Циганин до интелектуалец... Откровенията на Азис за различните

Причина за коментарите на новата му песен – различния му етнос
18 сеп 2018 16:30,
100
Циганин до интелектуалец... Откровенията на Азис за различните
Снимка: LOVE style

"Човешката природа е жестока към всяка чужда грешка.
Различните са тук - не са измислени. И кой реши, че те са грешка?
Кой?
Отхвърляме ги, обругаваме ги. По тях крещим... защо?
Простаци ли сме, невежи, зли ли сме?
Или сме жестоки хора, забравили, че са добри?"

Посланието на песента на Азис, обаче, сякаш остана неразбрано. Грешка в превода, може би?  Сигурно. Но хулите не спряха. Не спряха по него, по Цветана Манева. Защото циганин е дръзнал да застане до интелектуалец. В това бил проблемът. Така смята самият Азис.

Още по темата

"Вярвах, че ще има реакция от страна на хората, които не слушат този жанр, но чак това, което се случи и излезе извън всякаква представа за човешко отношение, не съм си и представял. Това, че съм циганин, застанал до икона на българското кино е причина за целия взрив". Това каза Азис пред списание LOVE style.

Хората, които критикуват новата песен на изпълнителя "Позна ли ме" и участието на актрисата Цветана Манева в него, твърдят, че причините за негативната реакция са други. За Азис, обаче, ядрото на възмущението идва именно от различния му етнос.

"Постоянно се сблъсквам с това. Цветът на кожата ми не позволява да мина незабелязано", споделя в интервюто си изпълнителят.

Кралят на поп фолка разказва също и за своето преживяване във "ВИП Брадър 2", което никога няма да забрави.

"Там срещнах голямата си любов – Катерина Евро. Приятел, който обожавам и до ден-днешен", споделя Азис.

Звездата отрече всички слухове за разрив в отношенията с майката на неговата дъщеря.

"Не вярвайте на нищо, което не е казано от мен или близък до мен човек. С Гала сме си в прекрасни отношения", категоричен бе певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
23
 
! Отговори
нормален преди 5 години
Даже не знам за какво става дума.
13
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете бабока да изкара някой лев покрай чалгата бе. Тая "икона" са я забравили от десетилетия. Страда за внимание горката....пък и паритеееее се не стигат. В рекламите за хапчета срещу бабешко напикаване не са я одобрили явно. Да си рецитира там "монолозите на "....ко беше с азиската
12
3
 
38
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
И кой реши че Цветана е интелектуалец. В София като те дадат по телевизията автоматично ставаш интелектуалец. Не че тя не е но и да не беше пак щяха да я пишат интелектуалец . Като някой пиян художник дето не знае цялата азбука обаче има вид на интелектуалец с шалче през лятото
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До !Едва ли знаеш какво е интелигентност ама карай да въри.
10
29
 
7
 
! Отговори
Духаст селинджъри преди 5 години
Типични ганювски коментари, Тоя не знае да шофира- засичам го и му вкарвам два тупаника, другата не ми "върза" почвам да разправям че е ***, някакъв тръгнал да пресича с телефон в ръка- газя го, не ми харесва чалгата - обявявам последователите й за 80- процентници и изпълнителите за едноклетъчни.Хейтъри , така няма дасе оправим никога
9
2
 
41
 
! Отговори
Важен въпрос преди 5 години
Плати ли си данъците?
8
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя да не ръси акъл, а да си плати данъците и задълженията към държавата! Заради пидиразки номерца като неговите държавата е на тоя хал!
7
2
 
48
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Забелязвате ли как хитро промоутърите на това недоразумение се опитват да правят проблем от нещо, което не съществува. Кой го брои този за жив, кой се интерезува от песните му, на кого му пука кой се е снимал в клила и какво точно е пял?! Н И К О Й! Неговите иммидж мейкъри си измислиха някакъв скандал, той се прави на обиден, изобщо пълни глупости. Това хитри циг-ане винаги се е опитвало да замени липсата на талант с евтини провокации. Трябва да признаем, че му се получава.
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А статия за данъците кога? Един прЕател пита...
5
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е човека, хората в тази държава са все по -лоши , никога няма да разбера тези които го оплюват, с какво ви е виновен Васко или кака Софка, и те са като всичките ни звезди, борят се за слава и пари , и по-скоро трябва да ги даваме за пример, как дори и ромите могят да се интегрират и да се занимават с нещо различно от скотски живот в гетото.
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Врещи като приклещен. Заедно с оная другата Софито ли ква беше там. Кат вреснат и не мой да се слуша.
3
3
 
37
 
! Отговори
111 преди 5 години
Пак платена публикация!Този мошеник още ли не сте го вкарали в затвора за неплатени данъци? По закон му се полагат 5 години пък и там със сигурност ще му хареса.
2
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бих казал, че чалгата е умствен и творчески труд, а просто пускане по течението на най-низките страсти. Така, че Азис едва ли може да мине за интелектуалец колкото и да се напъвате. А и Цветана Манева се изложи много здраво.
1
6
 
27
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
И кво й е на песента? Струва ми се, че по-скоро човека си е платил на някоя медия да каже как хората тръгнали да я коментират, че да си направи реклама. Текстът между другото си е сравнително смислен. Но пък аз нямаше да знам за тази песен, ако по медиите не бяха писнали. Не мисля, че обществото се взъмущава от точно па тая песен. По-скоро си е реклама тва...