Съботен бис

За хонорара на Лили, булките и как Чък Норис скочи на гейовете
30 юни 2012 17:17,
23
Съботен бис
Чък Норис рядко се шегува, тъй че гейовете трябва да бъдат нащрек. Снимка: Reuters

Отива си една страстна седмица, в която за кой ли път в главен герой се превърна премиерът Бойко Борисов. В интервю той повдигна завесата на личния си живот и стана ясно, че има жена до себе си. Това отприщи всякакви предположения, а в социалните мрежи вече се създават групи от сорта "Да помогнем на Бойко Борисов да се ожени".

Най-категоричен в предположенията си бе Милен Цветков, който директно назова три имена като фаворитки за бъдещи премиерски булки - Люба Кулезич, тв водещата Цвета Кирилова и Марта Вачкова.

Вместо да гадаемe коя е жената до Борисов може да се активираме и да гласуваме на следващите избори срещу него. Защото той щял да си я прибере, след като приключи държавната си работа. Трябва да го предупредим обаче, че българинът е любопитен по природа и току-виж не пусне правилната бюлетина догодина.

Любовни терзания мъчат и Веселин Маринов. Политическият бард, който в момента е пристанал на ГЕРБ, е поставен пред невероятна дилема. След като се радели шумно с жена си Цветанка, певецът е изпаднал в тежко състояние - не смее да се влюби и да започне нова връзка. А предпоставки имало - доста по-млада мома от него е готова да му пристане. Ех, Веско, ех, Маринов...Та всеки мъж на твоите години тича след "агнешко" и не пропуска при възможност, а ти си напът да останеш насаме с душевните си терзания.

Никакви терзания обаче нямат чалга звездите, които въртяха кючеците в центъра на София в първия ден на седмицата. Едни показаха, че могат да пеят, други надвикваха плейбека, трети извадиха на показ работата на пластичния си хирург. 

За толкова години веднъж не се вгледаха в примера на Лили Иванова. Естрадната легенда не се показва под път и над път, и разчита единствено на д-р Фотошоп.

Тя грейна от корицата на светско списание така изрисувана, че някой чужденец би се захласнал без усилие по тази 30-40 годишна мацка. По този показател тя влезе в пряка битка с шефката на парламента Цецка Цачева, която също излезе на корица. При нея резултатът освен подмладяване е и вталяване. Това, което Цачева не е премислила при фотосесията е, че с това сако има десетки снимки във фотоагенциите и не е трудно да се направи сравнението.

Но да оставим политиката и да се върнем на Лили Иванова. В тв интервю тя заяви, че навремето е пеела за 8 лв., сякаш да покаже на младото поколение, че парите не са всичко. Но ако младите не се интересуват от миналото, то все още има хора, които си спомнят в тези времена каква стойност имаха парите. Само ще припомним, че хората, които превиваха гръб в ТКЗС-тата взимаха между 1 и 2 лева на трудоден.

За първи път в редовната ни рубрика ще вмъкнем и малко крими хроника. Няма как да бъде по друг начин, след като в средата на седмицата лъсна една истина, която всеки знае, но няма доказателства. А именно, че има нещо гнило в повечето конкурси за красота и модни агенции.

Подопечните на Цветанов закопчаха Мирослав Йончев, който е носител на титлата "Мистър България 2003", ставал е републикански шампион по фитнес, завършил е политически мениджмънт в Софийския университет. Причината? Заподозрян е, че модната му агенция е част от мрежа за елитни проститутки. Надяваме се полицаите да разследват случая до края, току-виж някоя ВИП персона се окаже с цена в каталог. И без това шоубизнесът има нужда от леко прочистване.

Хърватите пък нагледно ни показаха как могат да се използват звездите за привличане на туристи. 5-месечната дъщеря на Бионсе - Блу Айви, вече е почетен гражданин на о. Хвар.

Според легендата преди година прочутата й майка изкарала почивка в Хърватия и толкова се вдъхновила от местната флора, че това се отразило на избора на име на малката.

Блу Айви в превод било дърво, обвито в син бръшлян.

Защо и ние не вдъхновяваме толкова звездите, които идват у нас? Ако Вини Джоунс примерно стане скоро баща и трябва да черпи вдъхновение за име на наследник от престоя му у нас, то изборът ще бъде измежду чалга, анцунг или в най-добрия случай Мика Стоичкова. Ако трябва да има пък морски привкус, може да търси превод за бетон, пречиствателна станция, незаконно строителство и т.н. Нашето предложение за име е Bulgarcoholic. Поне алкохолният ни туризъм бележи ръст всяка изминала година.

Тъй като гейовете и парадите са в разгара си, сме длъжни да предупредим по-нежните братя и сестри. Това че сте на другия бряг, едва ли ще ви спаси, тъй като срещу вас застава Чък Норис!

Ако още имате сили да продължите да четете, ще ви информираме, че Чък почва да се дразни от налаганата политика на Обама. Той скочи остро и смята, че гейовете нямат място при бой скаутите на Америка.

Актьорът смята, че плановете за промяна в "едновековната политика" за отказ на достъп на гейовете до въпросните организации е неамериканско. А щом Чък Норис смята така, трябва да се вземе под внимание. Ние можем само да добавим, че засега проблемът е само при американците, но скоро може да се прехвърли и по другите континенти.

И тъй като европейското по футбол е към края си, ви предлагаме най-гледаното клипче на тази тематика. Не, не е прическата на Роналдо, татуровките на Мейрелеш, нито англичанинът милионер по организъм. Оказа се, че футболните фенове най-много са харесали водещата Каролина Шестак. Или всъщност не точно нея...



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
дидо преди 11 години
Естествено, че ще гласуваме за бате Бойко, той е пич и не краде!
14
4
 
5
 
! Отговори
hmmmm преди 11 години
V statiqta ima kupishta greshki ! Samo dve ot tqh sa v tova izrechenie - `Вместо да гадаемe коя е жената до Борисов може да се активираме` - pishe se `gadaem` vmesto `gadaeme`i ima zapetaq predi `moje`. Molq vi, nauchete se da pishete! PS: Izvinete za latinicata
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да гадаемЕ, напът? Само като ги видях, и се отказах да чета цялата статия, и без това едва ли ще попълни културните ми познания кой знае колко.
12
21
 
3
 
! Отговори
Чък Фъкинг Норис преди 11 години
Ей, колко го мразя той косматия, гадна п....а, на екрана е един, като човек съвсем друг.
11
9
 
14
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ЛОЛА ИВАНОВА Е ДИФЪ ЗВЕР БЕ...!
10
6
 
21
 
! Отговори
Писмо преди 11 години
Мога да произвеждам електрически ток за цяла България с велоергометър, но не можете да ми платите! Из писмо на Чък Норис
9
11
 
3
 
! Отговори
Handel преди 11 години
Защо гейовете да мамят работа при малките скаутчета? А току виж и някое скаутче бъде щастливено и си го осинови някоя гейска двойка.
8
5
 
33
 
! Отговори
На Чък братовчеда преди 11 години
ШШШ ало ей тоя форум да не ти е на селУтУ. За Чък Норис или добро или нищо !
7
54
 
31
 
! Отговори
русофил преди 11 години
Как Чък Норис бил скочил на гейовете...та той нали е американец-не е ли гей?!!!
6
18
 
22
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
Лили Иванова е дърта ***!
5
5
 
29
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Никой не се е*ава с Чък Норис!
4
3
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
samo tova li izsmuka ot prastite si dnes mnogo e slab toq bis koi go pi6e ne znam slab2
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е как така няма чалга бе? а ким?
2
8
 
32
 
! Отговори
тъпа статия преди 11 години
Коя била жената до Бойко Борисов?Ами тази която го съветва бе."Винаги съм била откровена до крайност с премиера и винаги съм му казвала нещата с точните наименования" казва Цветелина Бориславова в интервю за в ТрудАКО ПРОЧЕТЕТЕ ИНТЕРВЮТО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТЯ ГО СЪВЕТВА ДА СПРЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ, И ДА ЗАЛОЖИМ НА БИЗНЕСА КОЙТО РАЗВИВА БАНКАТА ЙНали заради инвестициите в зелена енергия БАКБ бе наречена Зелена банка.Ще плащаме скъпия ток на Цветелина и ще питаме коя е жената на Борисов
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДВОЕН ШЕСТАК !!!