Полуголата булка пред "Невски": За изкуството граници няма!

Явно това е начинът някой да ти обърне внимание, заключи Готи
3 дек 2018 12:45, Екип на Bulgaria On Air
139

Полугола булка на фона на храм-паметника "Александър Невски" скандализира социалните мрежи. Оказа се, че разсъблеченото момиче всъщност участва в музикален клип. В главните роли: "Мис Плеймейт" 2018 Жанета Осипова и режисьорът Георги Георгиев - Готи.

Още по темата

"Всичко се случи спонтанно. Нямахме конкретна идея за клипа. Моето събличане е извън храма и недоумявам защо недоволството непрекъснато расте", коментира в "България сутрин" Жанета Осипова.

Режисьорът Георги Георгиев обясни, че е правил много други сериозни проекти като документалния филм "Осмото чудо", но тогава нито една медия не била заинтересована.

"Явно това е начинът някой да ти обърне внимание. "Правиш ме крейзи" е едно дискотечно парче. Песен, в която искаме да покажем една красива дама, която ме прави "крейзи" и това е в основата на нещата", коментира той пред Bulgaria ON AIR.

Според "Мис Плеймейт" 2018 за изкуството няма граници. Тя беше категорична, че не се притеснява и не се срамува от това, което е направила и не смята голотата за нещо неестествено.

Двамата споделиха, че има много коментари, но не са само отрицателни, а има и много положителни. До края на седмицата клипът се очаква да бъде готов.

На финала Георгиев допълни, че това е само част от проекта и тепърва ще се случват много неща.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
7
 
! Отговори
SHAKESPEARE преди 5 години
На водещия ако му "скролнеме" възела на вратовръзката дали ще се възнесе или само ще стане "крейзи"?
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно са от провинцията, наследници на членове на БКП
53
0
 
20
 
! Отговори
Анатема заслужават преди 5 години
Тая, че и нагла. Да беше нарисувала картина, макар и грозна, това разбирам аз под изкуство. Сега чакаме и Гери Никол да върт*И дуп*ара пред Народното Събрание, а Сузанита да се чек*не пред джамията на Пиротска размахвайки среден пръст. И като ги питат Защо??? Те ще кажат: ,, Ами изкуство, ние танцуваме." На който не му харесва да не гледа.
52
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Екстра е за прожекции в клозета
51
2
 
11
 
! Отговори
немодерен преди 5 години
Бръснатото изкуство не го харесвам,мязат ми на бройлери!Предпочитам по-космато!
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типичен пример за социалистическо изкуство
49
1
 
8
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 5 години
Е то и аз имам изкуство, при това цели 17 см. и Ф6, ама не го снимам и показвам налево и надесно.
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като е изгледал клипа Робърт де Ниро е изпаднал в нервен шок.
47
1
 
11
 
! Отговори
До плейметката преди 5 години
Пле*ейметке,ако не ти стърчаха бадж**аците и бельото ти не беше прозрачно,можеше някак да мине за изкуство. Макар че изкуство и прейметка са две коренно противоречящи се понятия. Звучи като оксиморонът,, Смешен плач".Както знаем за порнографията няма граници, така че чакаме скоро ти и колежките ти да лъснете и без прашки пред Невски или някоя друга църква
46
0
 
5
 
! Отговори
прав си преди 5 години
До Анонимен 27Изкуството е за народа!Какъв е този елитаризъм?В джамията така ще им се зарадват,такова ръкопляскане ще падне кой къде свари,направо ще ги побъркат от възторг!
45
0
 
3
 
! Отговори
До цинк преди 5 години
С този език си 100% ***.
44
0
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Светът ще изтрещи от безсрамници и ***. И това ми било изкуство.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкуството няма граници но има една невидима нишка която ако се скъса се преминават всякакви граници. Този клип както го наричат не е предназначен само за възрастни ще го гледат и подрастващи. Какво искат да им втълпят че деблият за..дник на героината е максимата за красота и естетика ли. Голотията не е изкуство а си е чиста порно.графия. Много е страшно когато свободата се обърка със свободията. Тогава се прекрачва онази напръв поглед невидима граница но тя е там и съществена.
42
0
 
10
 
! Отговори
ИД преди 5 години
"Моето събличане е извън храма и недоумявам защо недоволството непрекъснато расте"Абе ти ако се съблечеш гола пред отряд талибани в Кандахар и други неща ще нараснат, пък после пак ще недоумяваш защо те блъскат като животни.Тая пращи от интелект и силикон.
41
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** и комунист са синоними
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клипа "правиш ме крейзи" за сетен път доказва, че единственото нещо което "правят" българите е да отделят въглероден двуокис.
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червения циничен *** е отново на амбразурата!
38
9
 
6
 
! Отговори
Циник до 29 и 34 преди 5 години
"Другарю, какво не ви отърва. Бягайте в Масква."Никакъв другар не си ми!Нямам вдлъбнати - за другари!И в Масква имат вече банани и портокали...опитай в Сибир и Чукотка!rнидо червендалеста!
37
1
 
13
 
! Отговори
Храчо Бояджиев преди 5 години
"Малката дибидюз булка" българска късометражна версия на разточителния индийски сериал, но с чалга еротични елементи и щипка православие за разкош.
36
1
 
7
 
! Отговори
КЛИЗМА преди 5 години
Ще ви промия мозъците!