Дивна за ада на пътя: Чувствах, че не заслужавам да съм жива!

Оздравяването на Кристин е като рестарт и на нейния живот
16 дек 2018 18:48, Петя Славова
77
Дивна за ада на пътя: Чувствах, че не заслужавам да съм жива!
Снимка: архив, Булфото

"Чувствах, че не заслужавам да бъда тук и сега, да съм жива", разказа певицата Дивна в първото си интервю след жестоката катастрофа преди 9 месеца, при която сериозно пострада нейната приятелка – манекенката Кристин.

Още по темата

"Нямаше ограничение на скоростта, имаше видимост. Помня удара, помня моментите след това. Запитах се: "Това ли е? Така ли ще приключи всичко" разказва още Дивна пред Нова тв. "Попитах я добре ли е. Обадих се на тел. 112. После тя започна да пищи – болеше я много".

Дивна разказва, че около час са чакали линейка.

"В главата ми зазвуча песента на Орлин Горанов "Светът е за двама". Започнах да й пея: "Не заспивай, когато умират звезди, не заспивай, светът е за двама", разказва певицата. "Когато я качиха на линейката, рухнах".

Оздравяването на Кристин е като рестарт и на нейния живот. Знае, че миналото не може да се изтрие като с гума и че цял живот ще има спомен от катастрофата.

"Душата ми беше безмълвна, чувах само шум в ушите. Но музиката лекува, отново намерих себе си. Категорично реших, че искам да живея", убедена е Дивна.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
98км/ч при 60км/ч ограничение, с кола, която е таралясник и гуми, които са от мойта младост....
19
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карала е с 98 в час. На всеки може да се случи. Важното е да съвземе психически.
18
5
 
21
 
! Отговори
Градски преди 5 години
затова , книжка при навършване на 21г и 2 години на кола с не повече от 1.2 литра и 60 коня ... а не като тази кифла от 3 месеца с книжка и айде на газта ... при ограничение от 90км лейката е карала с 124км според експертизата , смятай занижена поне с 20км ...
17
2
 
14
 
! Отговори
Тази Дивна преди 5 години
е градивно - деградивна едновременно и сякаш не е лошо момиче но Кристин отнесе сопата...Искрено и желая да се възстанови душевно и физически!
16
1
 
11
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
14"Дано тази история послужи за пример и младите и старите да внимават." - а дали, ама надали. Такива истории хиляди и то за година. Не се забелязва никакъв напредък. Тука още преди да е станало обед и започват да обявяват поредните жертви на пътя. Let's the Mortal Combat begins...
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Аз пък и вярвам, че така се е чувствала. Според мен тази случка ще я съсипе и ще залитне по алкохола и наркотиците.
14
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз си мисля че Дивна съжелява искрено. Незнам дали приятелката и ще и прости.Дано тази история послужи за пример и младите и старите да внимават.
13
1
 
6
 
! Отговори
Кой и даде трибуна преди 5 години
Ей линейка!!!*** нация.
12
3
 
44
 
! Отговори
Наливна преди 5 години
Нямало ограничение на скоростта?Я пак си прочети правилника.Тук всеки като види 200м права отсечка и ускорява до първа космическа.Жена шофьор - нeгъp скиор!
11
4
 
14
 
! Отговори
Животното 666 преди 5 години
Чувствала тя.. западна работа да чувстваш.. българина не е чак толкова интроспективен, като каже как се чувства често се говорят заучени неща щото хората тука не ги интересува да се депресират двойно за нещо което вече са преживяли.. ама няма нищо и това се наложи лека по лека.. въпрос на часове във Фейсбук. та така Гнивна да не преиграва с холивуда
10
4
 
20
 
! Отговори
За преди 5 години
Защо не е в затвора?
9
4
 
14
 
! Отговори
John J. Rambo преди 5 години
Адът беше във виетнамската яма..Хвърляха ми да ям сурови змии..Ич не ми беше до Мерчовци и BMW-та..Придвижвам се изключително с армейски камиони и бойни хеликоптери..И още съм жив и пак отивам да се маризя..За шести път - гледайте ме по кината...
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дивна и Архивна да беше си седяла на село и се возеше на деда й на магарешката каручка нямаше да и идват такива умнотии в картотеката. Какво ли си мислят тез Умни й Красиви когато се качат в автомобил. Че света започва и свършва с тях ли. Или че са най големите майсторки на волана. Имало видимост нямало ограничение на скороста й КАКВО ОТ ТОВА. А съобразиха ли се с пътната настилка ами с възможностите на автомобила ами със задкормолното устройство. Едва ли имат толкова мозък за да мислят.
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагло държание.
6
2
 
18
 
! Отговори
татул преди 5 години
Кой и даде книжка.Проекция на разпасана ,ненаказана поколенческа дивотия.Защо и дават ефир.
5
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Дивна за ада на пътя: Чувствах, че не заслужавам да съм жива!"Тая е прекалила с американските филмчета, в които героят обяснява как трябва,ло да умре вместо жертвата...
4
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мерцедесът е автомобил да се кара лекичко плавно и гладко.Тая просто си е сбъркала марката.Например БМВ ще и отива повече.Всички талибани в Бг са с БМВ.
3
3
 
30
 
! Отговори
Мариела преди 5 години
Стига вече с тая никому неизвестна девойка.
2
8
 
54
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Тя хубаво е жива, но вече живот за нея няма! Кристин беше манекенка, Диване! Сега с тези потрошени крака, целите в белези, гарантирано куцаща до края на живота си, за къде е? Уби и кариерата, и сега ти имаш наглостта да се явяваш сякаш нищо не е станало и да говориш за себе си, че искаш да живееш. Наглост неземна!
1
1
 
51
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Нямаше ограничение на скоростта..." - честно?