Дивна за ада на пътя: Чувствах, че не заслужавам да съм жива!

Оздравяването на Кристин е като рестарт и на нейния живот
16 дек 2018 18:48, Петя Славова
77
Дивна за ада на пътя: Чувствах, че не заслужавам да съм жива!
Снимка: архив, Булфото

"Чувствах, че не заслужавам да бъда тук и сега, да съм жива", разказа певицата Дивна в първото си интервю след жестоката катастрофа преди 9 месеца, при която сериозно пострада нейната приятелка – манекенката Кристин.

Още по темата

"Нямаше ограничение на скоростта, имаше видимост. Помня удара, помня моментите след това. Запитах се: "Това ли е? Така ли ще приключи всичко" разказва още Дивна пред Нова тв. "Попитах я добре ли е. Обадих се на тел. 112. После тя започна да пищи – болеше я много".

Дивна разказва, че около час са чакали линейка.

"В главата ми зазвуча песента на Орлин Горанов "Светът е за двама". Започнах да й пея: "Не заспивай, когато умират звезди, не заспивай, светът е за двама", разказва певицата. "Когато я качиха на линейката, рухнах".

Оздравяването на Кристин е като рестарт и на нейния живот. Знае, че миналото не може да се изтрие като с гума и че цял живот ще има спомен от катастрофата.

"Душата ми беше безмълвна, чувах само шум в ушите. Но музиката лекува, отново намерих себе си. Категорично реших, че искам да живея", убедена е Дивна.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
1
 
! Отговори
медийна пикла преди 5 години
За да се види по-добре конската й муцуна. Много е нагла!
59
2
 
2
 
! Отговори
BenSherman преди 5 години
До АнонименГоспод теб те е осакатил повече..
58
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Осакати момичето за цял живот и сега философства!?Егати каква наглост и безочие!
57
3
 
3
 
! Отговори
Черна котка бял кота преди 5 години
Е то като и е тежко толкова на Див-ането има начин.. Я с кола срещу дърво, я от 10ия етаж,, ай белиив ай кен флай"" си запей и да видиш как е.. ХАЙДЕ ВСИЧКИ ЧАКАТ!
56
3
 
10
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 5 години
Знаем ги тези трикове. Съжаляваш много, ама ходиш да ревеш за драмата си от ефира на медиите и да разказваш за себе сии това колко много съжаляваш, как си се променила, колко несправедлив е светът, че не мисли и ти как се чувстваш и се надяваш да избуташ умрялата си кариера на гърба на целия този скандал. Междувременно "най-добрата" ти приятелка е на ивалидна количка с потрошени крака и осакатени крака. Ти твърдиш, че много съжаляваш, а те е срам да отидеш да се видите...
55
1
 
12
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
"Нямаше ограничение на скоростта"Явно специално заради тази "звезда" трябва да накичат всички пътища със знаци за ограничение на скоростта! Алоу- навсякъде има ограничение на скоростта, дори и при липса на знак- за автомагистрала- 140км/ч. За пътищата, които не са автомагистрали, също при липса на допълнителни ограничения, указани със знак- 90км/ч. В населено място- от 40 до 80км/ч. в зависимост от характеристиките на населеното място и особеностите на пътищата му!
54
4
 
7
 
! Отговори
от мен преди 5 години
Много противно момиченце
53
1
 
1
 
! Отговори
-10 преди 5 години
До АнонименТи като някаква инстанция ли се изявяваш?
52
1
 
1
 
! Отговори
-10 преди 5 години
До АнонименНормално, нали си типичен българЩар.
51
0
 
3
 
! Отговори
-10 преди 5 години
До Ким Чен УнОт целия ти пост разбирам, че нямаш прочетена нито една книга, а си посещавал само сбирки на кварталните дружинки.
50
6
 
7
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Не мога да си обясня,що се напъваш да правиш нещо, което не ти е по силите, в което няма нищо лошо. Не казвам, че няма добри жени шофьори, имам една съседка Веси, прекрасно шофира, но и там Господ е дал едно, а е взел друго. Не може всички жени да въртим геврека и да сменяме гуми.Младо, красиво момиче, абе толкова ли едно читаво момче шофьор не се намери?Провалени животи и съдби, какво се мъчим да докажем на кого, и защо?Прави това, което умееш!Тъжна работа!
49
5
 
16
 
! Отговори
Дивна, преди 5 години
Ти и родителите ти трябва да поемат ВСИЧКИ РАЗХОДИ по рехабилитация, мед. сестра за придвижване и по-нататък за всички разходи ДОЖИВОТ на Кристин.Ще може ли да работи НЕЩО?Как мислиш? ПО ТВОЯ ВИНА става това!Нищо, че си "пълнолетна".Трябва да помолиш родителите си.Помогнете на Кристин, защото Провидението връща.
48
1
 
6
 
! Отговори
мхм преди 5 години
На Дивна в дивия...
47
0
 
0
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Анонимен Завиждам ти на минусите които са ти като гердан вече .
46
0
 
1
 
! Отговори
Стига, бе преди 5 години
духът, духа, духат, духовете
45
7
 
6
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До РусенецЪ Брато че те днешните *** поколение какво друго да имат в речника си освен заучени фрази .Като през живота си не са прочели даже и една книга .А само като си помисля че големият ни поет Иван Вазов е имал над 3000 думи в речника си . Ама нали тези либерали и демократи дето ни управляват от 30 години това им е целта неграмотно поколение което става за роби да се учи на *** идеология и друго да не ги интересува .И накрая сложих ти един плюс от мен
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво моме, пък и ууумно. Каква прекрасна песен е избрала за повдигане духа на ранената си приятелка. ...не заспивай....умират....Ако не ме лъже паметта, там се пееше и "Даже мен да ме няма на белия свят....."Мани, мани.
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е най - демократи4ната държава ,вместо да ни съдят и вкарат в затвора , първо ни дават думата да се оправдаваме .
42
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някак си не я съжалявам толкова много колкото спътничката и
41
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дивна разказва, че около час са чакали линейка.Българска линейка - астрална екскурзия!