Циганин до интелектуалец... Откровенията на Азис за различните

Причина за коментарите на новата му песен – различния му етнос
18 сеп 2018 16:30,
100
Циганин до интелектуалец... Откровенията на Азис за различните
Снимка: LOVE style

"Човешката природа е жестока към всяка чужда грешка.
Различните са тук - не са измислени. И кой реши, че те са грешка?
Кой?
Отхвърляме ги, обругаваме ги. По тях крещим... защо?
Простаци ли сме, невежи, зли ли сме?
Или сме жестоки хора, забравили, че са добри?"

Посланието на песента на Азис, обаче, сякаш остана неразбрано. Грешка в превода, може би?  Сигурно. Но хулите не спряха. Не спряха по него, по Цветана Манева. Защото циганин е дръзнал да застане до интелектуалец. В това бил проблемът. Така смята самият Азис.

Още по темата

"Вярвах, че ще има реакция от страна на хората, които не слушат този жанр, но чак това, което се случи и излезе извън всякаква представа за човешко отношение, не съм си и представял. Това, че съм циганин, застанал до икона на българското кино е причина за целия взрив". Това каза Азис пред списание LOVE style.

Хората, които критикуват новата песен на изпълнителя "Позна ли ме" и участието на актрисата Цветана Манева в него, твърдят, че причините за негативната реакция са други. За Азис, обаче, ядрото на възмущението идва именно от различния му етнос.

"Постоянно се сблъсквам с това. Цветът на кожата ми не позволява да мина незабелязано", споделя в интервюто си изпълнителят.

Кралят на поп фолка разказва също и за своето преживяване във "ВИП Брадър 2", което никога няма да забрави.

"Там срещнах голямата си любов – Катерина Евро. Приятел, който обожавам и до ден-днешен", споделя Азис.

Звездата отрече всички слухове за разрив в отношенията с майката на неговата дъщеря.

"Не вярвайте на нищо, което не е казано от мен или близък до мен човек. С Гала сме си в прекрасни отношения", категоричен бе певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пет пари не давам тоя препечения прав ли е или обратен!Не го харесвам,не харесвам и чалга!От както направи оная простотия с Левски не искам да го виждам и чувам!Какво е имал предвид не знам,но това за мен е пълна проста/щина!
33
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай Азо, че има екстремисти в България има, но не цвета на кожата е проблема.Проблема е че твоята нация е всеки ден в криминалната хроника за убийства и тежки престъпления, и генерира 78 процента от битовата престъпност, за това не ви харесваме.Много българи живеят в латинска Америка там всички са *** поне в северните държави но оплаквания няма защо ли.
32
1
 
11
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
Кавали изявяващи се като ментори, Пълна скръб!
31
2
 
30
 
! Отговори
баста преди 5 години
Мазник и нагаждач също като "голямата му любоФ''-Катерина Евро.
30
1
 
35
 
! Отговори
77698j56 преди 5 години
Както вече казахме: спрете да бълвате глуповатиите си статии, посветени на ....! Спрете с пробутването на *** идеологията, ....
29
1
 
31
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
"Постоянно се сблъсквам с това. Цветът на кожата ми не позволява да мина незабелязано"Надушва "трендовете", видял е, че в западна Европа и отвъд океана е много модерно да възраждат темата за репресиите срещу цветнокожи, което като тема се толерира адски много от "естаблишмънта" и медиите.А не се осъзнава, че неговата кариера сама по себе си е опровержение на такъв тип твърдения. *** Т е сами си пречат, никой не ги спъва за нищо, че им се помага повече от на всеки друг и пак .....
28
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С какво е толкова различен тоя Азис? ...., ...... и чалгари има колкото искаш в тая държава.
27
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Манева застанеше до някаква кауза до проф.Чирков нямаше да има никакви хули.А този на снимката е срам за ромите които искат наистина да изплуват и да се интегрират.И стига медии са го пробутвали този вияч на ориенталски ритми за нещо значимо,да си врещи по кръчметата и да не занимава аудиторията със себе си.
26
3
 
35
 
! Отговори
Азис интелектуалец?? преди 5 години
Не мога да простя на Азис гаврата с Апостола дето си сложи онзи билборд срещу паметника му и го сваляха и той после пак го върна на същото място.Още повече, че истинското име на Азис е Васил. Кой е решил,че оттогава до сега е достигнал до някакви интелектуални висини? Да си помисли човек, че е завършил висше, ама като няма основно, как да стане?
25
4
 
35
 
! Отговори
Приземяване преди 5 години
Каква драма ! *** осъзнал, че с пари можеш да си купиш къщи, коли, дипломи, овехтяла актриса..но Уважение и Интелект не можеш ! :) Добре дошъл в реалността
24
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен тоя никога не е бил обратен. В началото на кариерата си , си пееше като мъж, ама никой не му обърна внимание и се изруси, сложи си лещи, облече си рокля, навря си един полилей на главата и запя: ,, Напипай го". Сега на каубой ли се прави с тая шапка не знам , ама много е погрознял. Да си беше запазил цветните лещи и да го бяха понапудрили малко. Много чеееерен ми изглежда. Като се сетя за билборда му:,, Ох боли" срещу паметник а на Левски, лошо ми става. И го изкарвате интелектуалец?
23
5
 
16
 
! Отговори
Фрунзе преди 5 години
Така ще е докато музикално неграмотни хора биват набеждавани за "звезди"!!! Бе, то азбуката не знае, ама писател станало... Ай сиктир!!!!!!!!!!
22
4
 
18
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Хахахх, гнусният .... и чалгар Азис ли ще учи някой на нравственост вместо да се скрие някъде ... Злобното бабе Манева също не става за моралистка.
21
4
 
30
 
! Отговори
XX преди 5 години
Тази двойка - Азис Манева, ми напомни за една друга - Бареков Робева....нагъл и безпардонен тип до позабравена икона. Очевидно идеята е била да се стигне до "хората, които не слушат този жанр " чрез Манева...Има граници които НЕразличните никога няма да прекрачат и този ........... няма как да го разбере...
20
1
 
17
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Този като посвърши парите и от хладилника започва да изскача - то не са "скандални" песни, насила водещ в ББ, поради близкото му ( да кажем ) "приятелство" с "гласа"на бб - радо тушев. Беше известен васко като гримиран ром, пеещ на токчета- днес това не може да продаде, гримирани мъже навсякъде, НО има шанс на евровизията.
19
1
 
23
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Тоя има седмо отделение,голем интелектуалец!!!
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди беше обратен. Сега вече не е много актуално и се ожени. Но няма да се учудя, ако се окаже, че дори не е ром/джин/водка, а един обикновен *** с ПР екип зад гърба.
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати "интелектуалеца" !
16
0
 
25
 
! Отговори
Данъчните го погнаха преди 5 години
Какъв интелектуалец? Той самият Азис не е обратен,има си дъщеря.Като много му е харесвало да е обратен, защо не остана женен за Китаеца? Въпросният Китаец също се ожени за жена, не за мъж след развода с Азис.Чуди се как да плати на данъчните огромната дума от скрити данъци. И измисля провокации. Самата песен просто обижда, тия които не харесват обратните и странните.Нищо не внушава и представлява нещо средно между кючек и поп. Не мога да разбера защо се вдигна толкова шум?
15
2
 
25
 
! Отговори
111 преди 5 години
Какъв интелектуалец?Какво е открил?Манева се е пробутала за пари-стара чанта!Чупка!А иначе така вярно служеше на стария режим!