Съботен бис

Обнародваха бюста на Софи и коя е новата заплаха за Николета
23 юни 2012 19:00,
39
Съботен бис
Тереза има шанс да надмине по популярност Николета сред футболните национали. Снимка: Булфото

Тази седмица термометрите удариха рекордни стойности и това си пролича в действията на част от т.нар. шоубизнес.

Още в неделя от Нова тв се пробваха да счупят тъпомера като събраха в едно студио "култови" личности като Митьо Пищова и Папа Жан. И тъй като ние все пак се крихме достатъчно от слънцето нямаме никакво намерение да ви занимаваме с двамата най-потентни мъже в държавата.

Започваме с един конкурс, който напълно кореспондира със спортното лято. Един футболен виц гласи, че всеки треньор на националния отбор по футбол трябва да се допитва до Николета Лозанова, тъй като тя най-добре познава футболистите.

Е, популярността на г-жа Божинова е застрашена повече от всякога, тъй като четата на Любо Пенев вече си има Мис.

За Мис Национален отбор по футбол бе избрана Тереза Райкова, предстои да разберем точно какви ще са нейните функции.

В същото време Николета обикаля затворите в някакъв странен PR проект, воден от нейния гуру през последната година Мартин Карбовски. Странно какво искат да ни вменят с подобни акции, може би всички си спомнят и как красавицата гостува на бабите джуджета.

Не че някой ни го е искал, но нашият съвет е съпругата на Божинов да се съсредоточи върху сесиите за мъжки списания. Интересът, и то не само у нас, показва, че това е нейната сила.

И не е лошо да обърне повече внимание на мъжа си, тъй като бракът й е застрашен от нейния близък приятел Азис. Поне той твърди, че ако е искал Валери е щял да бъде негов. Имало страст помежду им, но просто певецът не искал да стига до крайности.

От толкова свързани PR активности съвсем спокойно може да се очаква скоро дует между Азис и Николета Божинова. Да опази Господ.

Американската водна полиция пък може да се похвали, че нейните служители първи ще чуят новите песни на Рени.

Фолкпевицата им подарила диск по време на рутинна проверка от тяхна страна. Полицаите провели рутинна акция, докато Рени събирала слънчеви лъчи на яхта в езерето Мичиган. Когато разбрали, че тя е певица те били много впечатлени.

„Вниманието не само на американците, но и на българите ме ласкае много и ми дава още повече сила да продължавам да правя нови песни и клипове. Радвам се, че въпреки кризата, концертите и участията ми бяха много посещавани и там където пях, веднага получавах по още една покана”, хвали се изпълнителката. Ех, какво внимание, какво чудо!

Жегата освен, че напича мозъците, води и до неочаквана радост за окото. Навлизаме в разгара на лятото, а все повече звезди трябва да се притесняват, когато са на плаж.

Тази седмица бе обнародван силикона на Софи Маринова, а някои медии в захлас я упрекнаха как може да е криела тези прелести досега. Айде, чак такива наколенки не са нужни, пък и според скромното ни мнение бюстът й изглежда по-добре под рокля и укрепен.

Продължаваме с две звезди, които очакваме да видим на големи концерти у нас.

След като нарани крака си в Москва, бе обран в Париж, неволите на Аксел Роуз продължават. Фронтменът на Guns N Roses пробва здравината на главата си на концерт във Франция. Разгорещен от обстановката и доста активен на сцената, Аксел се спъна и падна по лице. Въпреки това той демонстрира професионализъм и не пропусна и дума от текста на "Sweet Child o' Mine".

Да се надяваме, че докато дойде в София, на 8 юли на стадион Васил Левски, Роуз ще бъде във форма за тричасовия си сет на Sofia Rocks 2012.

Дженифър Лопес, която ще пробва за втори път да дебютира пред родна публика, трябва да преглътне доста пикантни разкрития за партньора си Каспър Смарт.

Последната клюка е, че танцьорът е с латино дивата само за слава и лична изгода, иначе бил потенциален участник на предстоящия гей парад в София.

Разкри го неговият колега Джошуа Лий Айърс, който за втори път го злепоставя пред медиите.

"Вижте нашето момче.... и неговите хомо наклонности", пише под снимката, постната в Тwitter. Говорителят на Джей Ло Мар Янг побърза да отрече. "Каспър не е гей. Тези коментари са на злобни завистливи хора". 

Ще видим, ако лорд Минчев посрещне Джей Ло на летището е ясна работата...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
diavolcheto преди 11 години
Хм, днес не харесах съботния бис!Доста слабичко написано, в стил махленска клюкарница.Искам да зная един и същи журналист ли пише тези публикации в събота или са различни?Днес, определено, не ми се нрави!
23
0
 
7
 
! Отговори
кунг-фу паяк преди 11 години
Усеща се иронията към местните чалга звездички, но явно не е достатъчно видима за всички читатели. Писали сте и по-смешни неща, днесовци.На мен най-забавен ми беше вица за Николета и футболистите :) :)
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
още една за националите-Тереза.
21
1
 
13
 
! Отговори
киро преди 11 години
Алоооооо... стига с *** и ***. Искате ли и децата ви да са като тях.......
20
1
 
4
 
! Отговори
qze преди 11 години
Prebroih lipsata na pone 15 zapetai
19
2
 
1
 
! Отговори
Дороти преди 11 години
Малката кво ще кажеш по въпроса Оман черен,ха ха ха:)
18
0
 
19
 
! Отговори
панчо преди 11 години
изобщо не ми дреме за курволетка лозанова,софка и новите и бозки и за който и да е споменат в статията,за първи и последен път чета съботен бис
17
0
 
0
 
! Отговори
nenad преди 11 години
Простете, не бил анонимен :))
16
1
 
13
 
! Отговори
заинтересуван преди 11 години
днес късно са публикували "съботния ***"...срамота- чак в 19.00ч. Губите адитория...
15
3
 
11
 
! Отговори
nenad преди 11 години
Изключително бездарен текст, на изключително плосък (за негово щастие) анонимен автор. Моля ви, нека всеки да чете сайта ви, но не ВСЕКИ да пише за него!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За колко анусдолски лири се продадохте ?
13
1
 
19
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Пълно е пачаври.Едни известни ,други не чак толкова ,но идентични по фактора простотия и мания за внимание и величие.
12
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само глупости пишетеСофка си е суперНиколета е по-*** от Софка
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ъ ?
10
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Какво пишете бре хора всичко премахнато СОФКА Е СТРАШНО сладка когато дава интервю тогава можеш да се посмееш от сърце НИКОЛЕТА , е тя е слабостта на футболните запалянковци......и най накрая няма ли нещо по интересно и сериозно, ами трябва да четем за разни чалга певици и *** доста ги търпим хаиде дайтр ни малко почивка поне тези дни///////
9
0
 
2
 
! Отговори
Ще го преди 11 години
хванат и впандиза ще има дълго да копунясва.Ако е жив ,разбира се, защото за милионче може и да са го гръмнали
8
1
 
9
 
! Отговори
An_nA преди 11 години
Махнете този бис, тук освен да триете коментари друго нищо градивно не се случва
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Двама *** - ***,не е ли много гнусно?Само питам,не,че ме вълнува!
6
4
 
19
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
Честно ви казвам, съботния бис въобще не го чета и сигурно не само аз, що не я махнете тази скапана рубрика, толкова по-интересни неща може да се напишат на нейно място
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На кого по дяволите му е притрябвал този съботен бис?