"Още малко" от Орлин Павлов в НДК

Концертът му на 1 октомври, Ден на музиката
15 май 2018 14:23, Петя Славова
1
"Още малко" от Орлин Павлов в НДК
Снимка: Красена Ангелова

Орлин Павлов ще се качи на сцената в Зала 1 на НДК за първия си голям самостоятелен концерт “Още малко...”. Това ще се случи на 1 октомври 2018г. - Световен ден на музиката, а началото е планувано за 20.00часа.

Певецът ще представи за първи път на живо новия си албум, по който работи в момента и също ще носи името  “Още малко...”.

Орлин обяви събитието на връх рождения си ден /23 април/ с видео в социалните мрежи, на което благодари за отправените му пожеланията за празника  и сподели, че иска да отговори на цялата тази любов с този важен за него концерт в Зала 1 на НДК. 

Коментира още, че избраната дата не е случайна – Световен ден на музиката, първи самостоятелен голям концерт на тази сцена и първи самостоятелен албум.

А относно името на новия албум, казва, че с него си пожелава: “Още малко... приятели, любов, късмет, изкуство!” Във видеото се вижда и огромна торта във формата на билет, подарък от негови близки приятели.

Концертът и албумът носят името на едноименното парче, изпълнявано от Орлин “Още малко”. 

Компания на сцената в зала 1 ще му правят Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Ангел Дюлгеров (китара), DJ Stephan Love.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Руцифер преди 7 месеца
Успех.