Без чалга в "Музикална академия"

Ако мрънкат, ще сечем глави дори на звездите, закани се Фънки
Обновена: 5 сеп 2013 14:12 | 4 сеп 2013 13:54, Александър Попов
24
Без чалга в "Музикална академия"
Снимка: Булфото

Новото риалити "Музикална академия" тръгва в ефира на TV7 от 24 септември, съобщиха продуцентите на пресконференция днес.

Зрителите ще могат да видят 26 концерта, в които ще се сблъскат популярни изпълнители от няколко поколения, както и напълно неизвестни таланти.

"Ще представим живота на звездите такъв, какъвто е – от разработването на песента, през репетициите, грима, сценичния костюм до излизането на сцената и изпълнението. Петима любими певци от 80-те, петима любимци на днешните тийнейджъри и петима абсолютно неизвестни талантливи българи влизат за три месеца в една къща, където ще живеят и работят заедно", разясни продуцентът на продукцията Андрей Арнаудов.

Музикален продуцент на шоуто ще бъде Графа. В журито пък влизат Георги Христов, Здравко от "Ритон", Фънки и Люси Дяковска. Най-тежко ще бъде положението на Здравко, тъй като неговата творческа и житейска половинка - Катя, ще води отбора на звездната група от миналото.

"Съгласих се, защото това е нещо уникално, което не е правено в световен мащаб", обясни мотивите да поеме поканата за жури Георги Христов.

"Освен това е авторско и изцяло подкрепя българската музика, за която има дефицит на пазара днес", допълни Здравко.

Най-краен бе Фънки, който обеща да няма милост за никого. "Тежко им. Независимо, че са ни колеги, ако са скапаняци, ще ги ритаме. Ако им паднат гласовете и почнат да мрънкат, ще сечем глави!", категоричен е Ковачев.

С този музикален формат ще продуцираме и финансираме само българска музика, заяви от своя страна Николай Бареков.

Стана ясно, че във формата чалгата ще бъде табу. Което не е изненада при присъствието на Графа като музикален продуцент. По същия начин той действаше и в X Factor.

"Музикална академия" ще има всяка седмица по три дейли епизода и два концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
Лили Фотева преди 10 години
Страхотни са! Сигурна съм, че ще бъде зрелищно и забавно. За Нивото на музиката, мисля че няма нужда да се казва, че ще бъде завладяваща!
21
1
 
2
 
! Отговори
krasimira.ilieva преди 10 години
Проекта е чудесен. Професионалистите са налице.Успеха е гарантиран.БРАВО на ТВ7
20
0
 
1
 
! Отговори
Мири преди 10 години
До АнонименАнджак.... чалгата всяка цицореста девойка и добре обескосмен младеж няма д аимат проблем да я изпълняват! Я да се понаучат първо да пеят, па после да мислят за силикон и кола маска!
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Без чалга в "Музикална академия"" да се научат да пеят другото, тя чалгата е лесна, а и все ще го преживеем нейното отсъствие! ;)
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е на чалга концерти стадионите стават тесни... Мъчно е да се признае, но няма как да се правиш, че не виждаш нещо дето ти се тика в лицето от 20 години на всеки метър- простотията надви културата в България. Това "шоу" няма да го гледат еми/имигрантите, понеже те си слагат чиния само заради "Планета" и подобните ТВ. Не знам какъв ще е успеха, но дано не гонят печалба, а се задоволят с реализацията на идея, просто в БГ без чалга си губят "електората" от *** симпатизанти и хора от селата
17
1
 
10
 
! Отговори
Люта кифла преди 10 години
ПОДКРЕПЯМ!Макар телевизия, а още по-малко реалити предавания да не гледам. Проектът звучи чудесно! Фънки лично на мен не ми е по вкуса, твърде много ми простее, но всички останали са прекрасни. Имат класа! Забравен израз в България:) Чалгата е музиката на простолюдието. И винаги е била. Няма как на един Граф това да е по вкуса ;) Много се радвам закоето... Успех, Хора! :)
16
17
 
1
 
! Отговори
Да живее чалгата преди 10 години
Тия ги е яд че пазара ги е изхвърлил на ***.Като има чалга-концерти стадиони и площади игла да пуснеш няма къде да падне....ха..хаНекадърници.
15
4
 
6
 
! Отговори
Даниел Петков преди 10 години
Соц муцуни, ще пропусна поредната простотия. Само Камелия Тодорова и Роси Кирилова липсват
14
4
 
5
 
! Отговори
Ana преди 10 години
Bravo Fanki! Marsh na chalgata, stiga silikon, prevzemki, nekadarnici ! Iskame si bg. muzika,samo da ne zabravish Fanki i da se izkushish da pusnesh niakoia silikonka!!!!!!!!!
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам минусите, много чалгари, много нещо...то затова в България сме на това диридже! Дай им каса бира и кебапче, пусни им Радка Пиратка и за друго не ги бутай, през това време изнасяй България, граби!
12
5
 
17
 
! Отговори
роко преди 10 години
Чалгарите в Анадола!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11
8
 
15
 
! Отговори
1111111111111111111 преди 10 години
Браво Фънки
10
9
 
7
 
! Отговори
ГЛедалци и слушалци преди 10 години
Щом хората предпочитат чалгата пред "изкуството " на тия "виртуози" си представете на какво ниво са!
9
12
 
15
 
! Отговори
почуда преди 10 години
'Най-краен бе Фънки, който обеща да няма милост за никого. "Тежко им. Независимо, че са ни колеги, ако са скапаняци, ще ги ритаме. Ако им паднат гласовете и почнат да мрънкат, ще сечем глави!", категоричен е Ковачев.'Този човек жури в музикално предаване ли ще е или член на силова групировка? А идеята на телевизията е уж да има възпитателна функция...
8
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До тцЪТи членове ли обичаш да гледаш?
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То в ТВ7 чалга в музикален вид не е и необходима - и работещите и продукцията, като съдържание, са си чиста чалга...
6
2
 
36
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Като идея добре, ама на практика не виждам как ще стане. Негово величество бг зрителят обаче иска да люпи семки, да лющи ракия и да гледа Драгана и Петкана как кълчат баджаци на екрана. Все пак - дано успеят да се наложат над масовата безвкусица, наречена чалга.
5
0
 
27
 
! Отговори
Хм преди 10 години
Вече усилено избягвам телевизии, които дават реалита! Лошото е, че не ми останаха много - може би 24 Techno и DaVinci Learning....
4
9
 
3
 
! Отговори
wow преди 10 години
tolko talant za osemeniavane she propusnat..
3
35
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Иван и Андрей ми харесват като продуценти. интересно им беше предаването "Къртицата", което се превърна в поредно хитово заглавие в Тв 7. Смятам, че и с "Музикална академия" ще имат успех.