Съботен бис

Как лорд Минчев отсвири Тръмп, а Джей Ло нагло окраде Емануела
Обновена: 28 юли 2012 11:55 | 28 юли 2012 11:55,
80
Съботен бис
Евгени Минчев предпочита компанията на Китаеца, а не на Ивана Тръмп. Снимка: Булфото

Тази седмица българският футбол регистрира най-срамното си представяне в европейските клубни турнири. Двата ни "гранда" ЦСКА и Левски отпаднаха от смешни отбори и единственият плюс от участието им в Лига Европа е, че двете агитки ще имат богат материал за бъдещ фолклор. Нещо като присмял се хърбел на щърбел.

Някои ще кажат, че родният футбол е пред закриване и за него с пълна сила важи сентенцията "Фалшива коса - фалшив футбол". Освен, че са ментета, родните футболисти и чуждестранните куци коне засега са доказали, че могат единствено да играят... в заведенията. Независимо дали звучи чалга, поп или хип-хоп.

Тъй като сме по музикалните рецепти ще направим едно предложение. Ножът е опрял до кокала и мерките трябва да са крайни. Време е феновете да се обединят и да покажат на тези мързеливци и техните шефове, че търпението се е изчерпало.

От тук нататък ако решат ритнитопковците да се появяват на културни събития това да не е в нощен клуб с екстри като мятане на салфетки по Преслава или Анелия. Който наруши това правило да му бъдат осигурени билети за целия оперен сезон. Защото всичко, което изисква малко повече мисъл - дори и музиката, си е истинско изпитание за тях. Наистина, за артистите в този жанр ще е истинско наказание с подобна публика, но се надяваме, че те могат да бъдат част от превъзпитанието на тези лигльовци.
 
Препоръчваме им да гледат примерно "Лебедово езеро" и да видят дали ще припознаят в танците на балерините и своите движения по терена. Разбира се, балерините го правят красиво, с финес, с хъс и затова ги аплодират. А вместо аплодисменти футболистите обикновено се чудят откъде да минат случайно да не се засекат с феновете.

И още една препоръка, този път към шефовете. Забранете на подопечните си да приближават на по-малко от 20 км Слънчев бряг, освен ако не се възстанови "Златния Орфей".

Но стига с това спортно отклонение, защото родният футбол не заслужава и един ред. Да се върнем към родния ВИП, който по много отношения си прилича с футболистите. Пълно е с хора, които са известни с известността си. Но за сметка на това пък създават новини достойни и за CNN.

Например тази седмица разбрахме, че родният светски лъв Евгени Минчев е отсвирил Ивана Тръмп. Тя го поканила на рождения си ден, но той бил зает с някакви събития у нас. Направо да я съжалиш тази Тръмп, че няма да се види с Минчев. Според наши източници тя приела зле новината за отсъствието на Евгени, тъй като с нетърпение очаквала да се запознае и с Китаеца. Е, явно ще трябва да почака още една година или да се надява, че ще бъде поканена на някой от баловете на родния лорд.

Но ако има връх на седмицата, той пристигна под формата на PR съобщение. От него разбираме, че Дженифър Лопес е изкопирала Емануела в новия си клип. Ето какво гласи текстът, тъй като трудно бихме го пресъздали с наши думи:

"Минути след като новият клип на Дженифър Лопес обиколи музикалните сайтове, видеото предизвика бурни реакции от страна на феновете на поп-фолк ритмите у нас.

„Не може да е истина!”,”Това не го ли видяхме вече?” бяха само част от коментарите на меломаните на най-слушания жанр в страната ни.

Причина за настаналия смут в интернет пространството се оказа кадър от видеото на JLo, на която виждаме устните й обсипани с розови камъчета, имитиращи диаманти. Именно същата визия използва и топ изпълнителката на „Ара мюзик” Емануела, месец и половина по-рано, в клипа на „Стой далече”, гледан над 1 170 000 пъти в Youtube". Край на цитата.

Веднага тръгнахме по горещата следа и се свързахме с наш агент от обкръжението на латино звездата. Оказа се, че кражба си има. След като потвърди дата за концерт у нас, Джей Ло започнала да се интересува от родните изпълнители. Толкова се захласнала по тях, че всяка свободна минута използвала да гледа родни клипове в Мрежата. Така попаднала на Емануела и останала без дъх от кадъра с устните.

Тя дори се опитала да се свърже със стилистите на Емануела, за да ги наеме и за нейния клип. Но ударила на камък и в крайна сметка се задоволила само да я изкопира.

Един мъж на 50 обаче няма аналог и не му се налага да копира каквото и да е. Веско Маринов тръгна на морско турне, като ще изнесе 14 концерта. И добрата новина - само във Варна и Бургас ще се влиза с билети. В другите курорти публиката ще може да се кефи на неговите отраслови химни и песни за виното и любовта напълно безплатно!

Малко преди финала искаме да бъдем в помощ на мощната фолк индустрия. Ровейки се из новините зад Океана открихме потенциален инвеститор в жанра, или в отделна компания - я "Пайнер", я "Ара". Само че трябва да избързат с офертите, защото става въпрос за 86-годишният плейбой Хю Хефнър.

С напредването на възрастта той става все по-откровен и заяви в прав текст, че няма нищо против жените да го използват, за да добият слава. "Не мога да се обидя ако една жена иска да спи с мен, за да катери обществената стълбичка. Та това си е комплимент", категоричен е Хю.

Тъй като знаем, че ни чете ще му препоръчаме да не чака родните продуценти да се свържат с него, ами направо да идва с милионите. Ще остане очарован колко български жени от 18 до 45 години си падат по него! Е, фолкпевиците няма да останат без конкуренция, тъй като и сред актрисите се забелязва едно желание за връзка с улегнали мъже. 

И понеже започнахме с футбол ще завършим с футболна съпруга. Естествено, за Николета Божинова става въпрос. Тази седмица гадните медии посегнаха на най-милото й - усъмниха се в нейната красота. Изглеждала уморена, като лелка и подобни квалификации.

Колеги, айде малко по-спокойно, защото става въпрос за национален капитал. С тези публикации ще я затриете като модел, а по време на криза на никого не му е приятно безработицата да се покачи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
4
 
! Отговори
българка преди 11 години
Махнете, моля Ви, вече тази снимка, че ми се повдига от този пъстроперест папагал!
65
1
 
5
 
! Отговори
musicien преди 11 години
На мен лорд ми е бил хамалин на апаратурата в оркестър"синьо-белите"на Емил Димитров.Там този лорд оф дъ *** го вземаше Васко Андреев за да носи и го отнася...
64
2
 
6
 
! Отговори
АНТИПЕДЕР преди 11 години
СМЪРТ!!!
63
1
 
10
 
! Отговори
кики-рики преди 11 години
Хаха, БРАВО за статията! п.с.Преди "ако" се слага запетайка. ;)
62
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Роди ме мамо *** ,пък аз сам ще стана ***
61
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гнусни гадни *** марш оттук
60
2
 
21
 
! Отговори
DELL преди 11 години
На кой му пука какво си мисли Азис бе , *** ???
59
1
 
31
 
! Отговори
DELL преди 11 години
*** и проституция - хайлайф общество на шизофреници !!!
58
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ли си мисли АЗИС сега като ги гледа че са си заедно... може би нещо удвоено по сто деветдесет и две.
57
2
 
29
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
Доколкото знам, титлите "лорд" и "сър" се дават от кралицата. Кога този наш вездесъщ *** Евгени се е срещал с кралицата??? Но като го знам, че е "на всеки километър" в обществения и културния живот на българите, може да измислил някоя далавера. Сега му гледаме мазната физиономия, слушаме му тъпите лафове в много медии. Жалко, ако това са нашите лордове!
56
3
 
28
 
! Отговори
Mr.K преди 11 години
Вие се намирате в рубриката Съботен ***...
55
9
 
9
 
! Отговори
Толерантен преди 11 години
ГЕРБ е съвременна партия и не виждам нищо лошо в това ръководния и състав да е наполовина педерастки!!!
54
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв лорд е тоя ватман? Ухото бръмчеше по кафетата, когато не караше трамвая и напъваше ушни миди да улови някоя клюка. После пускаше кратки жълти новини с размер на безплатна обява в някакъв световно неизвестен вестник. И тоя *** сте го сложили като новина?
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 59:Впечатляваш ме с начина ти на мислене. А между другото Дим Дуков е мъртъв от доста време вече, не знам как той те "управлява".
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
lord pendel ot pazardjik
51
1
 
10
 
! Отговори
:D преди 11 години
радвам се че ..двата ни "гранда"... е в кавички в статията
50
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***! Абе кой ги пуска тия отврати по медиите?!
49
19
 
19
 
! Отговори
Истината преди 11 години
ТОВА Е НОРМАЛНО!В момента ни управляват гейове:1) Гейко Борисов - незадоволен психично болен гей при когото сексуалната енергия се е трансформирала в омраза2) Николай Младенов - известен в гей бардаците назапад3) Дим Дуков - "младежкото" джижение на ГЕРБи т. .тн
48
1
 
35
 
! Отговори
до Адриан преди 11 години
Лорд Евгени МИнчев е най-успелия поданик на цар Киро и царица Костадинка
47
1
 
17
 
! Отговори
Ivo преди 11 години
Съботен гей бис :)))))