Графа взе четири награди на БГ Радио

Благоевград беше домакин за първи път на церемонията
Обновена: 25 май 2013 18:41 | 25 май 2013 16:18,
28

Мария Илиева. Снимка: Булфото

Концертът на Лили Иванова в "Арена Армеец" бе обявен за БГ - концерт на годината. Примата посвети наградата си на публиката в Благоевград, където беше церемонията по връчване годишните награди на БГ Радио.

За първи път церемонията по връчването на годишните награди се проведе извън столицата. Това бе жест към Благоевград, който в деня на славянската писменост и светите братя Кирил и Методий чества празника си. Хиляди се събраха още часове преди церемонията пред сцената на площад "Георги Измирлиев" в центъра на Благоевград. Музикалното събития се проведе на две сцени.

Успоредно с обявяването и връчването на наградите на голямата сцена най-добрите български изпълнители изнесоха концерт. Сред тях бяха БТР, Мария Илиева, Васко Василев, Богомил, "Фондацията" и др. От спечелилите призове пяха само Лили Иванова, БТР и Стенли. За БГ вдъхновител бе определена група "Тангра". Приза получи Стенли, който я посвети и на Чочо Владовски. След като взе приза, Стенли изпя песента "Кукувича прежда".

"БГ Изпълнители на годината" са Белослава и Графа, а за "Група на годината" бе определена БТР. Наградата за "Албум" взе "Дим да ме няма" на Графа, а Ангел и Мойсей бяха определени за "Дует". За "Видео клип №1" бе определен "Секунда" на режисьора Васил Стефанов. Наградата за "БГ Текст" отиде за "Секунда" на Любо, Бобо и Графа. Като "БГ Дебют на гадената" бе отличена Михаела Филева. "БГ песен" на годината е "Дим да ме няма" на Графа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
5
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Графа стига едни и същи хора.
23
0
 
12
 
! Отговори
Bob преди 10 години
На това жалко радио да му се отнеме лиценза- за опростачване, за пробутване на свои хора срещу някакви пари, за шуробаджанащина... Време е тая помия да спре да залива ефира.
22
0
 
8
 
! Отговори
ЛОШ преди 10 години
Най-хубавото нещо беше Васко Василев.Останалото-бълвоч
21
0
 
15
 
! Отговори
агне-багне преди 10 години
От на 10 години само Графа,Миро, Белослава и М. Илиева взимат нгради! Как става така, че в риалити форматите е пълно с млади таланти, а накрая пак тези, които станаха ужасно досадни!
20
0
 
9
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
Порното е навсякъде. Озвучено. Не може да им се отрече "на певиците",че са дост привлекателни и добре облечени, обаче това ли е нещото, което търсим в музикалния ни "елит".Жалко за дечковците от 10-та снимка. Ще израстнат с новата ни "култура". И не ме плюите, че съм чалгар, защото не съм. Само ми е жал в какво общество израстват новите фенове на "БГ звездите".
19
2
 
4
 
! Отговори
gan4u ut majeritu преди 10 години
ima si has grafa da ne zeme nagrada...-i to se znae-miro,grafa,maria ilieva...a dr godina po-razli4no-maria ilieva,miro,grafa...moje i nqkoi hercog ako ima...a na nova godina-shte gledame-grafa,maria ilieva,miro...po bitivitu,a po nova-miro,grafa i maria ilieva...i posle pak she ima nagradi-na koito grafa she zeme za pesen,miro za klip,a mimitu za tekst...to ako imaha srama-nqmashe da hodqt da zemat teq nagradi..4e malko nahalno ide..ama ku4e srama ima li
18
5
 
22
 
! Отговори
БОКЛУК преди 10 години
ТОЯ НЕКАДЪРЕН ,АНТИПАТИЧЕН ,МУЗИКАЛЕН ИНВАЛИД "ГРАФА или ГАФА " Е ЕДНО НЕДОДЯЛАНО СЕЛСКО ПОСМЕШИЩЕ А НЕ ПЕВЕЦ ,МАЙ НАГРАДИТЕ СА МУ ДАДЕНИ ОТ ПЛАТЕНИТE НЕКАДЪРНИЦИ КАТО НЕГО.
17
6
 
22
 
! Отговори
музикант преди 10 години
Графа и Алинея от българската книга на некадърноста...
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария Илиева вече е започнала да залага на тяло ли? А не толкова на глас.
15
3
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 10 години
Прякори, псевдоними се членуват винаги с кратък член. Не се изказвай по въпроси, по които не си компетентен.
14
7
 
25
 
! Отговори
дон барон преди 10 години
графа е Уникален, когато навърши 30 години праднуваше 40 години на сцената! няма друг такъв талант, толкова години пее песни в обвхвата на половин октава...
13
4
 
16
 
! Отговори
New Wave преди 10 години
Концертът беше много умрял,независимо,че имаше много хора.Публиката беше много апатична,а Дони и нети и ПИПИ Дикова,които се появиха за по1 минута,си мрънкаха на носа.Манталитета на изпълнителите беше като от турбо фолка,подгряваха публиката с "хайде благоевграаааад,вие сте най яката публика "и други простотий.Много слабо сценично присъствие почти на всички изпълнители.
12
2
 
16
 
! Отговори
до #12 преди 10 години
Преди да почнеш да критикуваш, седни да прочетеш!Първо тук не става дума за падежи (как ти хрумна:), и второ, когато става дума за собствено име, каквото е псевдонимът на Вл.Ампов,НЕ СЕ ЧЛЕНУВА!
11
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Графът или Графа, все още има падежи и членове в българския език, г-да журналисти (или ***, както вече ви наричат).
10
3
 
7
 
! Отговори
Подкрепям 7 преди 10 години
Да бе, и аз се чудя какво прави опитен и талантлив артист, какъвто е Стенли, при тая ***.
9
11
 
34
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Графчо беше на 8 годинки, когато мама му и тате му го разкарваха като мечка по радиата да го рекламират като вундеркинд! И успяха до пробутат едно блеещо агне! Нищо друго. Дим да го няма...Да пробие в Европа - тогава ще говорим. Но надали ли!
8
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е да има такива неща и не е лесно да се прави добра музика ,особено с изпълнители като Дриско и двамата тапири и т.н.Ако се чудите защо Графа има 4 награди-той е собственик на бг Радио ,а и е най-талантливият от останалите
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като знам как беше организирано гласуването ,където на сила те карат да попълваш по 5 изпълнителя ....
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредна година едни и същи хора, едни и същи награди. Само Стенли се чудя какво прави в този панаир.
5
2
 
16
 
! Отговори
Графа ... преди 10 години
има и добри песни , но няма харизма , антипатяга е .... Белослава е много безлична. Бобо и Филева трябваше да са номер 1.