През кораби до "Предпочитам така": Новата песен на Ралица Грудева

Младата певица представи първото си авторско парче
3 юли 2018 11:37,
7

Ралица минава през всички стъпала на "музикалната закалка" и има дългогодишна музикална връзка, от детските до студентските години.

Младата певица разказа в студиото на Bulgaria ON AIR, че е получавала предложения за кариера в попфолка, които е отказвала. Музикалният й път е динамичен - дълго време е пяла на круизни кораби.

"Предпочитам така" е първата песен, която сама е създала, като текстът и музиката са авторски.

"Ако имат възможност, младите ми колеги трябва да поработят навън, нека го направят. Всеки ден на круизния кораб правехме различни шоу програми, в зависимост от тематиката на вечерта. Имаше танцьори. Винаги си в различна дестинация и има много нови неща, които могат да се видят - хора и идеи", каза Ралица Грудева в студиото на "България сутрин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
A'Cho преди 5 години
И какво сега - гаджета ли са?!И тя ли стана футболна съпруга...hotarena.net/opa-ralica-grudeva-ot-glasat-na-balgariia-i-slavcho-toshev-opasno-blizki-zashto-darjat-vrazkata-si-v-taina
3
8
 
3
 
! Отговори
Павел Трендафилов преди 5 години
Браво на Ралица! Уникална песен
2
9
 
4
 
! Отговори
много е талантлива преди 5 години
Зарадвах се, че е пуснала авторска песен. Гледах я в Гласът на България и бях впечатлена от таланта и школовката и. Много рядко се срещат изпълнители от такава класа. Чух и песента и, не е от стила, който ми допада, но предполагам ще се хареса на много хора
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера Дона, днес Ралица! Тия моми не знаят ли , че има оръдие на труда - мотика.