Съботен бис

Чалгата се отчете пред Бойко, Лияна ни уби еротиката
16 юни 2012 12:10,
74
Съботен бис
Поздравът към премиера от Планета ТВ и "Пайнер". Снимка: Facebook

Тази седмица имаше само едно истинско събитие у нас. Своя рожден ден отпразнува Ръководителят на държавата Бойко Борисов. Станахме свидетели на такива наколенки, на каквито не се надяваха през своето управление Ким Ир Сен, Ким Чен Ир, както и новият ръководител на Северна Корея Ким Чен Ун.

Знайни и незнайни герои се пъчеха с остроумни дарове, едно ведро настроение, сякаш сме поданици на най-богатата държава. Може би единственият вътрешно помръкнал бе Томислав Дончев, който вече е с определена дата за сватба лично от Борисов, независимо какви са били плановете му.

Сигурно си задавате въпроса какво общо има премиерът с музиката? Ами доста повече отколкото с блатните кокичета.

След като през годините на два пъти връчи награди на заслужили артисти от попфолк жанра, от "Пайнер" решиха и те да се включат в поздравите към рожденика. Вместо да му изпращат торти с магистрали и работници, протектори или кирка, от Димитровград долетя логичния музикален поздрав в ефира на Планета ТВ.

От кадъра е видно, че поздравът е писан от някой много развълнуван последовател на Бойко Борисов и твърде скаран с българския правопис. Но на този ден всичко е позволено щом става въпрос за честитка за Главния.    

Въпреки че целият ни материал би трябвало да бъде посветен на този празник продължаваме с още любопитки от последните седем дни.

В полезрението ни влезе Мишо Шамара, който напоследък си има проблеми с подопечните на вътрешния министър Цветанов. Но няма да правим анализ доколко неговите песни са извън закона.

Рапърът ни спечели с признанието в тв интервю, че не пуши трева. Но докато записвал със Снуп Дог в Щатите, си купил от магазин и му дали касов бон. Може би това му е била идеята - да провери дали магазинерът е бил изряден пред данъчните и издава заветните бележки. Другият акцент от интервюто е, че се е напивал с тенис легендата Борис Бекер, когото, по думите му, успял да научи на множество простотии. Така де, задръстените немци трябва да се разчупват.

Сашка Васева също изригна в познатия си от средата на 90-те пиар стил.

Певицата изпрати оплакване до медиите, че нейният шофьор е бил пребит, като ключовото в цялата история е, че е станало в близост до имота на братя Галеви. Не че имали нещо общо, но ей така - да ги спомене, че нали цялата държава се тресе заради тях.

Като капак на всичко тази криминална новина е придружена с подходяща снимка. Не, не е на пребития шофьор, а на Сашка, която е заголила гръд в домашна обстановка. Колко немско, само снимката трябваше да е черно-бяла.

Съботен бис
От тази снимка става ясно, че шофьорът на Сашка е бил пребит. Снимка: ПР
За да бъде трагедията пълна, в последния ред научаваме, че Сашка е трябвало да шофира сама до Шумен!

Много искахме да вкараме в биса ни малко еротика. Все пак е лято, хормоните започват да бушуват и се сетихме за Лияна. Но еротиката изчезна яко дим, след като разбрахме, че фолк певицата едва не била ударена от мълния. Всъщност точната формулировка е, че за малко не я е ударила. Ужасът станал по време на пътуване за участие, а мълнията паднала в близост до колата й.

И това не е всичко, драматизмът в новината достига своя връх, след като става ясно, че Лияна я преследва истински карък. Преди няколко седмици я поразила варицела, а след това трябвало да понесе и ужасяващото земетресение в Перник. Явно епицентърът е бил у тях!?

Нейната колежка Ваня пък реши да осведоми всички, че си е забравила бельото във Велинград, където снимла клип със своята половинка диджей Дамян. Хотелът не е споменат, но всички летовници в курортния град трябва да са наясно, че могат да попаднат на сутиен и бикини в черно и бяло.

С официален пиар Ваня великодушно пожелава късмет на този, който го намери, и ни уверява, че то е чисто ново и не е носено. Единствено е било част от декора на новия клип.

Завършваме с намигване към Устата, който няма никакъв шанс да задмине Асен Блатечки по популярност като рекламно лице. Но пък трябва да бъде доволен, че и за него тръгнаха вицове след появата на сладоледена реклама. Това по-скоро е риторичен въпрос:

След рекламата на сладолед "Чи-Чи" всички са доволни, че е пътувал за Чирпан. Какво ли щеше да прави, ако сценаристите бяха избрали за дестинация Курило?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
2
 
! Отговори
zoran преди 11 години
vapreki che mrazim chalgata tezi sa za predpochitane pred rozhdennite dni na komuniagite [pred ligavite pozdravi na Michail Belchev]
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лелеее Боже, то това си е талант! В една статия да споменеш 90% от малоум...ниците на държавата! Лошото е, че точно тия гореизброените са идоли на цяло едно поколение!
56
1
 
3
 
! Отговори
Дороти преди 11 години
ХА ХА Сашка гумаджийката това и са снимки от моминските години.Виждах я наскоро само червилото и бече хубаво и свежо.Дали мъжът и още я поступва:)
55
2
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
Аз пък забравих във Велинград под дюшека няколко ползвани презерватива. Вързал съм ги на възелче - който ги открие да си ги употреби както намери за добре!
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сашка май е напълняла повече и от Кимчето Кардашиан...
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хъ
52
3
 
23
 
! Отговори
Онанист преди 11 години
Що ръкоделки си изжулих на снимката на Сашка...Малиииййй!
51
3
 
11
 
! Отговори
лумпен сон преди 11 години
Саше, нищо не става и от тебе
50
5
 
13
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Толкова приказки за чалгаджийки и какви ли не пропаднали типове... А за мен - нито дума...
49
4
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Сашка не е за...пренебрегване.Ако стана...тотомилионер,ще й се...обадя,за да и...видя репертоара.
48
6
 
29
 
! Отговори
кунг-фу паяк преди 11 години
Забавна статия, уловили сте точно центъра на събитията тази седмица. В ден, в който младежите протестираха срещу лобистките промени в Закона на горите и блокираха Орлов мост, медиите ни занимаваха с рождения ден на "Бащицата" и напълно пренебрегнаха протестите.
47
3
 
8
 
! Отговори
Опса преди 11 години
:Я Сашко Попов, пак п.ъцнал статийка. Браво, добре се е "потрудило" момчето :))))
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dnes.bg-последователи на Васа Ганчева. Мир на праха и.
45
2
 
8
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
Да не забравяме кой възпяваше предизборната кампания на герб през 2009 та....
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
bravo
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Велик си господи, да пребъде твоето царство!
42
2
 
13
 
! Отговори
pedal преди 11 години
xaxaxaa e tva e ''Тази седмица имаше само едно истинско събитие у нас. Своя рожден ден отпразнува Ръководителят на държавата Бойко Борисов'' ni6to drugo ne se e slu4ilo ....
41
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма учудени,за всички е ясно че *** са най-върлите фенове на мутрите.
40
5
 
12
 
! Отговори
що за глупост преди 11 години
ПАК НИ ЗАЛИВАТЕ ДРАГИ ЖУРНАЛИСТИ С ПРОСТОТИЙ,ИЗТРИТЕ ГЛУПОВАТА ТИ ВИ РАБОТА,Е ПАРИ ДА ПАДАТ НЕ ВИ ДРЕМЕ КАКВО СЕ ЧЕТЕ!
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
na sashka bix i se izpraznil v dupeto :D