Урок по родолюбие: "България – земя благословена"

Концертът-спектакъл е микс от поезия, танц, песни...
Обновена: 1 ное 2018 12:09 | 1 ное 2018 12:00, Анисия Иванова
6
Урок по родолюбие: "България – земя благословена"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Концерт-спектакълът "България – земя благословена" ще потопи публиката на зала 1 на НДК в митовете, легендите и историята на нашите земи.

Цялото това пътешествие ще бъде съпроводено от танците и изключителните достижения на най-великите български поети и писатели.

Събитието ще се проведе на 3 ноември под патронажа на министъра на образованието Красимир Вълчев.

"Искаме българският народ да се почувства свързан с миналото на тази земя и да намери смисъл за добри дела", сподели в студиото на "България сутрин" актрисата Параскева Джукелова.

"Това е един красив урок по родолюбие. Мисля, че за него няма давност, времената винаги са сложни. Важно е отношението към най-близките и към мястото, на което живееш", допълни още режисьорът Борис Радев пред Bulgaria ON AIR.

"България – земя благословена" представлява микс от поезия, танц, сатира и въздействащи песни. Комбинация, която рядко може да се види на една сцена.

Спектакълът ще се играе за втори път, след като беше представен на закриването на българското европредседателство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Един човек умрял и отишъл в рая.. св.Петър го посреща - Тук няма работа, не се плаща всичко се прави за бог.... човека тръгнал на обратно. св.Петър го спрял-Каде тръгна. Човекът -Ааа аз от България идвам вие пак там ме върнахте!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъгарина се гордее само със земята.. и химна е такъв -горда стара планина и т.н. сякаш ода на природните забелeжителностти.. Имаме народ половината от който е предатели , и избега навънка да храни африканската черна раса в Лондон и САЩ. Имаме народ който с лека ръка продате земеделска земя , концесии на евреи и турци.. Голям срам е да пееш химна и да ставаш прав , ако си продал земята си на турци и евреи..
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един българин почва да обича държавата когато почне да я източва.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голямо родолюбие на фона на продажните чиновници!