Бионсе била готова с нов албум, чака да отшуми този на Адел

Певицата вече един път издаде "изненадващ" албум - през 2013 г.
22 яну 2016 22:37,
2
Бионсе била готова с нов албум, чака да отшуми този на Адел
Снимка: архив Reuters

Носят се слухове, че Бионсе възнамерява да издаде 6-ия си самостоятелен албум през февруари, съобщи Контактмюзик.

Последният засега албум на 34-годишната певица, който носи нейното име, излезе изненадващо през 2013 г., без каквато и да било предварителна реклама за него. Сега става ясно, че певицата планира да направи същото още веднъж. Предстоящото й участие заедно с "Колдплей" в шоуто в почивката между полувремената на Супербоул на 7 февруари в Санта Клара, Калифорния, ще й даде възможност да оповести новината.

"Бионсе е готова да издаде албума по всяко време - заяви близък до обкръжението й източник, цитиран от в. "Сън". - Има голяма вероятност тя да обяви новината в почивката между полувремената на Супербоул."

Според други източници, Бионсе иска албумът й да излезе, след като позаглъхне огромният интерес към новия диск "25" на Адел. Той бе издаден през октомври м.г. и оглави чартовете в целия свят, пише БТА.

"Бионсе приключи работата си над албума в края на миналата година, но не бърза да го издаде, за да може интересът към него да не се сблъска с този към диска на Адел", поясни цитираният от "Сън" източник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Адел не успя да отслабне, но определено се изчерпа, хич да не я чака! Интересът към изсмукания от да не казвамкотъде албум на дебелата простичко означава луда реклама и прекалени очаквания. Но не и че е добър, още по-малко качествен откъм композиция и аранжимент. Но е така, когато за следващите стотина години напред те оценява мравката-работничка от баснята, щото нещеш ли изкуството било за простолюдието - нищо подобно!
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво правят тези некадърници Coldplay на Супербоул?!