Destiny Quartet със свой прочит за "Усещане за жена"

Сексапилните музикантки впечатлиха Флавио Бриаторе и Тина Търнър
13 дек 2017 10:07,
1
Destiny Quartet със свой прочит за "Усещане за жена"
Снимка: Личен архив

Музика, мода и страст се преплитат в новия проект на Destiny Quartet. В зашеметяващо видео четирите дами представят оригинален прочит на Por una Cabeza – темата, от кинокласиката "Усещане за жена".

Наред с подаръка за меломаните, виртуозните грации този път разкриват малко повече за себе си и като личности, зад кулисите на бляскава фотосесия. Лори, Гери, Звезди и Ивелина - Destiny Quartet, се превъплътиха в ролята на модели, за да представят вечната страст на всяка жена – бижутата.

За цялостната визия на видеото момичетата се доверяват на Искра Сейл, популярна със своите оригинални арт концепции. Тя успява да постигне перфектната симбиоза между ноти и мода, представяйки чаровните грации в блясъка на романтичната женственост.

С визията си музикантките отправят посланието, че женствеността е хармония, естественост и чувственост, а красотата на жената е по-истинска, когато идва от душата й. Тяхната философия следва убеждението, че една от главните цели на един накит, освен да радва със своята красота и оригиналност, е да пази спомените и да ги предава от поколение на поколение... Също както прави музиката.

Por una Cabeza е част от предстоящия албум на Destiny Quartet с произведения на класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви, с които гарантират абсолютен екстаз за публиката. Техните качества бяха забелязани от екипа на сериала "Страсти в Тоскана" и момичетата записаха музиката към четвъртия му сезон.

Благодарение на саундтрака Rosso Mille Miglia, четирите хубавици впечатлиха италианския композитор Рикардо Росини и бяха препоръчни лично от него за престижно събитие в Сирмионе, където бяха аплодирани от Флавио Бриаторе и легендарната Тина Търнър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Само малко бийтове липсват, и вокал, да се дере там нещо...