i tova e Tiesto. Ina4e o4akvam ot Armin shou i trance.
18
0
 
1
 
! Отговори
trance forever преди 12 години
Асковлийчето, айде не ми се крий че не си чалгарче, безмозъчно трупче такова
17
0
 
0
 
! Отговори
Simona преди 12 години
За феновете, които ще ходят: ръчно рисувани тениски и потници по поръчка на ниски цени, примери на handmade.dir.bg/ :)
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
охооооо и тва лято ще има "шшшштццц тъъъммм шшшштцццц тъммм тътъътътъътътътъът ШШШШШТШЦШЦШЦЦЦЦЦЦЦЮ ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗШХШУХХХХХХ"
15
0
 
2
 
! Отговори
d(^_^)b преди 12 години
Fedde Le Grand !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUNNY BEACH HERE IE
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Траааааанс (dance) (dance) (dance)... DON'T drink and drive, just take DMT and teleport home :D . Супер, на плажа сме, купон до припадък (dance) (dance) (dance)
13
2
 
3
 
! Отговори
VanBuuren преди 12 години
Информацията не е потвърдена на страницата на DJ-я, така че е все още под въпрос.
12
29
 
2
 
! Отговори
Хасковлия преди 12 години
Супер наркоманска музика,няма изобщо какво да се напъвате да я защитавате!!Факт е, че с тази музикална култура не можете да се привлекат истински музикални ценители, нито да се създаде атмосфера от приятни и нормални хора;посетителите на подобен тип стъргалки и трещялки са предимно хора,които отиват,за да се надрусат и да стискат зъби.И,моля престанете с глуповатите съждения, че,видите ли,щом не харесваме тази музика,то сме чалгари или запотени металяги.Има къде къде по стойностни денс артисти
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как не ви омръзна на вас да плюете , бе. Недай се боже някой да се осмели да напише нещо положително, и се появяват 100 профана да го наплюят. С това негативно мислене сигурно живота ви е пълна мизерия. Наистина ви съжалявам. Който е бил на партито знае, какво е било. А вие най-добре изобщо да не ходите на такива места, че ще развалите хубавата атмосфера с отрицателните си мисли. Най-добре си стойте в къщи пред телевизора и се окайвайте каква мизерия е живота ви.
10
12
 
2
 
! Отговори
МИНЬОРЕЦО преди 12 години
И ся какво ... изкара две стойностни парчета и стана номер 1 . In and out of Love и то благодарение на вокалистката, Sharon ли се казваше, и другото the Sound of Goodbay от преди 6-7 години . Когато дойде ATB или PVD тогава пишете , че е някакво събитие . А , че почти всички на такива партита са надрусани , всеки го знае . А и входът ще е над 30 лева , аре нема нужда , както викаше Кемалът
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер новина! Изглежда, че ще е страхотен фестивал, все известни са ги събрали - въпреки че този стил музика не ми е любим и за него се сещам само през лятото...Поне DJ-те когато идват в България никой не ги обвинява, че вече са залезли щом се сещат за нас. За разлика от рок и метъл легендите....
8
1
 
4
 
! Отговори
red6torm преди 12 години
Няма никакво значение, така или иначе на 20ти авг. идва татко Карло...Армин, Тесто... Нека си дават и взимат наградите, ама като почнат да пускат от 6 грамофона... (Не че отдавна КК не е минал дигитал, но все пак...)
7
0
 
4
 
! Отговори
пловдивчанин преди 12 години
За DJ Mag не знам, но според читателите на Mixmag е Tiеsto. А според Mixmag (февруарския брой), тези класации са пълни глупости.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво! За Деян Неделчев 110 коментара, за Armin Van Buuren - 6. На къде отиваме?!
5
0
 
17
 
! Отговори
az преди 12 години
#3 Ами удри гйобека и "нема" да се плашиш
4
3
 
24
 
! Отговори
до ХА преди 12 години
Ми като не си "***-съм,*** съм" значи си покровител на силиконовите киборги,или си ръждясал пенсионер или просто си лилав венец
3
21
 
8
 
! Отговори
Хм преди 12 години
до 2: :))айде нема да нужда да се назобя с тонове хапчета, та от ***-съм-***-съм да ми зазвучат в тиквата божествени мелодии... :) щот тва е единствения начин...
2
4
 
35
 
! Отговори
az преди 12 години
# 1 е !П.С. : ***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм - това чуваш щото ти е толкова капацитета
1
37
 
8
 
! Отговори
ХА преди 12 години
к'во ги изброявате 1000 диджеи - то парчето е само едно: ***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм...