Славин е новият X Factor на България

В директен двубой срещу Невена той събра двойно повече гласове
Обновена: 10 фев 2015 09:00 | 10 фев 2015 07:02,
57
Славин е новият X Factor на България
Снимка: Χ Faktor

Славин Славчев е новият X Factor България. Рок откритието на сезона взриви сцената, като неколкократно вдигна жури и публика на крака.

Славин се изправи в директен двубой срещу Невена, като събра близо два пъти повече зрителска подкрепа.

„Не искам да кажа „чао“, а „здравейте“! Всичко тепърва предстои!“, каза Славин минути след като чу името си като победител.

Лично рок легендата Джо Лин Търнър бе на сцената, за да поздрави своя фаворит. „Ти го заслужаваш! Очакват те страхотни неща, а аз ще те наблюдавам!“, развълнувано сподели световноизвестният фронтмен.

Двамата направиха истински взривяващо изпълнение на вечния рок хит "Street of Dreams". Само за минути изпълнението им събра над 15 000 харесвания на официалната Facebook страница на шоуто. „Всеки успешен изпълнител трябва да притежава дисциплина, да работи усилено и да не забравя никога откъде е започнал“, сподели своята формула рок титанът. „Вярвам, че всеки успешен изпълнител трябва да предава нататък своя талант, а Славин заслужава тази подкрепа“, обясни той.  

Изпълнения на световно ниво направиха и другите двама финалисти – Невена и Михаела, която остана трета. Шеметен аранжимент на ""Let it Be на Beatles в изпълнение на Невена и победителката от миналия сезон - Жана Бергендорф, изправиха публиката на крака. 

Михаела и Джеймс Артър направиха блестящо изпълнение на "Bound to you". „Тя е една от най-добрите певици в света“, категоричен беше британският поп идол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Славин935 Factor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
20
 
! Отговори
Елена преди 9 години
Славин спечели повече от заслужено! През цялото време си личеше как се опитват да тикат Невена за победител, а дори Михаела беше по-добра от нея. За първи път съм доволна от гласуване на публика, веднъж да се оцени реално кой заслужава да спечели!
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЗадОшавам СаКъде пък се е случило това, измисляш ли ми се струва? Дай линк
19
3
 
23
 
! Отговори
ЗадОшавам Са преди 9 години
Абе, не че нещо, но снощи Михаелка, която НЯМА 18 години и си показа половината г*з не трябва ли да бъде сезирано от СЕМ. Някак си беше прекалено разголена :)
18
7
 
20
 
! Отговори
11 преди 9 години
Михаела - артистична сладурана с приятен глас Невена - свръхамбициозна ***, готова за фолк звездаСлавин - разкъртващо присъствие и глас! Евала!
17
32
 
11
 
! Отговори
xaxaxa преди 9 години
Имало е доста луди които са гледали тази глупост " X Factor " Като погледнете " журито " състоящо се от некадърници ,та си направете извода за участниците " музикални инвалиди".А на този Славин гласът му е толкова дразнещ и неприятен за слушане ,да бяха му дали да пие масло да смаже малко струните че от неговото цвилене , виене и напъване свят да ти се завие .
16
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Славин е толкова як,такъв глас,няма друг като него!!!Беше ясно още по средата на предаването,че другите се борят за второ и трето място,защото беше ясно,че на първо е Славин,защото си го заслужава.
15
13
 
10
 
! Отговори
Гингам преди 9 години
Ей, с гласуването пак направиха нещо. Хубаво Славин да победи, ама чак двойно повече гласове - върло съм скептичен :)
14
21
 
9
 
! Отговори
валентина преди 9 години
в момента в който михаела отпадна смених канала,гласувах за момичето,а смених канала,защото в тази държава всеки миг и час ми се дава да разбера,че всичко е така пошло и комерсиално и никога,никога няма и да усетя и миг от атмосферата на това,което чувствах живеейки дълги години извън тази държава,..жалко е,за всички ни
13
2
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Истината е, че в момента, в който проектът Х-Фактор свърши и тройката са оставени в ръцете на бездарницата Саня само въпрос на време е да бъдат претопени и замазани. Жана е прекрасен пример. Вчера ***, които пишат думичките на човечеца глас, на представянето на Невена как не ги беше срам да му дадат да прочете: "Жана мечтае за световна кариера"? Ам да си мечтае. Трябва да си изключително сляп, за да не схванеш, че ако искаш да си звезда, Х-Фактор го осигурява ама не тук.
12
8
 
11
 
! Отговори
=== преди 9 години
Песента на победителя ми докарва позиви за ...блеене. Не знам защо.
11
8
 
13
 
! Отговори
m3 преди 9 години
Хайде стига с тази Михаела. Онова къдравото шефче се спука да я бута напред. Дори се чудя как не успяха и вота да манипулират. Не подкрепям нито Славин, нито Невена, но и 2мата заслужаваха 1вото място. Надявам се, че тази победа на Славин няма да го отдалечи от музиката която обича, защото сега като му пльоснат договора, ще се наложи да пее каквото му кажат...
10
5
 
28
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Това шоу не се решава в едне вечер. Славин единствен не е стигал елиминации през сезона, Славин спечели вчера със 70% от гласовете. Вчера, ако беше излезнал и седнал 3 минути със затворена уста пак щеше да спечели, защото вече беше спечелил сърцата на хората, които са гледали цялото предаване. Михаела и Невена са много добри, но Славин пее песните, които докосват по страхотен начин.
9
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не беше Джо Лин Търнър този Славин ли беше,забравих му името със сигурност щеше да е трети.Ами песентта я пееше Търнър, а българинът само скимтеше и му пригласяше.Трябваше на Търнър да дадат наградата.
8
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде "разбирачите" пак се изакахте на метеното. Искам да видя само 1 от Вас изправен пред дори и 200 човека как ще пее и после ще си говорим за гласови данни. Относно финала и тримата заслужаваха да са победители.
7
26
 
12
 
! Отговори
моцарт преди 9 години
има музикален слух но не е най достойния за х-фактор. момичетата бяхо по добри
6
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За мен Михаела беше най-добра изпълнителка от тримата, но дано не е разочарована, че не е победила тя е млада ако е решила да избере този път, пътя на музиката, да дерзае ще успее няма да бъде забравена дано си намери добра подкрепа
5
5
 
22
 
! Отговори
1913 преди 9 години
Хубаво е да се види, че половината коментирали са си взели дневната доза 'добро настроение' и сега ще продължат своя продуктивен и щастлив ден на работа, със семейството или у дома. Ееех, колко щастие има по тази свят... и позитивизъм.
4
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ги глледа тия? След 2-3 месеца никой няма да си го спомня. Една песен и айде, кой от къде е. Да идва следващия.
3
6
 
55
 
! Отговори
румяна преди 9 години
Браво момче,браво! Напред и нагоре.
2
38
 
14
 
! Отговори
Complex Factor преди 9 години
Българското жури има ниски критерии за Х-фактор ! Този беше трагичен на 'Аеросмит-Cryin' .Изпълнителите си пеят повечето песни по техен си начин, който клони към караоке.Е,все пак и за Шоуто на Слави трябват грачещи и по-неграмотни ( от самия Слави ) певци.