Славин е новият X Factor на България

В директен двубой срещу Невена той събра двойно повече гласове
Обновена: 10 фев 2015 09:00 | 10 фев 2015 07:02,
57
Славин е новият X Factor на България
Снимка: Χ Faktor

Славин Славчев е новият X Factor България. Рок откритието на сезона взриви сцената, като неколкократно вдигна жури и публика на крака.

Славин се изправи в директен двубой срещу Невена, като събра близо два пъти повече зрителска подкрепа.

„Не искам да кажа „чао“, а „здравейте“! Всичко тепърва предстои!“, каза Славин минути след като чу името си като победител.

Лично рок легендата Джо Лин Търнър бе на сцената, за да поздрави своя фаворит. „Ти го заслужаваш! Очакват те страхотни неща, а аз ще те наблюдавам!“, развълнувано сподели световноизвестният фронтмен.

Двамата направиха истински взривяващо изпълнение на вечния рок хит "Street of Dreams". Само за минути изпълнението им събра над 15 000 харесвания на официалната Facebook страница на шоуто. „Всеки успешен изпълнител трябва да притежава дисциплина, да работи усилено и да не забравя никога откъде е започнал“, сподели своята формула рок титанът. „Вярвам, че всеки успешен изпълнител трябва да предава нататък своя талант, а Славин заслужава тази подкрепа“, обясни той.  

Изпълнения на световно ниво направиха и другите двама финалисти – Невена и Михаела, която остана трета. Шеметен аранжимент на ""Let it Be на Beatles в изпълнение на Невена и победителката от миналия сезон - Жана Бергендорф, изправиха публиката на крака. 

Михаела и Джеймс Артър направиха блестящо изпълнение на "Bound to you". „Тя е една от най-добрите певици в света“, категоричен беше британският поп идол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Славин935 Factor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Точка преди 9 години
Никога досега в музикален формат в БГ не съм имала толкова категоричен и безапелационен победител. Дано успее да се реализира.
40
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
михаела е пбедителят,но ще се разбере с времето,този няма да постигне нищо
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Победител е Невена. Славин не се справи добре на финала, биткджията не може да се разтрепери в последния момент. Момичетата показха как се прави. А и с това бяло ретро костюмче приличаше на Елвис Пресли.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На финала ще направя коментар за Невена-има мощен и сигурен, овладян грас, гехника.Но гласът й няма цвят- не може да не различиш примерно гласа на Силвия Кацарова, нали?За Михаела вече писах, силен глас, техника, но постановка за граовска певица-гърлено-гръдно пеене, финализирано в изход от дълъг нос.Поведение - малко повече за едно 16 -годишно момиче.Никой не е съвършен, но На мен Славин ви допадна, защото е и добър муцикант, преживява това, което прави.Млад е, но изглежда доста по-зрял.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Удовлетворен съм, още при първото представяне го харесах най-много. Допадна ми излъчването и поведението му. Не винаги се избира най-добрият, например Мирян дойде по-напред, видимо незаслужено.Радвам се за Славин и му желая лично щастие и добра кариера, предпазена от хищници!Очаквах за изпълни песен на неповторимия Георги Станчев. Има време.
36
0
 
6
 
! Отговори
Оле ле преди 9 години
Вечно сте недоволни. Факт е че в БГ има талантливи хора, незвисимо от възрастта им, а за кариерата им не берете грижа. Ако имат късмета ще попаднат на хора и ще се развият. Радвайте се и нека повече позитивизъм. Въпрос на вкус е. Всеки харесва различен стил. Така че спрете да плюете.
35
3
 
4
 
! Отговори
Кръцко преди 9 години
Няма да коментирам изпълнителите защото те очевидно си имат таланта,но искам да коментирам журито.Първо въпросът-как се става жури на музикален формат и какви качества трябва да имат членовете на журито за да оценяват и провъзгласяват музикални таланти?Така нареченият Заки хората го помнят с една песен.Мария я видяхме как удари дъното с Криско и мяташе *** да показва "как го прави и как се бара" Е при такова жури не мога да гледам сериозно на нито на формата,нито на компетентността на журито
34
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честито на Славин! И браво! Сега да мисли как да изчезне по-бързо, да попадне на точните хора ( никак не е малко да бъдеш забелязан от световни звезди ), да бачка здраво и да има подобаваща кариера. В противен случай го чакат молове, площади, клубове, морски " турнета ". Simon Cowell направи чудеса за победителите в английския X Factor. Но това няма да ти се случи в България, Славине. И още нещо, с добри чувства казано: изгледай внимателно финала си. Никога не си позволявай да имаш интонационни неточности! Здраве, успех и късмет!
33
4
 
9
 
! Отговори
zzzzz преди 9 години
това предаване откара цяла година елиминации и какви ли не кръгове, че отдавна загубих интерес. моля да ме светнете, изпяха ли поне няколко български песни или всичко си остана имитация на американските "хитове"?
32
17
 
10
 
! Отговори
най преди 9 години
Невена е Х-фактора , изпълненията й бяха 1:1 , а гласа уникален.Нямам отношение към Славин , но разликата с Невена е очевадна , гласът му варира между подобие на крясъци и усилия да достигне по-високите тонове.
31
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малкия ще бъде г-н някой за 1-2 дена. После тъмнина и забрава.
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спечелили ииии потънали в забрава....
29
7
 
9
 
! Отговори
мп преди 9 години
От години не гледам такива формати,защото са нагласени!Всички победители след време се разбира.че са човек на някой.
28
4
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Славин е уникален. Дано само да има повече късмет в този комерсиален свят, че съвременната музика е една голяма боза и едва ще се разкрие потенциала, който носи, като се има предвид сингъла, който са направили за него...
27
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала Славине! Рок'н'рол йеее!
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, и на мен ми направи лошо впечатление как беше облечена ,а на всичкото отгоре тя и се обръща и поклаща гз ,някак си малко ми е гнусничко и гадничко,и Бионсе не си позволява да прави така,а това дете го направи,много е зле и вие съжалявате за нея,ако беше спечелила щехте само г*за да й гледате.
25
18
 
7
 
! Отговори
зрител преди 9 години
Славин ,ще рекламира като Рафи вафли МУРА! това е неговото бъдеще осигурено от *** Саня.Всичко беше нагласено предварително.Защо ни правят участници втехните завери. Най-талантливите и можещите вън. Пигмеити с ръст 1.25см.(Рафи и Славин) победители защото лесно се манипулират. Докога телевизията ще се занимава с мошеничествата на Саня Армутлиева?????
24
11
 
8
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
Този могъщ извор, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. "*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
23
6
 
38
 
! Отговори
Лично мнение преди 9 години
Михаела пее вярно, но "носово", Невена има мощен глас, но пък няма присъствие, а Славин си има всичко по много! Напълно заслужена победа! Дано да има късмет и да пробие навън!
22
2
 
13
 
! Отговори
ЗадОшавам Са преди 9 години
Не си гледал/а внимателно. На първата песен половината и задни бузки се подаваха изпод онзи *** с който беше облечена.