Съботен бис

Кардашиян иска бебе от ангел и как Пищова се нареди до Брад Пит
4 авг 2012 17:35,
85
Съботен бис
Титанът Митьо Пищова. Снимка: Булфото

Започваме седмичния обзор с олимпийска новина, за която се надяваме да предизвика реакции и у нас. Един вид да бъде разбрана поговорката "Тебе думам дъще, сещай се снахо".

Няколко дни след старта на олимпийските игри стана ясно, че звезди от ранга на сър Пол Маккартни са пяли на церемонията по откриването срещу космическия хонорар от 1 британска лира. Просто като се сключва договор нямало как да не бъде вписана някаква сума.

Хареса ми факта, че тези контракти излязоха на светло, но още повече бих бил щастлив и у нас да е такава практиката. Защото не е тайна, че през годините доволно много родни изпълнители са прибирали хонорари, за да пеят на благотворителни концерти. И най-жалкото е, че спят спокойно.

Нашата любимка Ким Кардашиян отново завзе булевардната преса, като този път "новината" е, че иска да стане майка. Един вид с Кание Уест да изглеждат като завършено семейство. Любопитната подробност е, че Ким хем иска да бъде родител, хем да не развали пищната си фигура. Защото с бременност съвсем спокойно може да надмине двойно килограмите на Адел.

Затова Ким се е насочила към сурогатна майка, гласи сочната клюка. Едва ли обаче скоро ще намери, тъй като изискванията са като за нечовек - добра, грижлива, чистоплътна, без пороци и куп още положителни качества. С една дума - ангел.

Въпреки че е излизал на сцената с ангелски крила, едва ли за Азис може да се даде такова определение. Напоследък той се е заел да имитира приятелките си в опит да си прави пиар на новите си песни. Първо имитира Андреа, а тази седмица пробва визията на Николета Лозанова. Модният панаир е заради новия му кючек "Кажи честно", чийто текст е доста дискусионен. При малко повече строгост дори би попаднал под ударите на цензурата заради използването на кокаин като сравнение. Какво ли да очакваме от видеото след броени дни?


Мария спира да пее! Това е друго фолк заглавие, което ни стресна. Че то без Мария жанрът ще затъне. После разбрахме, че става въпрос, че си е вдигнала драстично хонорара, за да ограничи участията си. За радост не се намират собственици на дискотеки, които да си хвърлят парите на вятъра, което идва да покаже, че заглавието си е актуално.

В средата на седмица нарочен пиар потвърди, че българките са едни от най-красивите жени. Вики от Мастило е на корицата на августовският брой на американското  списание за модели NLM, а материалът е озаглавен „Гласът на България“ носи сексапил“. Сега остава и някой продуцент да се впечатли от песните на групата и идилията ще е пълна.

Завършваме с титана на българската политика и шоубизнес Митьо Пищова, който се нареди до звезди като Брад Пит, Бон Джоуви и писателят Габриел Гарсия Маркес. За съжаление той в тази компания заради разпространена неприятна вест. Докато световните му колеги бяха "убити" в социалните мрежи, Митьо Пищова бе положен на смъртен одър. Едрогабаритният шоумен обаче отхвърли сам новината, имал проблеми с бронхит, но бодро заяви, че отива на морето към поредния конкурс за красавици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
asdad преди 11 години
Nqmam ideq koi e tozi na snimkata, no ako chuq , che go e pregazil wlak , nqma da proleq i edna sylza !
57
0
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
През миналата седмица в "Съботен бис" бяхте сложили Евгени Минчев. Сега - "титанът" Митьо Пищова. Защо непрекъснато дразните всички осезания и възприятия на българите??? Едва ли някой иска да види и този плондер, за когото мисля /убедена съм, не само аз/, че не е добре с акъла. И с всичко човешко и нормално. Опитвам се да разбера дали това точно е целта на блога -да се прави реклама на откачените българи.
56
0
 
14
 
! Отговори
urod преди 11 години
в тая държава само ****ерасти и простаци са на почит.не ме интересуват. не ни ги навирайте в очите.върху този и *** си няма да хвърля.
55
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След Боко Тиквата, министър предстедател ще бъде Митьо Пищова !!!
54
0
 
1
 
! Отговори
AXZ преди 11 години
Prasco
53
0
 
13
 
! Отговори
tt преди 11 години
egati umrqlata i propadnala darzawa........
52
5
 
12
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Навремето се чудех как такъв циркаджия като Митьо пищова може да се кандидатира за кмет на Велико Търново.Но като гледам какъв клоун е Бойко Борисов съм убеден,че пищова щеше да се справи в пъти по-добре.
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, Кардашинезнамсикояси заедно с Пищовчето и Зизьо ми дойде вповече! Напускам!
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей такива клоуни , като чичо ти Митко са на почит във БГ.Колкото по-*** - толкова по-интересен.
49
0
 
7
 
! Отговори
убавица преди 11 години
Къдя си чичо Миткооо ка *** сарби чаталя
48
2
 
21
 
! Отговори
хасан преди 11 години
Това на снимката ли е типичния представител на българското общество? Гледа като пребозало теле майка си
47
1
 
13
 
! Отговори
ЩКСДЗ преди 11 години
Тоя има ли хемероиди ?
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
............................................________....................................,.-...................``~.,.............................,.-...................................-.,.........................,/...............................................:,.....................,?......................................................\,.................../...........................................................,}................./..................................................
45
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЕГРАДАЦИЯ
44
5
 
16
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 11 години
Ей тва човек да не съ издигни малку, ши *** съсипи таз омраза народна. Вместу да ми довидети Кардашинката в жакузиту вий *** плюйти. Аз пък ша си зема душ на голу.
43
1
 
24
 
! Отговори
Fr преди 11 години
Tazi "muzika" trjabva da se zabrani sas zakon. Azis nadmina sebe si s unikalnata si poshlost i bezdarie/mizika i text/Prestanete! Molja vi. Balgaria naistina zagiva duhovno
42
0
 
40
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Щом...новинарите са опрели до Пищова за велики...новини, има две...положения;или публиката е...паднала на дъното,или сайта е...паднал под...дъното.
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На който му харесва да се дразни, нека се дразни.
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шокар съм - Денк Ю
39
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как можаха да сложат тази гадна снимка два дни няма да се сетя за ядене.