Съботен бис

Чалгата се отчете пред Бойко, Лияна ни уби еротиката
16 юни 2012 12:10,
74
Съботен бис
Поздравът към премиера от Планета ТВ и "Пайнер". Снимка: Facebook

Тази седмица имаше само едно истинско събитие у нас. Своя рожден ден отпразнува Ръководителят на държавата Бойко Борисов. Станахме свидетели на такива наколенки, на каквито не се надяваха през своето управление Ким Ир Сен, Ким Чен Ир, както и новият ръководител на Северна Корея Ким Чен Ун.

Знайни и незнайни герои се пъчеха с остроумни дарове, едно ведро настроение, сякаш сме поданици на най-богатата държава. Може би единственият вътрешно помръкнал бе Томислав Дончев, който вече е с определена дата за сватба лично от Борисов, независимо какви са били плановете му.

Сигурно си задавате въпроса какво общо има премиерът с музиката? Ами доста повече отколкото с блатните кокичета.

След като през годините на два пъти връчи награди на заслужили артисти от попфолк жанра, от "Пайнер" решиха и те да се включат в поздравите към рожденика. Вместо да му изпращат торти с магистрали и работници, протектори или кирка, от Димитровград долетя логичния музикален поздрав в ефира на Планета ТВ.

От кадъра е видно, че поздравът е писан от някой много развълнуван последовател на Бойко Борисов и твърде скаран с българския правопис. Но на този ден всичко е позволено щом става въпрос за честитка за Главния.    

Въпреки че целият ни материал би трябвало да бъде посветен на този празник продължаваме с още любопитки от последните седем дни.

В полезрението ни влезе Мишо Шамара, който напоследък си има проблеми с подопечните на вътрешния министър Цветанов. Но няма да правим анализ доколко неговите песни са извън закона.

Рапърът ни спечели с признанието в тв интервю, че не пуши трева. Но докато записвал със Снуп Дог в Щатите, си купил от магазин и му дали касов бон. Може би това му е била идеята - да провери дали магазинерът е бил изряден пред данъчните и издава заветните бележки. Другият акцент от интервюто е, че се е напивал с тенис легендата Борис Бекер, когото, по думите му, успял да научи на множество простотии. Така де, задръстените немци трябва да се разчупват.

Сашка Васева също изригна в познатия си от средата на 90-те пиар стил.

Певицата изпрати оплакване до медиите, че нейният шофьор е бил пребит, като ключовото в цялата история е, че е станало в близост до имота на братя Галеви. Не че имали нещо общо, но ей така - да ги спомене, че нали цялата държава се тресе заради тях.

Като капак на всичко тази криминална новина е придружена с подходяща снимка. Не, не е на пребития шофьор, а на Сашка, която е заголила гръд в домашна обстановка. Колко немско, само снимката трябваше да е черно-бяла.

Съботен бис
От тази снимка става ясно, че шофьорът на Сашка е бил пребит. Снимка: ПР
За да бъде трагедията пълна, в последния ред научаваме, че Сашка е трябвало да шофира сама до Шумен!

Много искахме да вкараме в биса ни малко еротика. Все пак е лято, хормоните започват да бушуват и се сетихме за Лияна. Но еротиката изчезна яко дим, след като разбрахме, че фолк певицата едва не била ударена от мълния. Всъщност точната формулировка е, че за малко не я е ударила. Ужасът станал по време на пътуване за участие, а мълнията паднала в близост до колата й.

И това не е всичко, драматизмът в новината достига своя връх, след като става ясно, че Лияна я преследва истински карък. Преди няколко седмици я поразила варицела, а след това трябвало да понесе и ужасяващото земетресение в Перник. Явно епицентърът е бил у тях!?

Нейната колежка Ваня пък реши да осведоми всички, че си е забравила бельото във Велинград, където снимла клип със своята половинка диджей Дамян. Хотелът не е споменат, но всички летовници в курортния град трябва да са наясно, че могат да попаднат на сутиен и бикини в черно и бяло.

С официален пиар Ваня великодушно пожелава късмет на този, който го намери, и ни уверява, че то е чисто ново и не е носено. Единствено е било част от декора на новия клип.

Завършваме с намигване към Устата, който няма никакъв шанс да задмине Асен Блатечки по популярност като рекламно лице. Но пък трябва да бъде доволен, че и за него тръгнаха вицове след появата на сладоледена реклама. Това по-скоро е риторичен въпрос:

След рекламата на сладолед "Чи-Чи" всички са доволни, че е пътувал за Чирпан. Какво ли щеше да прави, ако сценаристите бяха избрали за дестинация Курило?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
13
 
! Отговори
diavolcheto преди 11 години
Харесвам съботния бис!Да, има и тук грешки ( как се използуват препинателните значи е малко " позабравено " от пишещите ), но, ако пожелаят - има научаване!Както и да е: всяка събота си го чакам бисчето и си го чета.Ако може, ми се иска да науча името на журналиста, който го пише: стилът ми допада!
37
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сашка Васева - стара чанта, ама лачена.Бих я опънал! :)
36
3
 
10
 
! Отговори
до 40 преди 11 години
Да си видял някога име на автор под статия тук?
35
6
 
24
 
! Отговори
а преди 11 години
Този вид съмнително "изкуство" напълно отговаря на интелектуалното ниво на Пожарникаря.
34
7
 
15
 
! Отговори
Сашко Васев преди 11 години
Сашка само на задна прашка...
33
4
 
16
 
! Отговори
Офффф преди 11 години
То понеже статиите тук са едни грамотно написани... Смешници!!! :)))
32
4
 
3
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
ei se a mi kajete kak da ne si misla za pervezii i sado mazo nishto 4e e darta kranta ama kat gledam na snimkata i pishaka raste...........:D
31
1
 
27
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Няма да гледам снимките ,че ям в момента.
30
2
 
33
 
! Отговори
гацо преди 11 години
е какво,когато ББ има рожден ден всички ли трябва да бъдем с разтворени крака като тази КОЗА.
29
0
 
12
 
! Отговори
Елена преди 11 години
До NabucoМинистър-председател(с тире се пише).
28
1
 
21
 
! Отговори
hellrazor_ преди 11 години
Това за Лияна, дето мълния паднала в близост до колата и... ми и да беше ударила колата, нямаше да стане нищо. Топ Гиър правиха такъв тест, купето на автомобила отвежда електричеството на страни (образувала се т.нар. клетка на Фарадей) и хората вътре са напълно защитени. Който иска може да потърси видеото и да види за какво става въпрос, Тук вероятно ще цензурират линка и за това няма да пускам такъв.
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Кашчей и Nabuco:Ама и двамата сте тикви :) Грешката е в изписването на Министър-председател, не съм сигурен дали тирето преди това не трябва да се замени със запетая.Също така може да се поправи:...успехи във всички начинания... или успех във всяко начинание... някак си по добре е стилистично :)
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕЗИ ПРОСТОТИЙ НЯМАХА ЛИ КРАЙ ,ВСИЧКАТА МАРА ВТАСАЛА ЗАБРАВИРА ДАСЕ СРЕШЕ
25
1
 
4
 
! Отговори
Nabuco преди 11 години
До КашчейНе, не съм и къде липсва?
24
1
 
6
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
До Набуко...и още една липсва.Ти да не си авторчето на статията?
23
1
 
11
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Толкова приказки за чалгаджийки и какви ли не пропаднали типове... А за мен - нито дума...
22
1
 
11
 
! Отговори
SS преди 11 години
Това кадри от гей парада ли са ?
21
3
 
8
 
! Отговори
Nabuco преди 11 години
До КашчейЛипсва точно една запетая след думата празник, голям праз.
20
4
 
25
 
! Отговори
Йово преди 11 години
Сега остава 13.06. да бъде обявен за национален празник. Да има манифести за вожда на народа, за националния герой и гении, футболист на годината, строител на годината, икономист на годината, мъж на годината и други призове едва ли не нашия вожд е БОГ. А за нас най хубавото ще е че ще имаме още един почивен ден в годината и няма да виждаме началниците си в този " СВЯТ" за България ден .
19
1
 
15
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
В надписа под ботоксовата мусура на "старата чанта" не видях грешки.Може и да бъркам...Но в това изречение: "Въпреки че целият ни материал би трябвало да бъде посветен на този празник продължаваме с още любопитки от последните седем дни." липсват малко запетаи...